Zdravim,
Mam problem s HTC HD2. Pri beznem pouzivani se mi strasne rychle zaplni operacni pamet a kdyz chci pustit nejaky dalsi program
Napr. Fotoaparat tak mi to pise chybove hlasky:
Unable to initialize camera. Failed to set up the camera device.
Unable to start this program because there is not enough free memory. Please closesome other programs and try again
'ARM11 FATAL ERROR' ! oncrpc_main_wm.c line 297
Pritom v task manageru neni spusten zadny jiny program.
Pak pri prohlizeni webovych stranek (Opera Mobile) se mi stranky bud nenactou nebo se zobrazi castecne.
Zkousel sem prehrat ROM z oficialnich stranek HTC (telefon je novy a v zaruce) ale problem stale pretrvava.
Pak mam problem s nahranim cestiny ktera tam sice po koupi byla ale jak sem prehral ROM a chtel tam nahrat cestinu od sunnysoftu tak se mi to "kousne" Napsal sem na HTC.com a odepsali ze telefon je urcen pro Vodafone Netherland a cestina tam neni mozna. ale to by mi az tak nevadilo.
Jsou tohle dostatecne argumenty pro reklamaci nebo se to da nejak jeste opravit? to ale pochybuji ze bych to jeste nejak dal do kupy. Spis to bude hardwarovy problem.
Mel nekdo podobny problem? Diky za odpovedi
3 příspěvky •Stránka 1 z 1
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One M8
HTC One M8
163
18. 02. 2007 12:58
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
09. 01. 2011 19:36
09. 01. 2011 19:36
Re: HTC HD2 - zaplnění operační paměti
Nejsi jediný případ. Zřejmě u holandského Vodafone měli výprodej a místní podnikavci toho využili.
a diskuze k tomuto problému.
Problém s pamětí je způsobený tím, že ten amatér, který přeflešoval ROM z holandského vodafone na východní evropu tam dal HSPL 2.08 a na to nekompatibilní 3.14 ROM s tímto SPL. Něco takového jako GoldCard mu nejspíše vůbec nic neříká (přestože je to jednodušší než HSPL).
Kód: Vybrat vše
http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=4&p=4254#p4254Kód: Vybrat vše
http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=62&p=4096#p4096Problém s pamětí je způsobený tím, že ten amatér, který přeflešoval ROM z holandského vodafone na východní evropu tam dal HSPL 2.08 a na to nekompatibilní 3.14 ROM s tímto SPL. Něco takového jako GoldCard mu nejspíše vůbec nic neříká (přestože je to jednodušší než HSPL).
Re: HTC HD2 - zaplnění operační paměti
Ahoj, diky za odpoved Tak to zkusim reklamovat a uvidime co mi reknou
3 příspěvky •Stránka 1 z 1