MioPocket 3.0 Release 49 (nefungoval)
MioPocket 3.0 Release 51 (nefungoval)
MioPocket 3.0 Release 55 (nefungoval)
MioPocket 3.0 Release 57 (fungoval,ale padal)
MioPocket 3.0 Release 59 funguje
zde je i odkaz na unlock
Kód: Vybrat vše
http://www.mediafire.com/?vxmziagqzmz#21 Vypnul navigaci a po zapnuti jsem vlozil kartu a zmackl YES
2- vypl navigaci a zvova zapl (cca 10 sec drzte zapinaci tlacitko pro vypnuti mia) kartu neni potreba vytahovat
3-po najeti navigace jsem klikl na SETING (nastaveni)
4 pote poklikm FILE EXPLORER
5-poklikam Storage Card (to je karta kde je unlock)
6-poklikam MioAutoRun kde naskoci pres celou obrazovku nejaky text a dole bude OK
poklikam OK
(kazdy pise, ze se sepne unlock po vysunuti a znovu zasunuti karty do navigace, coz je sice pravda,ale pouze naskoci nejake blaboly kde muzete vybrat YES nebo NO ale nic se nestane,a muzu poklikat co chci alespon u me ne
7- Teď znovu poklikam na MioAutoRun a opet se udela znova tato tabulka jako u bodu c.6 ale voala neco se deje a zacina najizdet UNLOCK

IGO- 8
zde jsem se taky malinko zasekal, pac jsem si sosnul IGO z ulozto.cz ale nedokazal jsem porad nahodit rozliseni 800x 480 s mensim rozlisenim mi to fungovalo, ale s timto ne a tak jsem laboratoroval a uz jsem byl v konci, kdyz mi tu nekdo rekl, ze lidi casto promazavaji IGO tak,aby nebylo tak velke a casto mazou i jine rozliseni nez to, co pouzivaji. Tak jsem opet sosnul jinou verzi IGO 8 a voala funguje to
zde je sys.txt
Kód: Vybrat vše
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
[sound]
ding=0
[route]
correctness=90
[device]
sdcard_dsk_num=7
[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="800_480"
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
screen_x=800
screen_y=480
vga=1
[rawdisplay]
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"
driver="GDI"
jooooooo jeste testoval jsem mnoho variant, jak rozjet UNLOCK a IGO ale tato mi funguje, tak pokud ma nekdo nejakou lehci variantu a taky mu funguje, tak ji pisnete cau.