Jak to funguje?
Vše si názorně ukážeme na příkladě. Máme společnost A a společnost B. Společnost A nabízí nějaké služby a potřebuje propagovat reklamu, aby se o ní zákazníci dozvěděli, proto společnost A zaplatí určitou částku společnosti B za to, aby ona propagovala jejich reklamu. Společnost B tedy dostane peníze a nabízí zákazníkům, aby se na reklamu dívali a dává jim určitou provizi za shlédnutí té reklamy. Z té částky co společnost B obdržela od společnosti A část rozdají a část si nechají a všichni jsou spokojeni. Společnost A dala vědět veřejnosti, že existují a poskytují nějaký druh služeb. Společnost B dostala nějakou provizi za to, že zobrazuje reklamu společnosti A a my coby klikající dostáváme provizi od společnosti B za to, že prostě tu reklamu shlédneme. Každý získá co chce. Tak co, chápete? Na tomto příkladu můžete vidět, že se za takovýmto druhem výdělku neskrývá nějaká nelegální činnost.
Nejedná se o nějaké horentní sumy jde cca o 5 dolarů týdně,ale to je individuální pro jakou sajtu to budete dělat (jednoduše si naklikáte denně pár centů) vyplací se většinou až po 5 dolarech (podmínkou je založit si elektronickou peněženku) a to na paypal či e-gold vše Vám vysvětlím...
Co to jsou elektronické peněženky? Elektronické peněženky jsou společnosti, kam si můžeme nechat posílat peníze z firem, na kterých vyděláváme své peníze. Z těchto peněženek si pak můžeme jednoduše naše peníze přeposlat na bankovní účet.
PayPal.com - Jedna z největších a nejvíce používaných elektronických peněženek. Nyní funguje i v ČR. Pro registraci klikněte dole na stránce na "Sign Up Today!". Na další stránce zvolte "Personal Account", protože vedení tohoto účtu je zdarma. Na další stránce vyplňte potřebné údaje. Poté, na už čtvrté stránce, to po vás bude chtít abyste si založili něco jako kreditní kartu tak zvolte možnost Cancel, protože tato karta není důležitá pro naše účely. Nyní potvrdíte pomocí e-mailu vaši registraci a pokud jste postupovali správně vlastníte nyní PayPal účet, kde jeho adresa je váš e-mail vyplnění při registraci.
e-gold.com - Druhá velmi rozšířená elektronická peněženka, na kterou platí hodně firem na výdělek. Pro registraci klikněte nalevo v menu na "Create An Account", poté odsouhlaste, že souhlasíte s pravidly a na následující stránce vyplňte potřebné údaje. Poté potvrdíte vaši registraci pomocí e-mailu a máte zaregistrovanou další elektronickou peněženku. Váš účet bude nyní vystupovat pod číslem, která vám bude přiděleno.
Já osobně to dělám třetí den,takže jsem taky v počátcích,ale z toho co jsem různě vyčetl to opravdu funguje a jsou i prokázany důkazy plateb!
Tento návod jsem našel na jednom foru a podle toho jsem také začal...
Nejdříve si musíš vytvořit účet na paypal,na který ti budou chodit vydělané dolary a z kterého si posléze zaplatíš na travianu zlatky.
Kód: Vybrat vše
https://www.paypal.com/cz/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-rundál klikni na sign up
Add Bank Card - zde bys měl vyplnit číslo své kreditky-nic takového nedělej a klinkni na cancel, tim ukoncis registraci. Během chvíle ti na zadaný email přijde potvrzovací email o registraci-ten potvrdíš
Dále se zaregistruj na této stránce
http://adbux.org/?r=741963 V dolní části klikni na JOIN NOW! It's Free!
na této stránce opět vyplníš potřebné údaje, pozor v políčku PayPal E-mail Address For Payments: zadej ten samý email, který si zadal před tím na paypal. Dole klikni na register opět ti přijde potvrzovací email.
A teď se konečně dostáváme k tomu jak se vydělávaj dolary)
na webu adbux vidíš v horní části stránky SURFADS tady najdeš linky na reklamy- vyber si třeba ten první. Objeví se ti nová stránka, v její horní části uvidíš odpočítávadlo na 30 sekund. Okno s reklamou nemusíš mít "aktivované" klidně mezi tím můžeš hrát travian. Pod té co čas uběhne se objeví ikonka DONE, ty okno zavřeš a ťukneš na další reklamu.
postup opakuj se všemi reklamami, za každou dostaneš 0,01 dolaru, je to málo ale každý den klikneš na 10 odkazů a už to je v podstatě zadarmo 10 centů což jsou skoro 3 zlatky:). V záložce MY STATS můžeš kontrolovat jak jsi na tom finančně. Když budeš mít minimálně 5 dolarů tak si je necháš převést na tvůj paypal učet a z něj zaplatíš zlaťáky.
Centy dostaneš nejen za reklamy na které klineš ty, ale když se někdo zaregistruje pod tebe tak za jeho kliknutí dostaneš cent.
Nejsou to žádný velký prachy, ale vzhledem k tomu, že u PC stejně sedíš tak proč ne. Něco ušetříš a tvoje vesnička se bude rozvíjet o dost rychleji Evil or Very Mad
malej dodatek
v jeden den se počítá pouze jeden klik na odkaz
v jednu chvíli můžeš mít otevřený odkaz pouze s jednou reklamou
zda bylo vaše kouknutí na reklamu uspěšné poznáte že po odečtu 30 sekund se objeví dolar,když je to špatně tak je tam křížek
odkaz který byl úspěšně prohlídnut je následně v přehledu přeškrnut
až budete mít pár doláčů-stav sledujete v my profile - necháte penízky vyplatit na paypal. Na travianu si vyberete balíček zlaťáků který chcete a pomocí paypal zaplatíte.
Já v těchto dnech dělám pro tyhle stránky:
adbux.org
linkgrand.com
prizee.comKód: Vybrat vše
prizee.com
No já myslím že za zkoušku to stojí vzhledem k tomu že jsme každy den na netu
Jinak další info o tom jak to funguje apod. najdete zde:
http://vydelek.ihuhu.net/index.phpKód: Vybrat vše
http://www.vydelek.org/