potřeboval bych poradit prosím! Z netu jsem si stáhl Haali reader pro čtení elektronických knih, který jsem si nainstaloval do svého Mdačka, nahrál jsem si tam knihu, ale nevím si rady s ovládáním..konkrétně s nastavením tlačítek pro ovládání..chtěl bych si nastavit ovládání tak, aby když chci posunout stránku o jednu vpřed, tak zmáčknu tl. ovládání hlasitosti (tl. pro snížení hlasitosti). Stáhl jsem si proto i program AE button plus, kde jsem si u tlačítek pro ovládání hlasitosti nastavil na 1 kliknutí šipka nahoru a na druhém to samé jen šipka dolů a navíc u každého jsem ponechal při dlouhém stisku normálně ovládání hlasitosti. Když si ale zapnu Haali reader, dám nastavení, tlačítka a u page forward dám nastavit jako talčítko pro snížení hlasitosti (ukáže se mi pak u něj f7), v nastavení mi ovládání tlačítkama hlasitosti normálně funguje, ale když z nastavení vyjedu a chci si posunout stránku v knížce,tak nic..
Nevíte někdo prosím, v čem by mohla být chyba?? Předem díky za každou radu!!!!!!!!