Prvni dojem musim rict ze udelala vazne dobrej-pekny graficky provedeni (ani mi nevadi ze je z toho zase hrozne citit IPhone...), neskutecne rychli nacitani stranek ( 3Mb obrazek se mi nacetl pres WiFi asi za 5 sekund!), plynulejsi pohyby a údajná podpora flashe...
JENŽE....
Jiste ze tu nejake to 'jenže' musi byt a taky je. Hodne me prekvapila absence multitouch ovladani... Priblizovat jde jenom doubletapem a to jen o X prednastavenych procent ze Settings. To povazuju za velky nedostatek,ale jeste vic mi vadi,ze si nerozumi s g-senzorem....Napriklad pri psani tohohle románu bych to dost ocenil (pomineme-li gyrator). Do třetice vseho špatneho bych pokaral autory za ten flash. Zkousel jsem nekolik ruznejch formatu videií na webu a jedinou stranku kterou to utahne je jen YouTube a to jeste v sileny kvalite. Holt se asi nikdz nedockame browseru s ovladanim Opery a funkcemi Skyfiru...
Dale jsou tu takovy drobny mouchy jako napr. ze kdyz stahuju obrazky tak musim vzdycky vybrat znova moji slozku s obrazky atd...
Kdybych mel tenhle prohlizec zhodnotit,presto bych dal spise kladnou kritiku za oravdu skvelou grafiku. Ovsem s odrenyms usima. Jako po X verzich bez flashe prisli pompézně s timhle...? To fakt ne. Tady musí jeste poradne máknout.Doufejme ze ve final verzi to zlepsi.
Osobně Opeře dávam tak 80% ze sta.
A co vase zkusenosti a dojmy? Piste svoje názory.
[ Odesláno z mobilu ]