FPSEce - dotazy, pokec

Všeobecný pokec tykající se Pocket PC :)
Marty_SVK
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 06. 02. 2007 17:03
Zařízení: Sagem Myx-7 , Qtek 9060

Příspěvek od Marty_SVK » 11. 02. 2007 13:47

Uz mi nemusite robit ten postup mozno som na to prisiel.takze tim co to vzdy len tak blisne a vypne uvolnite si co najviac pamäte pro programy mne to uz potom islo a mam WM2002
Obrázek
Marty_SVK
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 06. 02. 2007 17:03
Zařízení: Sagem Myx-7 , Qtek 9060

Příspěvek od Marty_SVK » 13. 02. 2007 19:54

Ako by som mohol dosiahnut aby mi ta hra isla co najrychlejsie ?
Obrázek
Grue

Příspěvek od Grue » 03. 03. 2007 14:56

pls poradil by mi někdo jak rozjet hru wild 9??
když ji stáhnu, tak mám zabalený 2 subory: Wild9.img a a Wild9.img.bz.index a kam je mám nakopčit?? ten img má 33MB, tak jsem ho dal do isos a ten druhej do bios a když to chci spustit, tak to napíše:
CD-Rom, initialization failed tak nevim, zkoušel jsme dost věcí a nejde to :(
GFX Driver mám GAPI dle: http://4allmobile.eu/viewtopic.php?t=11 ... c&start=15
landslide
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 80
Registrován: 23. 12. 2006 15:31
Zařízení: Asus P525 I Nokia 6230
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od landslide » 08. 06. 2007 22:34

Je možné ukládat rozehrané hry? Hrát GTA pořád dokola... :D Tuto možnost jsem v nabídkách neobjevil, děkuji za pomoct.
ASUS P525 I WM6.1 I 1x 4GB a 2x 1GB + Nokia 6230 I 512 MB

Acer 5114WLMi I AMD X2 1,8 MHz I 1 GB Ram I 160 GB
mate
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 39
Registrován: 26. 01. 2007 15:41
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mate » 19. 07. 2007 07:40

Iste. Asi si nemal ps1, keby si ho mal, vedel by si ze nestaci stlacit gombik na PS a sa ti to savne. Musi to hra podporovat... Ako je to s GTA 2 netusim, ale s GTA1 ked prejdes jednu cast mesta tak ti to ukaze druhu a ked stlacis O malo by sa to savnut. Akurat savovanie obcas trva dlhsie...

Asi tolko...

MaTe



\\Zbytečná citace !! Říkáš si o druhé Varování ! Filippo
I was here.
Haluska
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 238
Registrován: 21. 03. 2007 12:22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haluska » 27. 09. 2007 12:23

Chtěl bych se zeptat... Podporuje FPSCE akcelerátor ATI Imageon 3220 ??? Popř. jak ho nastavit, a jak optimálně nastavit na procesor PXA263...

Teď mám v GTA 2 kolem 18 FPS, a chci víc...
Asus EEE Pad Transformer - Stock rom + root (Android 3.2.1, Tegra 2)
HTC Desire - Oxygen 2.3.1 (Android 2.3.7, 1113MHz)
HTC Dream (T-Mobile G1) - Froyo by Laszlo 5.2 (Android 2.2.1, 614Mhz)
A nebojte - za THX se zlobit nebudu :D
r3ptile
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 66
Registrován: 27. 12. 2006 11:30
Zařízení: Huawei ascend Y300 + 8gb kingston

Hratelnost

Příspěvek od r3ptile » 09. 10. 2007 02:12

Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jestli to někdo zkoušel rozjet na Miu P550 popřípadě jak se to na PDA hraje. Jestli je to kombinace pera s klávesnicí nebo jen na klávesnici. Díky.
Whooooo
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 427
Registrován: 21. 07. 2007 11:37

Příspěvek od Whooooo » 25. 10. 2007 13:45

Je to sice divna otazka ale kdiz dam hru na celej displej tak nevim jak to ukoncit :D (soft reset) :D
Uživatelský avatar
slayer69
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 17
Registrován: 06. 01. 2008 15:42
Zařízení: E-TEEN glofiish M700 o_O WM6

Příspěvek od slayer69 » 08. 01. 2008 22:39

mno v configuration sa daju nastavit klavesy a jedna je aj hlavne menu emulatora v ktorej je aj quit ;)
E-TEEN glofiish M700 o_O
Uživatelský avatar
dino.velvet
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 35
Registrován: 28. 03. 2008 08:13

Re: FPSEce - dotazy, pokec

Příspěvek od dino.velvet » 13. 04. 2008 19:44

Existuje nějaká verze FpseCE_0.09.5 pro WM6 ?
Touch Pro 2 by HTC
ASUS P750
GARMIN NUVI 765t LIFETIME
GARMIN EDGE 705 TOPO 3
Odpovědět