3 příspěvky •Stránka 1 z 1
dobrý podvečer všem. Mám jeden malej problém při instalaci qip vyskočí hláška nelze nainstalovat.mám mobil e66 a nějak si stim nevím rady nemá někdo nějaký nápad jak to zprovoznit?zkoušel sem i jimm klienta a ten samy problém začne se to instalovat a ke konci ta sama hláška nelze instalovat. Předem díky za rady .
Veterán
Zařízení:
HTC One Silver
HTC One Silver
2452
24. 12. 2006 17:04
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
20. 01. 2009 22:49
20. 01. 2009 22:49
Re: problém s instalaci qip
dela to od zacatku nebo az posledni dobou? kdyztak postupne odinstalovavej aplikace ktery si instaloval (treba to muze nejaka blokovat, ale je to nepravdepodobny) nebo zazalohuj data (sms, kontakty) a zformatuj pamet telefonu (popr i karty) nebo prehraj FW
hledat v cem by mohl byt problem by bylo hledani jehly v kupe sena a v certifikacich by problem nemel bejt
hledat v cem by mohl byt problem by bylo hledani jehly v kupe sena a v certifikacich by problem nemel bejt
Motorola d520>Nokia 5110>Siemens M55>Panasonic X700>Motorola MPx220>Nokia 6681>Nokia N93>HTC TyTN>HTC HD2>HTC EVO 3D>HTC One Silver
Vsechny moje 3D filmy pro HTC EVO 3D jsou konvertovane z FullHD 3D filmu.
Vsechny moje 3D filmy pro HTC EVO 3D jsou konvertovane z FullHD 3D filmu.
Re: problém s instalaci qip
od zacatku to nedela. Mel sem tam nainstalovany qip. Z niceho nic se me ztratil(mozna sem ho smazal, ale to si neuvedomuju ze bych ho mazal) a od te doby me nejde nic nainstalovat...format telefonu sem zkousel i pametove karty pres ty tri nebo ctyri tlacitka zmacknute najednou....nahrani znovu FW sem taky zkousel a nic nepomohlo....
3 příspěvky •Stránka 1 z 1