Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

prohlížeč obrázků

Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
Honzik.Bares
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
27. 09. 2009 10:33
prohlížeč obrázků
DObrý den,

prosím o radu co se dá všechno naistalovat za prohlížeče obrázků.... mám teď Resco Photo viewer.... mám nokii N86.... díky za radu všem!!!!
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
27. 09. 2009 19:47

Re: prohlížeč obrázků

No máš tuhle otázku na více fórech a zatím nikdo nenapsal tak se jen vyjádřím, ale taky neporadím. Ono píšeš že RescoPhotoviewer máš, ale ten je asi tak nejlepší pokud ti tedy nestačí vestavěná GALERIE. A já jsem opravdu přemýšlel o nějaké alternativě ale nenapadlo mě nic solidního (lepšího).

Hodně prohlížečů fotek je na dotykový Symbian - a docela luxusních !!

A kdyby sis chtěl pohrát tak tu máš odkazy na stahování aplikací přímo ze škatulky "grafika - foto" pěkně pohromadě (dost do češtiny přeložených), ale nejsou to primárně prohlížeče, jen pár:

Kód: Vybrat vše

http://sk2.wlist.sk/i.php3?do=OaE5fL6e7e9-1mdt-1l

http://server2.wlist.cz/i.php3?do=L6927LE17e7-2m8-a38
Naposledy upravil(a) lucifer7595 dne 27. 09. 2009 21:00, celkem upraveno 2 x.
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
27. 09. 2009 20:17

ked sa uz vyjadril Symbianovy Helper tak uz sa moze aj Symbianovy Moderator :-D

ja sa normalne teraz hanbim ze pouzivam len vstavanu galeriu, pripadne obrazky prehliadam cez FExplorer alebo X-Plore :?
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
28. 09. 2009 21:02

Chtěl jsem reagovat nějak že používáš X-plore na prohlížení fotek, ale říkám nebudu psat - bude to jen prázdný příspěvek. Ale teď už teda napsat musím protože X-plore v nové verzi 1.35 umí zobrazovat i náhledy obrázků po najetí kurzoru. A ty předchozí verze se zase na prohlížení obrázků příliš nehodila protože to bylo velmi pomalý to načtení obrázku o velikosti okolo 2MB :)
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
RiZz0
Mobil Beginner
Zařízení:
SE X8
Odesláno:
06. 10. 2009 12:03

lucifer7595 thx za link, je very fajn konecne mam aj ja normalny prehliadac :).

Inak ked prejdete kusok vzad najdete cele menu programov aj podla vyrobcu ;)

http://server2.wlist.cz/i.php3?do=S0633G75ec1-2m8-ij7
"Nevadí že to robím pomaly, lebo to možno robím zle"
Mobil Beginner
5 příspěvků •Stránka 1 z 1