Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
8 příspěvků •Stránka 1 z 1

Problem pri presunu java her pres USB do mobilu

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
dareba
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia 6210 Navigator, 240x320
Odesláno:
09. 11. 2009 18:55
Problem pri presunu java her pres USB do mobilu
Zdravim.... Koupil jsem si k moji Nokii 6210 Navigator USBčko, hudba, obrazky, filmy vsechno presunout do mobilu jde, ale aplikace a hry proste nejdou. Nevim do jake slozky je mam strcit, zkousel jsem snad uz vsechny.
tady je nahled: Obrázek
proste jsem je zkousel davat do vsech slozek, ale v mobilu je nevidim... musim to vzdycky delat tak, ze si to nahraju do jineho mobilu a poslu pres BT, ale to se samozrejme prodlouzi a me to prijde jako kravina kdyz jsem za ten USB dal pet stovek. Vzdycky zapojim USB do mobilu a vyjede mi menu at si mam vybrat ze ctyr moznosti prenosu dat:
PC Suite
Velkokapacitní úložiště
Přenos obrázků
Přenos médií

do te slozky kterou jsem postnul výše se dostanu jen pomoci druhe moznosti - Velkokapacitní úložiště a pak se mi tam objevi ty slozky a at uz to nacpu kamkoliv, proste mi to mobil nepobere (nikde to tam mezi hrama a aplikacema nevidim)
Prosim help... :?

EDIT: jeste malickost, jestli to nejak pomuze memu problemu - mam pam. kartu micro SD 2GB a vsechny aplikace jsou ulozene na ni, mozna je problem ze si USB kabel nahrava jen do pameti mobilu a ne do pametovy karty
Mobil Čumil Plus
dareba
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia 6210 Navigator, 240x320
Odesláno:
09. 11. 2009 20:06

Re: Problem pri presunu java her pres USB do mobilu

Uz vyreseno po ICQ s BM.the.Guru
diky, lock plz
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
09. 11. 2009 20:08

A kde byla chybička? Prosím napiš at jsme chytřejší. Děkuju
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
10. 11. 2009 14:31

V poslední době to vypadá že soudruzi s ICQ bojkotují fóra a při řešení problémů přes ICQ si tak asi myslí že stoupá jejich ego a proto zřejmě jednu radu poskytnou raději xkrát než ji napsat na fórum ať k ní má přístup každý :idea:
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
11. 11. 2009 02:39

ano sulda mas pravdu a Tvoja kritika pada aj na moju hlavu....
neviem ci ste spravne pochopili tento uplne banalny problem . nevedomost / neschopnost uzivatela.
ja riesim na icq len uplne banalne problemy, ktorych riesenie na fore by trvalo neumerne dlho.

tak vam poviem teda co robil zle:
myslel si, ze ak da aplikacie na kartu, hned ich v mobile najde nainstalovane - resp. spustitelne v menu - vlastni instalavce
(ako Java plikacie na S40 nokiach, napriklad 5200)
pritom stacilo v spravcovi suborov do zlozky vojst, nainstalovat...

neozaj myslite ze tento alebo podobny problem sa tu este bude riesit? ze ho bolo treba riesit tu 2 dni? (kym uzivatel zareaguje, kym sa posle mail o odpovedi atd atd... vysletlovanie) musim sa zastat BM The Guru, lebo toto je uplna trivialnost a banalita, skratil pomoc uzivatelovi na par minut.
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
11. 11. 2009 10:49

Já to vidím trochu z jiný strany, ale to už je individuální názor. Toto je zkráceno to určitě a když sem četl tohle (nikde to tam mezi hrama a aplikacema nevidim) tak mě to trklo :lol: Je to banalita, ale na fóra chodí spousta lidí se stejnými zkušenostmi a světe div se najdou se i tací kteří se neptají na banální věci které byly na fóru řešeny protože prostě sednou k PC hledají a učí se. Pokud ale nenaleznou tak se ptají. Myslím že i sebemenší banalita (pokud není na fóru několikrát) má svůj význam.
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Mobil Profi User
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
11. 11. 2009 16:23

tak je to teda tu, uzivatel je spokojny za kratky cas a ja som tu napisal o co islo aj ked som to neriesil...

poprosim teda uzivatela BM.the.Guru alebo dareba aby sem napisali co presne ako bolo ;) nech je to tu pre kazdeho
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
BM.the.Guru
Mobil Member User
Zařízení:
HTC TyTN (240x320, WM 6.1, Manila 2)
Odesláno:
18. 11. 2009 17:14

jj .. no tak pripoji se to pomoci PC Suite to je cela veda ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mobil Member User
8 příspěvků •Stránka 1 z 1