Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

Náhlé vybíjení baterie...!

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
quack
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
02. 05. 2010 10:43
Náhlé vybíjení baterie...!
Zdravim,

Zadam vas vsechny o pomoc, treba se nekdo najde kdo poradi - zde je blizsi info, co jsem postupem casu vysledoval...
Mam tedy Nokii n73 a baterie mi vydrzi 1 den a to mam uplne novou baterku a navic na nem NIC nedelam. V offline rezimu mi vydrzi ani ne 2 dny. Mobil sem uz zkousel cely naformatovat. Pomoci 2 programu na ukazovani stavu baterie jsem taky vysledoval, ze nejdriv se baterie chova normalne - vpohode ukazuje, ze mam jeste 4 dny vydrze. Po nakych 20ti hodinach ale najednou zacne ukazovat mensi hodnoty... najednou zbyvaji 2 dny, za hodinu 1 den... no do 4 hodin je dead. Pres den treba fotim jak pomatenej a stejne to vydrzi ten 1 den... jakoby to slo v pohode a v urcitym momentu tam neco cvaklo a zacalo zrat baterku 10x vic... tak to asi vypada na hardwarovou chybu, ale kamos, co dela s mobilama, taky sam nak nevi cim by to mohlo byt, ze se to tak chova...
Mobil, co sem mel predtim delal neco podobneho a na to nebyli schpni prijit ani na reklamacce a furt mi to posilali zpet, ze je to v poradku... hm...

Kdyby nekoho neco napadlo, tak budu vdecny za kazdou normalni odpoved...diky.
Mobil Čumil Plus
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
02. 05. 2010 17:14

Re: Náhlé vybíjení baterie...!

mna napada... moze to byt baterkou samotnou, alebo nejakym skratom v telefone (cim N73 velmi spolahliva nebola po 2 a viac rokoch)
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
quack
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
04. 05. 2010 10:01

baterku uz sem v tom jinou predchozi mel a delalo mi to to same - proto sem si koupil novou a doufal, ze to problem vyresi... baterkou by to teda byt nemelo... jestli je to nakej zkrat tak co s tim - respektive kolik si myslite ze si nauctuji nekde v servisu?
Mobil Čumil Plus
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
04. 05. 2010 11:22

ak vobec pridu na to co tu baterku vybija. a moze to byt kludne aj neopravitelna chyba. kazdopadne to daj servisu na detekciu. oni Ti povedia zavadu a cenu, a Ty sa rozhodnes.
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
4 příspěvky •Stránka 1 z 1