Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

mio c 725 - unlock + igo8

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
lew
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
30. 10. 2010 22:42
mio c 725 - unlock + igo8
Nazdarek vsichni co mate mio c 725 jako ja a mate problem s unlockem a igo8, abych zacal od zacatku, takze nejsem profik pres navigace, ale nejaky ten cas jsem prave stravil tim, ze jsem se pokousel rozjet unlock na c 725 a verte malinko mi trvalo, nez jsem to rozjel.... testoval jsem unlock

MioPocket 3.0 Release 49 (nefungoval)
MioPocket 3.0 Release 51 (nefungoval)
MioPocket 3.0 Release 55 (nefungoval)
MioPocket 3.0 Release 57 (fungoval,ale padal)
MioPocket 3.0 Release 59 funguje :-)

zde je i odkaz na unlock

Kód: Vybrat vše

http://www.mediafire.com/?vxmziagqzmz#2
po stahnuti a rozbaleni jsem vse nakopal na kartu a vlozil do mia a naskocila mi hlaska kde bylo YES nebo NO tak jsem klikl na YES a pote poslal navigaci na restart (podrzel vypinaci tlacitko dokud se navigace nevypla) a znovu zapl a dle instrukci, ktere jsem dostal na jedne strance jsem mel po najeti navigace vlozit kartu a vse se melo rozjet, ale bouzel nic :-( tak jsem postupoval nasledovne:

1 Vypnul navigaci a po zapnuti jsem vlozil kartu a zmackl YES

2- vypl navigaci a zvova zapl (cca 10 sec drzte zapinaci tlacitko pro vypnuti mia) kartu neni potreba vytahovat

3-po najeti navigace jsem klikl na SETING (nastaveni)

4 pote poklikm FILE EXPLORER

5-poklikam Storage Card (to je karta kde je unlock)

6-poklikam MioAutoRun kde naskoci pres celou obrazovku nejaky text a dole bude OK
poklikam OK
(kazdy pise, ze se sepne unlock po vysunuti a znovu zasunuti karty do navigace, coz je sice pravda,ale pouze naskoci nejake blaboly kde muzete vybrat YES nebo NO ale nic se nestane,a muzu poklikat co chci alespon u me ne :-( )

7- Teď znovu poklikam na MioAutoRun a opet se udela znova tato tabulka jako u bodu c.6 ale voala neco se deje a zacina najizdet UNLOCK Obrázek

IGO- 8
zde jsem se taky malinko zasekal, pac jsem si sosnul IGO z ulozto.cz ale nedokazal jsem porad nahodit rozliseni 800x 480 s mensim rozlisenim mi to fungovalo, ale s timto ne a tak jsem laboratoroval a uz jsem byl v konci, kdyz mi tu nekdo rekl, ze lidi casto promazavaji IGO tak,aby nebylo tak velke a casto mazou i jine rozliseni nez to, co pouzivaji. Tak jsem opet sosnul jinou verzi IGO 8 a voala funguje to :-)
zde je sys.txt

Kód: Vybrat vše

[folders] 
app="%SDCARD%/iGO8" 

[sound] 
ding=0 

[route] 
correctness=90 

[device] 
sdcard_dsk_num=7 

[interface] 
skin="ui_igo8" 
resolution_dir="800_480" 
maxzoom2d=6000000 
show_exit=1 
screen_x=800 
screen_y=480 
vga=1 

[rawdisplay] 
highres=0 
screen_x=800 
screen_y=480 
class="landscape" 
driver="GDI"
tot je vse doufam, ze to nekomu pomuze a nebude se s touto navigaci dlouho trapit jako ja . Zatim cau a mnoho uspechu s navigaci
jooooooo jeste testoval jsem mnoho variant, jak rozjet UNLOCK a IGO ale tato mi funguje, tak pokud ma nekdo nejakou lehci variantu a taky mu funguje, tak ji pisnete cau.
Mobil Čumil Plus
1 příspěvek •Stránka 1 z 1