Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Internet zo Smartphonu v notebooku

Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
Bubu33
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 09. 2009 08:39
Internet zo Smartphonu v notebooku
Caute aktivoval som si maly mobilny internetovy balik (1000mb Orange world) a chcel by som to nejako dotiahnut z mobilu do notebooku. Existuje nato nejaky program/navod? (Nokia E51)
Dakujem :)
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
08. 09. 2009 08:51

Re: Internet zo Smartphonu v notebooku

No pokud tomu dobře rozumím tak nejjednodušší cesta je použít TOHLE a tím si z telefonu vytvoříš wifi hotspot a na notebooku se připojíš na něj. Máš to bez drátů a námahy :)
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
08. 09. 2009 14:45

Re: Internet zo Smartphonu v notebooku

samozrejme potrebujes mat na telefone spravne nastaveny pristupovy bod orange, pripadne ako ho nemas, zavolaj na bezplatnu infolinku a nechaj si poslat konfiguracnu SMS presne pre Tvoj telefon. (toto plati u kazdeho operatora!!!)

potom uz len pichnut MiniUSB do notebooku, zvolit rezim PC Suite (a mat ho nainstalovany na tom notebooku) potom dat pripojit k netu
(vpravo hore) a este nastavit operatora a krajinu, stlacit pripojit a uz ides....
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
3 příspěvky •Stránka 1 z 1