Zdravím, docela mě chytla grafika, a to jako že hodně

a tudíž jsem něco jako amatérskej grafik... a "naplno" se tomu věnuju asi půl roku...před tím maximálně sem, tam nějaká úprava v malování/zoner photo studio....ale to je jedno... od malička mě lákal foťák...a když jsem ho dostal k 12 narozeninám tak to byl digitál, a dostal jsem k tomu program na úpravu fotek (zoner photo studio)...pak mě ale spíš chytlo to upravování, a začal jsem "kreslit" různé obrázky... to mi ale už přestal stačit zoner, a před rokem jsem začal zkoušet různe jiné programy (gimp, photofiltre) a to mi nevyhovovalo, a konečně jsem se dostal k photoshopu po kterém jsem toužil (za 300,- CS2, k jednomu Fotografickému časopisu,...ale to byla verze zkušební na 3 měsíce....

tak jsem to crackl

.... a začal jsem zkoušet co to umí (hlavně na virtual-tuning) za pár měsíců už jsem znal základy... ale dělal jsem jen chvilkama, a právě před půl rokem jsem tedy začal opravdu naplno...
Virtual-Tuning:
-Moje je všechno kde je před názvem auta (před dvojtečkou) napsáno Cheas!!!
Signatury:

Ostatní práce:
Wallpaper rodičům (do pracovního PC) do trafiky ("Trafika u čarodějnice")
Schéma:
A tady jsem se potřeboval naučit "neony"
Můj novej avatar:
Prací mám o dost více...ale jsou tam fotky někoho kdo nechce být prezentován, a nebo jsem je vymazal (to dělám dost často, že mažu to co se mi přestalo líbit...)