Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

GIF anim ikony hledám

Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
02. 04. 2009 07:21
GIF anim ikony hledám
Rád bych poprosil jestli by někdo koho to baví mohl vytvořit originální SADU animovaných GIF ikon jako " download, home page, more info, atp.". Na netu jsem našel hodně nemastných neslaných proto se obracím na Vás - třeba komu pomohl nějaký můj uploud nebo kdyby za to někdo něco chtěl-domluva možná.
Ty ikony bych si představoval asi s nějakou pekelnou tématikou (když už jsem ten lucifer) a velikost a tak aby byla co nejvhodnejší ke vkládání do fór jako je tady toto s tmavým pozadím (ale i do jiných).
Program na výrobu ikon mám ale neumím (nebaví), kdyby někdo chtěl k tomu Zoner GIF Animator 5 full není problém. Nebo i lepší program k tomu účelu bych sehnal (doufám).
Naposledy upravil(a) lucifer7595 dne 02. 04. 2009 15:37, celkem upraveno 1 x.
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Gegecko
Mobil Profi User
Zařízení:
Iphone 3G 8GB
Odesláno:
02. 04. 2009 15:03

Re: GIF anim ikony hledám

nebaví..stáhni si Photoshop možná tě to začne bavit v tom to máš hotový za pár minut..animovaný?? není dobrá volba..
Obrázek
Iphone 3G 8GB iOS4 JB
Obrázek
Mobil Profi User
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
02. 04. 2009 15:30

Dík za názor. Photoshop mám, ale z toho mi jde hlava kolem. Mám hafl českých videotutoriálů podle kterých zkouším ale jsem na to LEVEJ.

Prosím a proč myslíš že animovaný nejsou dobrá volba? Kvůli kb velikosti?

Si to představuju asi přibližně nějak tak (ale transparent) Obrázek

nebo Obrázek
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Gegecko
Mobil Profi User
Zařízení:
Iphone 3G 8GB
Odesláno:
03. 04. 2009 13:12

na fora se to nehodí(vlastně nikam..), když všechno bliká vypádá to blbě..
třeba lesk ikonky to se ještě(jenom patrný náznak animace) dá, ale anim přes celou ikonku..nwm vypadá to dost amatérsky..

jinak na

Kód: Vybrat vše

http://www.tutorials.cz/
najdeš všechno, pokud neznáš..na ikonky toho nemusíš moc umět..musíš zkrátka u toho každej den ztrávit chvíli..

//linky do CODE... Sk0p!X
Obrázek
Iphone 3G 8GB iOS4 JB
Obrázek
Mobil Profi User
R4ms3S
Veterán
Odesláno:
29. 05. 2009 17:11

Zkus jednu fajn page:

Kód: Vybrat vše

www.jj.am
Nevím zda tam budou zrovna tyhle ikony, ale zkusit to můžeš ;)

:wink:
Veterán
5 příspěvků •Stránka 1 z 1