Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

Přehrávač všech typů videí

Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
Zubatec
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N82 S60 3rd ed hacked
Odesláno:
15. 07. 2009 14:53
Přehrávač všech typů videí
Zdarec, chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějakej přehrávač na S60 3rd, kterej by uměl přehrát jakýkoliv video bez nutonsti konvertování nebo zmenšování.. Předem děkuju za odpověď :)
Mobil Čumil Plus
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
15. 07. 2009 16:24

Re: Přehrávač všech typů videí

no, vsetko zavisi od pouzitych kodekov pri vytvoreni toho videa. ja pouzivam Smart Movie 4.10 ale ani to mi neprehra vsetko, nasli sa *.avi Divx / XviD filmy ktorych mi siel prehrat obraz a nesiel zvuk.
ale ide vacsina nekonvertovanych videi prehrat. len pocitaj s tym ze maju prilis velke rozlisenie a datovy tok, takze budu na mobile obcas sekat, pripadne zvuk zaostavat za videom. male videa su ale vpohode.
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
15. 07. 2009 17:29

No, toš ono jak píše COBRA nebo pak ještě CorePlayer 1.32 který ale formát wmv stejně nebere - zato mpeg avi atd. přehrává vcelku pěkně (vyjímka se též najde). A aby zase někdo nebyl chytřejší tak ještě uvedu že pro Symbian už jsou asi dva programy který wmv formát mají přehrávat (chvástají se tím) ale kvalita a skutek utek - je lepší ještě chvilku počkat a snad dospějí. Jinak některý wmv přehrají i Symbiany fp2 a v5 přímo v základu - sem na to hleděl jak péro z gumy :o

CorePlayer1.32_Unsigned:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/2123715/coreplayer-v1.32.rar
Totok je můj favorit ...
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
15. 07. 2009 17:32

este stastie ze existuje dvojica lucifer a cobra :D
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
4 příspěvky •Stránka 1 z 1