Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

GPS problem

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
target
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
28. 09. 2009 14:17
GPS problem
Zdravim
V cervnu tohoto roku jsem si poridil novou Nokii N96, nainstaloval jsem Garmin Mobile XT podle navodu z tohohle fora a vse frcelo jak melo, byl jsem spokojenej. Ale najednou mne prestal Garmin fungovat. Satelity to sice najde, mel jsem jich asi 6, ale souradnice to nezjisti a po chvili zase ty satelity zmiznou. Zkusil jsem i zjistit polohu podle GPS dat v nastaveni, ale porad ten samej problem - satelity to sice naslo, ale data jsem nezjistil a po chvili to zase hledalo znova.

Zkusil jsem novej FW 30.0.33 a ten mi jeste k tomu pojebal budik tak, ze kdyz ho necham vypnutej tak radsi ani nezazvoni. :(

Zkusil jsem originalni nastaveni z vyroby. Nepomohlo.

Mozna to chce cekat dyl, ale myslim si, ze 30minut je dost dlouha doba, aby to zjistilo polohu a mohlo zacit navigovat.

Pokud by nekdo vedel, jak to vyresit nebo aspon nejaky napady - co mam blbe nastaveny atd. budu vam vdecny. :)
Mobil Čumil Plus
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
10. 10. 2009 21:14

Re: GPS problem

podla mna by si mohol urobit totalny format telefonu aby sme mali vo vsetkom jasno (myslim ze v tom telefone je teraz riadny bordel) a skusit si nainstalovat napriklad moju verziu Sygic 7.71.5529 ;) potom rad pomozem.
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
target
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
14. 10. 2009 18:00

Re: GPS problem

Tak problem vyresen kompletnim formatem mobilu a naslednym preinstalovanim FW. Diky za tip.
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1