Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
11 příspěvků

Prosím nainstaluje mi někdo za odměnu navigaci? PRAHA

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
ZLORD
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung OMNIA II
Odesláno:
26. 07. 2011 18:44
Prosím nainstaluje mi někdo za odměnu navigaci? PRAHA
Zdravím,sem na to celkem ucho, chtěl bych pěkně poprosit zda by mi někdo šikovnej nenainstaloval do Samsung Omnia II za nějakou rozumnou odměnu IGO navigaci, nemám na to čas a nervy ;) díky moc.. Praha osobně!
Mobil Čumil Plus
DiaJee
Mobil Extra User
Zařízení:
Xiaomi mi 9 Lite
Odesláno:
26. 07. 2011 18:53

Re: Prosím nainstaluje mi někdo za odměnu navigaci? PRAHA

zajímavé ale myslím si, že když už by někdo šel osobně ti to nainstalovat tak tobě by se to teda nevyplatilo :). Normálně by jsi to sám zvládl naistalovat tak maximálně 30 minut ale tak ještě by nějaký ten čas zabíralo stahování podkladů (mapy,poi, apikace samotná).
Jinak ještě záleží jaké iGo by si chtěl jestli 8.x nebo Primo :) tady ti spíše rádi poradí přes net.

tady máš pěkně vysvětlený jak na to viewtopic.php?f=107&t=37986
Mobil Extra User
ZLORD
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung OMNIA II
Odesláno:
26. 07. 2011 19:54

Děkuju, zkusim to.. ale stejně bych radši na hodinku došel za někým kdo ten telefon fakt zná, musím prý nejdřív formátovat sd kartu, pak na ni někde stáhnout navi, hodit kartu do tel, instalovat.. navíc mi pořád tel prudí že má málo paměti, což nemá jen to je asi někde blbě nastavený.. zkrátka dám rád třeba 200-300 někomu aby to dal dokupy, a šlapala tam navi, já nerozumim tomu zkrátka moc no.. potřebuju profika co umí mrknout na celej systém aby vše makalo v nejlepší optimalizaci ;) a nemam kabel rozkousal ho pes :( Dik za pomoc..
Mobil Čumil Plus
lepermessiah
Mobil Guru
Zařízení:
SHOOTERU[540x960] + LEO[480x800] / RAPHAEL[480x640] / ROKRZ3[176x220]
Odesláno:
26. 07. 2011 21:10

somarina, Omnia II je stale len PPC, takze postup ako kazdy iny, netreba nic formatovat, len stiahnut z fora igo, ten uz ma strukturu zloziek vytvorenu, nakopirovat mapy a spravny data.zip (vzdy pri nom pise rozlisenie) a hotovo..potom uz len asi odkaz do startu, ale to tiez vyriesis lavou zadnou ;)
Nokia 3310 > Nokia 6210 > Motorola T192 > Siemens ME45 > Siemens S55 > Siemens M65 > Motorola Razr V3 > Motorola Rizr Z3 > Nokia N70 > HTC Touch Pro > HTC HD2 > HTC EVO 3D > Nokia Lumia 920W
Mobil Guru
ZLORD
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung OMNIA II
Odesláno:
26. 07. 2011 23:01

JJ, SOMÁRINA.. já ani nevim jak vlízt do systemu bez kabelu, pro tebe je to somárina ale já nevim jak změnit systém aby mi nehlásil nedostatek paměti a neodmítal tím pádem i instalace čehokoliov, netušim kde to všechno vzít, jak a kam to dát.. ty si s tim hraješ asi často, já to nikdy nedělal.. Takže ještě jednou.. radši dám někomu z Prahy vydělat, někomu z lidí který tady tomu rozuměj, nejlíp abych se prostě někde zastavil aby mně to naučil přímo a udělal to na počkání, když to zvládne do hodky a vše mi potom bude šlapat jak má, zaplatim nemam problém.. pro tebe je to třeba jednoduchý, ale to mi stejně moc nepomohlo, já to sám od stolu bez kabelu dokupy asi nedam, chce to asi nějak přerovnat a přejmenovat a přesunout různý věci v paměti + tam už pak jen prostě rozchodit igo (který je lepší do auta na Omnii II -klidně poraďte,díky)
Takže já potřebuju prostě na to člověka... nebo jedině návod krok po kroku kam klikat kde stahovat jak to dál zpracovat ;) to neni jen tak když si to nikdy neviděl a nedělal, rozumíš.. ne každej se hrabe v telefonech, já měl prostě do teď LG KF750i a žádný Androidy nebo Symbiany či Win 6,5 sem prostě nikdy neřešil chápeš? :-D
Mobil Čumil Plus
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
27. 07. 2011 06:59

No podle toho co pises to nebude prace na 2-3 hod.
Pokud tvuj telefon vykazuje nedostatek pameti, zjistovani priciny pro ciziho uzivatele bude dosti zdlouhavejsi.
Nejlepsi reseni by bylo uvest foun do tovarniho nastaveni - Hard Reset (samozrejme po zaloze - min. kontaktu) a instalovat jen ty programky, ktere opravdu vyuzivas + navigaci.
Pak budes vedet, co ve svem telefonu mas za programky a min. budes tusit, ktery ti nedostatek pameti zapricinuje.
Ze sve praxe vim, ze kdyz delam nekomu cizi foun, trva mi vse radove 6-8 hod. ( = instalace a nastavovani SW), coz je celkem slusna sichta.
Neni to tak jednoduche, jak si predstavujej.
Jinak kabel poridis kol. cca 50,-Kc.
Myslim, ze by sis ho mel koupit a pomalu se ucit s founem pracovat, poznavat ho atd.
Pravdepodobnost ze se ti tady nekdo nabidne a foun preinstaluje je miziva.
Moderátor
ZLORD
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung OMNIA II
Odesláno:
27. 07. 2011 10:11

Hardreset sem zmáknul z menu,v poho.. myslim že zmizeli všechny zbytečnosti co v tom byly doinstalovaný, a pamět se asi taky srovnala..
Mobil Čumil Plus
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
Odesláno:
27. 07. 2011 10:12

Tady mas navod na hard reset:

Kód: Vybrat vše

http://www.hardreset.eu/samsung_i8000_omnia_2_hard_reset_soft_reset_en.html
Po jeho provedeni budes mit telefon uveden do tzv. tovarniho nastaveni, coz odpovida stavu, v jakem jsi telefon koupil nekde v krame. Smaze se ti z nej uplne vse, vcetne kontaktu, sms, programu, ..... VSE !
Pokud jsi jej koupil z druhe ruky, pravdepodobne jiz i s nainstalovanym nejakym SW - to nevim.
Kazdopadne nepocitej s tim, ze ti v servisu budou instalovat nejake programy (vetsina z nich je pravdepodobne nelegalni) nebo ze ti do nej daji cracklou navigaci.
Jinymi slovy, servisem si nepomuzes.
Udelaji ti HR za penize, ty si ho behem 2 sec. udelas sam a zadarmo!
A pak mas opravdu varianty:
1) naucit se se svym chytrym telefonem pracovat a udrzovat si ho (je to male osobni PC) nebo
2) telefonu se zbav a porid si neco jednodussiho, proste foun, kteremu budes rozumet.
Moderátor
ZLORD
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung OMNIA II
Odesláno:
27. 07. 2011 10:32

v pohodě.. myslim že nejsem zas tak blbej, jen sem prostě nikdy neměl Omnii 2 na win 6,5 a už vůbec sem nikdy nepotřeboval na tom rozchodit navigaci.. momentálně sem si objednal kabel, anějak se zkusim ještě poprat s tim IGO.. pak už bude vše v pořádku ;)
Mám jeden dotaz.. igo který? a můžu ho stáhnout - hodit na sd kartu 2gb, pak instalovat do tel a mělo by to být ok? je to správněj postup tohle? no původně sem prostě jen myslel že bych se za někym v praze zastavil na tu instalaci navi,zaplatil a odjel s hotovým od profika no..
Mobil Čumil Plus
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
Odesláno:
27. 07. 2011 10:41

Tady mas to Primo, jak ti uz vyse radili.
Pomalu si procitej ten topic a stahuj vse potrebne.
Navod je udelan srozumitelne.
Vse si zkompletujes v PC (dle navodu) a pak jen kopnes na kartu.
Moderátor
11 příspěvků