Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

Hledem par vylepseni pro muj symbian 3rd na e50

Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
NoeUO
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
19. 10. 2007 21:04
Hledem par vylepseni pro muj symbian 3rd na e50
zdravim vas panove, mohli by jste mi trosku pomoci?

presel jsem ze windows mobile na mpx 220 na e50 se symbianem 3rd a zarazilo me, jak velky je nedostatek nejakych vychytevek pro 3rd.

1) nejaky poradny prehravac hudby, co umi prehrat cele adresare a zvlada praci s playlistama a tedka nemyslim tu barevnou slatatninu LLG Jukebox

2) neexistuje nejaky pocitadlo minut jako byl velice sikovnej calltime sp pro wm?

3) da se nejak u rychle volby pomoci klaves namisto kontaktu priradit spousteni programu?

4) jak se da nastavit associace?

5) nejakej normalni file manager, co zvladne "inbox", posilani chranenych souboru a videni systemovych souboru? fexplorer nezvlada chranene soubory, y-browser take ne, x-plore zase neumi inbox.

4)nejlepsi klient na icq?pro me je nejdulezitejsi datova setrnost.

5) jde nejak nastavit, abych videl obrazky hnedka v landscape?tedy roztazeny ve fullscreenu a vertikalne. Sice to zvladne resco, ale u nej zase blbne zobrazovani znaku a samozrejme problem asociace...

6)ac jsem firmware updatoval, stale je to cely nejaky zabrzdeny? cim systemu pomoci?

7)vyplati se antivirus, nebo je to spise jen takove plaseni?

8)da se nejak satrat v registrech a upravovat si systemove vlastnosti k obrazu svemu?

diky za vase uzitecne typy.
Mobil Čumil Plus
1 příspěvek •Stránka 1 z 1