Ahoj šikulové. Už nevím jak dál a tak se obracím na Vás pro rady.Jsem už sice starší pán,ale přesto taková technika mne moc zajímá a protože využívám velmi často Kaisera pro práci i pro zábavu,tak jsem se rozhodl,že si nahraji novou ROM podle vašich rad a návodů,ALE samé ALE.
Takže k věci.Když připojím Kaisera k PC,tak by mělo začít vyhledávat nový hardware,ale bohužel se nic neděje.Prostě i když mám vše zaplé i nainstalované,tak prostě synchronizace s PC nejde.Nevím ale usuzuji že je něco s mikroUSB-ASI. USB Kabely jsem měnil,tím to vážně není !Asi dvakrát se mi povedlo připojit,ale hned jak začnu instalovat HardSPL,nebo cokoli jiného,tak se počítač odpojí a takže to nejde.Tak jsem se rozhodl odemknout a instalovat Kaisera přes kartu,přesně podle návodu z wiki.xda-developers.com/ a
Kód: Vybrat vše
http://forum.xda-developers.comTak už vážně nevím co mám dál dělat.Už se s tím trápím déle jak týden a nic nového.Vážně už nevím co dál.Pomůžete někdo?víte někdo co s tím??? Za každou radu budu vděčný. PŘEDEM MOC MOC DÍKY.
Nějaké Info o mém Kaiseru pro představu,třeba to pomůže.
ROM verze : 1.56.405.5 // Rom datum : 08/28/07 // Rádio verze : 1.27.12.32 //
Protokol verze : 22.45.88.07H // IMEI 35575701478507101
A při tříkolore.
KAIS130
SPL-1.93.0000
SPLD-8
Takže podle toho předpokládám,že není odemknutý,jo a jinak je na všechny operátory,takže není blokovaný.