Začalo to tím, že mi ráno nezvonil budík a telefon nešel odemknout, tak jako obvykle jsem vyndal stylus a resetoval ho (normálně ten telefon je potřeba resetovat minimálně 1x denně kdy se prostě zasekne homescreen a nechce reagovat). Ovšem po dnešku již nenaběhnul. Zavádění evidentně v pohodě, loho HTC i znělka zahrajou ale pak se zapínají windows. Nejdřív vyskočí dvě nebo tři okýnka, že nějaké .dll knihovny chtějí spustit nepodepsaný program a pak začne jakoby nabíhat windows, ale má dole nějaký progress bar který jezdí pořád do kola. S WM moc zkušenosti nemám, konkrétně ROMku jsem třeba nikdy nenahrával a nevím jestli je potřeba funkční WM nebo můžou být i "postižené".
Děkuji za rady
E: Tak jak na to koukám, tak po každém restartu to zapínání probíhá jinak. Třeba teď místo ptání na nějaké aplikace bylo "Připravování telefonu k prvnímu spuštění", ale pak zase začne běhat progress bar bez jakéhokoliv označení.
E2: Tak se windows nějak samy opravily. Sice jsou jako nový telefon, bez všech aplikací, ale aspoň, že už běží.