telefony Samsung bez Operačního systému
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

GPS na Samsung Jet

telefony Samsung bez Operačního systému
vazoun51
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
06. 08. 2009 15:33
GPS na Samsung Jet
Nedávno jsem si koupil Samsung Jet. Vše funguje perfektně až na GPS. V nastavení telefonu jsem jí aktivoval, nahrál jsem navigační program Route 66, stáhnul jsem mapy i všechny potřebné licence. Telefon přesto funguje asi jako mapa na webu. Můžete vyhledávat, plánovat cesty atd., ale polohu nezjistí. Není schopný najít ani GPS satelity, ani BTS stanice a využít je pro navigaci. Má A-GPS i vestavěný GPS modul, měl by umět obojí. Na helpline Samsungu mi řekli, ať si sednu na kopec a zkusím hodinu počkat, jestli se nespojí. Nevím, co s tím. Víte někdo?
Mobil Čumil Plus
Majky
exMód
Zařízení:
iPhone 4 + iPad
Odesláno:
06. 08. 2009 15:39

Re: Samsung S8000 Jet

Zahodit a koupit si něco normálního.
Teď vážně, opravdu nevím, myslím si, že cpát GPS do Javy není nejlepší nápad. Možná zkus jiný software. Něco jako TomTom, iGO,... (jestli na Javu existuje).

PS: Je to můj osobní názor (pro rýpali).
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)
exMód
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
06. 08. 2009 23:46

Re: GPS na Samsung Jet

ak vies po anglicky skus sa pozriet sem:

Kód: Vybrat vše

www.amazegps.com
pocul som ze je to fajn, nevidel som to nikde bezat ani som to neskusal, ja zial ziadnu inu java GPS nepoznam

este su myslim TrekBuddy, GPSJ, Nav4all, Navigami
niektore z nich (mozno aj vsetky) su free, aj mapy k nim, takze si najdi oficialne stranky a ides... :D
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
palo25
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
21. 08. 2009 22:31

Re: GPS na Samsung Jet

nazdar. prosim mohol by si uploadnut mapy pre jet ked ich uz mas? pripadne dat link odkial si ich stiahol? Dik moc.
Mobil Čumil Plus
4 příspěvky •Stránka 1 z 1