Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
ak39
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
15. 11. 2009 21:53
nic nejde naistalovat (VYŘEŠENO)
Dobrý den potrebujem jednu velku pomoc... ked som sa snazil robit h@ck cez Hellocarbide tak som vsetko spravil podla navodu dal som si do n-gage MGS ktore neslo nainstalovat... tak som bol nastvany lebo to nebolo prvi krat co som sa snazil nah@ckovat moju nokiu 5630 a ked som isiel odstranit Secmana, X-plore, CapsOff, CapsOnm Hellocarbide, Ngage tak mi to napise Odstraňovanie neuspesne.... a ked instalujem cokolvek tak mi to napise subor poskodeny... velmi prosim o radu co mam robit... velmi...
Este som zabudol dotat ze mobil mam zalohovany cez Nokia PC Suite... a ked som si dal obnovit zalohu tak mi to robi stale to iste...
EDIT:
ufff spravil som trojhmat a uz je vsetko v poho... ospravedlnujem sa za spam ale strasne som sa bal... davam repport... este raz sorry za spam
//Přesouvám do Symbianu, slučuji a zamykám.
Chrono Leggionaire
šulda
Mobil Profi User
Zařízení:
E7 Dark Grey hacked
Odesláno:
16. 11. 2009 06:58
ak39 píše: tak som vsetko spravil podla navodu
Houby z voctem podle návodu. Dal sis do C:sys/bin špatný installserver, stačilo ho pouze vyměnit místo trojhmatu. Takhle sis vzal kanón na vrabčáka a přidělal tak spoustu práce. A nejblbější řešení je po hacku odstranit vše co slouží k jeho provozu šmankote :idea:
Jo a zamykat se musí umět :lol:
Člověk se pořád učí Chybové hlášky prosím pište celé a přesně. Jsou velmi důležité. Telefon by neměl být chytřejší než jeho majitel.
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
17. 11. 2009 15:34
o zamykanie by ani neslo

(zamknem to ja ked budem xciet

)
ale tak on na 5630 ani nemal sancu najst spravny installserver, a hackovat ten mobil cez hellocarbide nema ziaden zmysel... stare navody som preto uz davno poslal do zabudnutia a ako dolezite oznacil len nove...
teda HelloOX2.03 ktore je automat najvyssieho stupna... no problem.
to sulda: opravit fon ktory uz pise "subor poskodeny" mi velakrat nejde aj ked mu dam spravny installserver.