Dalsi problem mam s podsvicenim, kdy zde mam navyber nastavit si podsviceni pri nabijeni a normalne, pri nabijeni to mam na 1 min, a pak se to zhasina, to je v poradku, ale normalni sviceni je nastaveno na 10 s, a kdyz to prenastavim, taky na 1 min, tak po zamknuti klaves a vypnuti displeje (mnou) se mi pri opětovnem zapnuti nastaveni prehodi zpet na 10 s, uz si s tim nevim rady a pekne me to VYTACI !!!.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Sony Ericsson X-peria X1
Sony Ericsson X-peria X1
1
13. 09. 2011 18:17
Odesláno:
13. 09. 2011 18:29
13. 09. 2011 18:29
Dobry den, mam telefon Sony Ericsson Xperia X1 s OS WM 6,1. Mam problem s prehravani videi s internetu, kdyz jsem pripojen na wifi sit, ktera je zaheslovana. Normalne brouzdat po netu muzu, ale kdyz si chci treba z youtube shlednout video (prohlizec Internet Explorer, Youtube player a jine,...) , tak me to odi klasicky do programu Streamovan video, kdy pri nacitani videa do vyrovnavaci pameti mi to stoji porad na 0% a pak vyhodi error. Zahadou je vsak, kdyz jsem pripojeny na wifi bez hesla, tak to nacte video normalne a bez problemu. V nastaveni toho streamovan videu jsem byl uz nekolikrat, ale nevim si s tim rady
.
Dalsi problem mam s podsvicenim, kdy zde mam navyber nastavit si podsviceni pri nabijeni a normalne, pri nabijeni to mam na 1 min, a pak se to zhasina, to je v poradku, ale normalni sviceni je nastaveno na 10 s, a kdyz to prenastavim, taky na 1 min, tak po zamknuti klaves a vypnuti displeje (mnou) se mi pri opětovnem zapnuti nastaveni prehodi zpet na 10 s, uz si s tim nevim rady a pekne me to VYTACI !!!.
Mobil Guru
Zařízení:
Sony Ericsson Cedar
Sony Ericsson Cedar
108
14. 10. 2008 14:50
Odesláno:
14. 09. 2011 20:57
14. 09. 2011 20:57
Re: WM 6.1 Xperia X1, problem s videi pres Wifi s heslem a d
Tak s tym netom ti môžem iba poradiť novú ROM-ku a s tým podsvietením, to robí viacerím užívateľom a niesom si istý, či existuje nejaký fix. V každom prípade skús najprv flashnuť novú ROM (originálnu či neoriginálnu, to je skoro jedno) a ak sa to bude diať aj potom, tak napíš a snáď sa nájde nejaký fix.
Just Cedar.....
+ Flash
+ Flash
2 příspěvky •Stránka 1 z 1