Tak jsem zkoušel dostat do Nokie N85 navigaci Garmin Mobile XT a nějak jsem neuspěl. Vyzkoušel jsem více verzí tohoto prográmku a nic. Vždy se to zastaví kousek přek koncem instalace a zobrazí se zpráva že aplikaci nelze nainstalovat.
Nemáte někdo zkušenosti s instalací navigace na N85?Nevím jestli tam nedělá problém FP2 (např. oproti N95)...
Re: Nokia N85 vs. GPS navigace
Ja mel taky problem s garminem, sel nainstalovat ale nesel spustit. Jedina verze, co mi na n85 funguje je GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50000
Tak jsem to stáhl a zkusil nahrát a narazil jsem na stejný problém... před koncem instalace mi napíše,že soubor nelze instalovat.Jak jsi to tam dostal?
Dík za odpověď
Dík za odpověď
No instalace mi probehla vzdy:
Garmin teda instaluju pomoci PC (nevim jestli je jina moznost) - pripojim tel jako ukladani dat, spustim exe, neco se prekopiruje na kartu, na pc dam odpojit jednotku (telefon) - tady by mohl byt problem, jinak se ti nedoulozi data na kartu.
Pak v telefonu v rootu karty spustim sis, ktery se tam nahral (garmin neco...) a dam instalovat na kartu a je to.
Nebo zkus treba pametovku zformatovat nebo zkusit jinou...
Garmin teda instaluju pomoci PC (nevim jestli je jina moznost) - pripojim tel jako ukladani dat, spustim exe, neco se prekopiruje na kartu, na pc dam odpojit jednotku (telefon) - tady by mohl byt problem, jinak se ti nedoulozi data na kartu.
Pak v telefonu v rootu karty spustim sis, ktery se tam nahral (garmin neco...) a dam instalovat na kartu a je to.
Nebo zkus treba pametovku zformatovat nebo zkusit jinou...
Použil jsem stejný postup,ale problém s instalací nastane až je vše v telefonu na kartě a chci nainstalovat Garmin do telefonu.Přes soubor garmin.sis (nebo tak nějak),zeptá se mě jestli chci aplikaci instalovat,dám Ano a instalace se spustí a tak v 85% průběhu instalace napíše,že aplikaci nezle instalovat.Tak nevím...
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy S II 4.0.3
Samsung Galaxy S II 4.0.3
9
07. 12. 2008 13:34
Odesláno:
07. 12. 2008 13:53
07. 12. 2008 13:53
ja v n85 s garminem nemam problem ... ale nestahoval jsem zadnej "cracknutej" proste jsem stahnul garmni mobile xt 5.0 instalator a ofiko nainstaloval .. pak jen cracknul mapy a vytvoril SW.UNL soubor kvuli interni gps ...
Tak jsem stáhl Garmin Mobile XT 5.0 a při instalaci aplikace do telefonu pořád narážím na stejný problém ... Nenanstaluje to až do konce a vždy napíše, že aplikaci nelze instalovat. Tak už fakt nevím..
Nech si v servisu prehrat firmware, vysel ted novy 19.11.2008 Ted jsem ho tam napral a mam pocit, ze se zrychlila trosku prace s galerii
O novém softwaru vím, ale ten asi nevyřeší problém s rozběhnutím navigace
no mozna jo. nebo vyzkousej jinou pametovku. v necem chyba mit musi...