5 příspěvků •Stránka 1 z 1
Dobrý den, mám totu navigaci a mám na nich prostředí os CE 5.0, takže když spustím navigaci, je tam windows. Rozhodl jsem se ji (navigaci) používat jako mp4 v autě. Na netu jsem našel tcpmp, nainstaloval pustil nějaké video a všechno krásně šlo. Pak jsem si všiml, že kdyz zmáčknu tlačítko on/off tak vždy při zhasnutém displeji tlačítko zmáčknu, a v okamžiku je navigace v chodu, takže asi je v režimu spánku. Ale navigaci jsem chtěl vypnout atak jsem zašel do skryté ROMky residentflash2 a tam v složce yfap30 jsem poklikal aplikaci poweroff a vyhodilo mi to možnost spánok/vypnuť, zkrátka jako v řežimu navigace s menu, co tam je od výroby. Chtěl jsem ji vypnout, tak jsem zmáčl možnost vypnout a vše se pěkně vyplo. Ráno, jsem chtěl navigaci spustit a nahrát nějaké videoklipy a už jsem nikde nenašel tcpmp. V program files nic nebylo. Tak jsme si říkal, že to nainstaluju znova. Napsalo mi to, že už to nainstalované je, takže jsme dal reinstall a ke konci mi to hodilo asi 10x chybu, že nejdou některé soubory zkopírovat. Tak jsme si říkal, že přes remove programs to odinstaluju. Bylo tam tcpmp klik jsem na to a dal uinstall. Napsalo mi to chybu (Please close all programs and run Remove Programs again) a dole v tabulce bylo (/Windows/TCPMP The core Pocket Media Player.Unload). Ve složce windows nic takého není. Tak se Vás ptám, jak to z tama mám dostat pryč? Jak mám zamezit tomu, aby se po startu navigace nic nezmazalo? I když tam mám vieoklipy, vypnu navigaci a zase je tam nemám. Díky všem za rady! L.
Mobil Extra User
Zařízení:
Xiaomi mi 9 Lite
Xiaomi mi 9 Lite
594
14. 08. 2008 18:17
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
25. 11. 2010 15:43
25. 11. 2010 15:43
Re: no name navigace - Windows CE 5.0
Že se ti to chtělo psát. Hned jak sem to dočetl tak jsem věděl, že ti nikdo nepomůže, protože no name navigace je široký pojem a když nikdo neví a už vůbec ty co máš za přístroj tak ti tu asi nikdo nepomůže.
Já se spíš hodně rozepíšu, než aby se me tu každý ptal
))))). Jinak no name navigace se myslí china navigace. Pokud nevíš ani tento pojem tak už dál nevím, pač tota navigace nemá žádné označení, ale pokud chceš, vypadá takto Mimochodem, co máš za věštící kouly, nikde to nemůžu sehnat
?
//No, není to přímo ona, musíš si ji představit v stříbrném provedení.
Kód: Vybrat vše
http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/33/38/71/1333387156 //No, není to přímo ona, musíš si ji představit v stříbrném provedení.
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 25. 11. 2010 19:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: odkazy mimo toto forum patria do CODE alebo IMG a nie do URL!
Důvod: odkazy mimo toto forum patria do CODE alebo IMG a nie do URL!
Tak pokud vím není tohle problém nějaké China navigace, ale standartní chování Windows CE 5.0
Pokud tam něco instaluješ je to jen do doby než ji vypneš - vyndáš baterii, protože pak se vše smaže a přijdeš o data. Některé programy můžeš nainstalovat na kartu a spouštět je přes .exe soubor.
Pokud tam něco instaluješ je to jen do doby než ji vypneš - vyndáš baterii, protože pak se vše smaže a přijdeš o data. Některé programy můžeš nainstalovat na kartu a spouštět je přes .exe soubor.
Tak jo díky, a jak udělám, abych mohl to tcpmp nainstalovat?
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 03. 12. 2010 16:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Predchadzajuci prispevok sa necituje! CITAJ PRAVIDLA FORA!
Důvod: Predchadzajuci prispevok sa necituje! CITAJ PRAVIDLA FORA!
5 příspěvků •Stránka 1 z 1