Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Vaše rekordní (omylem) platby operátorům

Diskuze o čemkoliv jiném, co se nehodí jinam :)
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
22. 11. 2009 17:04
Vaše rekordní (omylem) platby operátorům
Napadlo mě udělat tohle zajímavý téma protože sám můžu přispět a nejsem sám.

Omyl č. 1:

Operátor O2 - jednou takhle po draku si říkám koupím si HTC a zkusím WindowsMobile. Jdu, koupím a k tomu tarif neomezený internet. Jenomže tenhle stroj s WM (myslím že to byl HTC S710) mě vůbec nesedl a tak šel pryč a SIM kartu jsem dal bráchovi ať si brouzdá po internetu a neuvědomil jsem si že u O2 je wap placený zvlášť (Vodafone rozdíl nedělá) a uvědomil jsem si to až o několik dní později tak jsem mu ji hned sebral a mohl jsem jen doufat že neměl v tom jeho telefonu nastavený APN wap.
Ovšem APN wap měl a já měl fakturu na 8.600,-
Vím že to je moje chyba a peníze jsem ani vrátit nechtěl, ale jen bych podotkl že kdyby operátor byl solidní a viděl by že někdo má tarif internet neomezený a přesto mu suma za internet stoupá na několik tisíc tak by se mohl ozvat a ne jenom se usmívat že zase nějakej magor má špatně nastavený telefon !
Načež teda pak mě jejich operátor řekl "pane, my Vás přece nebudeme omezovat". Hlavu bych mu ukopl :)

Omyl č. 2

Vodafon (milovaný) - volám na infolinku že od příštího zůčtovacího dne tzn. čtvrtého v měsíci budu chtít zrušit tarif data nonstop protože kupuju modem. Třikrát jsem to opakoval abych se ujistil že si rozumíme. Ale zřejmě někdo rozuměl špatně (po draku jsem nebyl :) ) a faktura mi přišla na 3.600,- což není moc, ale tehdy mě to nádherně rozhodilo. On to ukončení tarifu provedl hned ten den čili jsem si na notebooku vesele brouzdal za 0.50 kč/kb.
Potom samozřejmě jsem se domáhal spravedlnosti ale operátoři ti nezmůžou nic. Tak jsem přecházel k jinýmu operátorovi když mi sám zavolal někdo od Vodafonu že proč - tak jsem mu to vysvětlil a on že to se můžeme domluvit že mi tu částku vrátí. Takže jsem nakonec neodešel a dlouhou dobu jsem pak faktury za telefon neplatil dokud jsem si částku nevybral zpět :)
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Škopi
Administrátor
Zařízení:
Galaxy S20+
Odesláno:
23. 11. 2009 13:42

Re: Vaše rekordní (omylem) platby operátorům

tak takovyhle sumy sou pro me temer nepredstavitelny, ja si kredit dobijim, ale podarilo se mi z 200 kreditu utratit kolem 450,- platim si internet na mesic (177,-) a je vse v pohode, ale v zari jim to nejak blbnulo mi to znovu po prazdninach aktivovat, a tak v domeni ze to mam aktivovany sem si brouzdal, a sms ze sem si aktivoval internet na den za 15,- sem si ani nevsiml :-D najednou mi kredit dosel, a ja volam operatorovi jak je to mozny, a on ze sem to utratil na netu, tak sem mu to vysvetlil, on mi kredit vratil a ze prej mi to aktivuje, to same se opakovalo este 2x! a az napotreti mi to konecne aktivovali, v porovnani s tema tvima castkama je to smesny, ale pro me to bylo docela dost penez co sem dokazal utratit za (necelej) mesic ;-)
Alcatel OT Easy -» Philips Savvy -» Siemens C35 -» nokia 5110 -» Motorola MPx220 +Nokia 2600 -» HTC TyTN -» N6120c -» Motorola Milestone -» LG optimus 2x -» LG optimus 7 -» Huawei Ideos X5 -» sony ericsson xperia play -» HTC HD2 -» iPhone 4s -» Lumia 620 -» Motorola Razr xt910 -» Galaxy S III -» BlackBerry Z10 -» BlackBerry Q10 -» HTC One M7 -» iPhone 5 -» Xperia Z1 Compact -» Desire 500 -» Galaxy s4 mini VE -» Galaxy S4 -» Huawei P8 Lite -» G S7
Administrátor
Rusnak-COBRA
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
Odesláno:
24. 11. 2009 08:30

Re: Vaše rekordní (omylem) platby operátorům

tak ako to tak citam... asi drzim rekord.

ked uz pruser u operatora, preco nie za necelych TISIC (1000 €) EURO? :D

idem na matematiku kde mam hnusnu ucitelku... potom napisem viac :D

tak uz pisem viac:
Dostal som sa do volebnej komisie v obci Michajlov (v sobotu). Je to nedaleko Ukrajiny, ale stale na Slovensku. Aby sm sa nenudil, vzal som notebook, a k tomu pipojil N95 na kabli a hura mame net... Operatora som mal o2 Slovakia, a jeho neobmedzeny internet funguje len na vysielacoch o2. Narodny roamin maju od T-Mobile, ale ak idete ce nich, na net sa nedostanete. Ja som na mobil nepozeral, prehodilo ma to asi na KYIVSTAR alebo nejaku inu ukrajinsku siet. Teda megabajt ma stal 300 korun ~ 10€.
V nedelu rano mi volala telefonistka spolocnosti (po cesky) a ziadala overenie zakaznika rodnym cislom. Tak som sa overil, a ona ze tak je rada ze som to ja, lebo uz si mysleli ze mi niekto ukradol kartu a bla bla bla... ze budem odpojeny kym nezaplatim zalohu 760€ (ja som akosi pochopil 76 a ani tolko som v tej dobe nemal). Poobede som asi 2 hodiny telefonoval s operatormi o2 a vsetci ma vlastne poslali to vyplatit a ze sa s tym neda nic robit. ze ak neuhradim zalohu, budem odpojeny, potom mi pride cela faktura a za jej neuhradenie uz budem exekuovany. zalohu 760€ som neuhradil (nebolo z coho). Prisla faktura na plnu sumu 933,7€ a ja som bol dost zufaly. neuhradil som ju, a cakal som co budu robit. v lete som pracoval, a z prvej vyplaty 550€ som im poslal vsetko (3 dni po termine posunutej splatnosti - vraj po nom to uz daju na vymahanie). Takto to bolo az do tohto mesiaca, kedy mi od istej firmy prislo ze mam o2 uhradit dalsich 333,7€ lebo mi zacne rast u nich penale atd atd... Vyplatil som. ale divna je ta suma... 550 + 333,7 = 883,7 a to neni 933,7 ako bolo na fakture. divne, nie??

každopadne neviem co s tym dalej robit, ci sa s nimi nejako sudit alebo nie. nevedel som ze som na slovensku a mobil je pri tom na ukrajine :swoon:
ak mate pre mna nejaku radu, ja sa potesim... ved je to slusna pálka...
Obrázek
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete :D

4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack

.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Obrázek
Mobil Member User
3 příspěvky •Stránka 1 z 1