Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
8 příspěvků •Stránka 1 z 1

Internet v Java - Internet Vodafone -

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
welbysek
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
SE K530i |176x220| 2GB m2 | Vodafone Internet :-D|
Odesláno:
28. 01. 2009 13:02
Internet v Java - Internet Vodafone -
Zdravím, chtěl bych se zeptat proč mi nejede internet v java aplikacích .
například jimm, opera mini, atd.
Mám internet do mobilu zdarma na 6 měsíců od vodafone, předem děkuji
Mobil Čumil Plus
spermikromik
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
ASUS P320, 2,6" LCD TFT QVGA (240 x 320 px), 8GB Kingston MicroSD
Odesláno:
28. 01. 2009 14:34

Re: Internet v Java - Internet Vodafone -

Ahoj,

podle me mas spatne nastaveny telefon a to konkretne v nastaveni JAVY. Kdyztak mi napis PM s typem telefonu a jukneme na to .)
Mobil Čumil Plus
welbysek
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
SE K530i |176x220| 2GB m2 | Vodafone Internet :-D|
Odesláno:
28. 01. 2009 15:39

Diky :) Další kdo má zkušenosti nebo ví co s tím dělat i tak sem napište :-P :!:
Mobil Čumil Plus
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
28. 01. 2009 18:05

Protože už ti někdo něco dal zadarmo? V tom je právě ta finta !! Vodafone udělal reklamní bombu "INTERNET zdarma na půl roku" ale málo kdo ví že se to vztahuje JEN a JEN na jejich portál Vodafone live - čili pokud jako přístupový bod budu v telefonu mít vodafone live tak se žádná aplikace v telefonu nepřipojí už jen proto že v nastavení toho příst. bodu je APN wap (musí byt internet).

A ten kdo už měl aktivní data předtím tak zadá jen správný přístupový bod GPRS web v aplikaci a ta se mu připojí, ten kdo neměl to dřív tak se mu nepřipojí !!

Toto je jen moje vysvětlení na který jsem se několikrát informoval (každá operátorka to vysvětlí jinak :) ) a mám to odzkoušený. No a proto že vím jak si většina lidí s tím fandí tak bych nerad nějaký nepřiměřený reakce !!
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Thompson
Mobil Profi User
Zařízení:
HTC Desire, ROOT
Odesláno:
29. 01. 2009 15:35

Používám netfront a pohoda-leze všude.
Vytváření certifikátů na Nokie!
SE: Flashing, Hacking, Modding, Unlocking!
iPhone: Modding, Jailbreaking, Flashing!
Android: Rooting, flashing, customizing!
Pomohl jsem ti?Poděkuj mi-Obrázek
Mobil Profi User
jerry1402
Mobil Beginner
Zařízení:
WM5 CZ + 2gb
Odesláno:
29. 01. 2009 19:07

lucifer7595 píše:Protože už ti někdo něco dal zadarmo? V tom je právě ta finta !! Vodafone udělal reklamní bombu "INTERNET zdarma na půl roku" ale málo kdo ví že se to vztahuje JEN a JEN na jejich portál Vodafone live - čili pokud jako přístupový bod budu v telefonu mít vodafone live tak se žádná aplikace v telefonu nepřipojí už jen proto že v nastavení toho příst. bodu je APN wap (musí byt internet).

A ten kdo už měl aktivní data předtím tak zadá jen správný přístupový bod GPRS web v aplikaci a ta se mu připojí, ten kdo neměl to dřív tak se mu nepřipojí !!

Toto je jen moje vysvětlení na který jsem se několikrát informoval (každá operátorka to vysvětlí jinak :) ) a mám to odzkoušený. No a proto že vím jak si většina lidí s tím fandí tak bych nerad nějaký nepřiměřený reakce !!
Už měsíc používám Vodafone internet zdarma normálně přes Operu,Vodafone live mi ani nefunguje a nestojí to vubec nic. :D
.::. WM 5 CZ .::.
Mobil Beginner
spermikromik
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
ASUS P320, 2,6" LCD TFT QVGA (240 x 320 px), 8GB Kingston MicroSD
Odesláno:
30. 01. 2009 10:03

No nejde o to jestli to je pres Vodafone Live! jde pouze o to, ze pokud mas aktivovan Internet do mobilu zadarmo, musis pristupovat pres APN:internet, data.vodafone.cz a nebo dataplus.vodafone.cz. Vsechny jsou zadarmo. a je to odzkousene.

Jinak problem v uvodnim prispevky jiz vyresen.
Mobil Čumil Plus
BM.the.Guru
Mobil Member User
Zařízení:
HTC TyTN (240x320, WM 6.1, Manila 2)
Odesláno:
01. 02. 2009 00:18

Presne tak. Tato sluzba funguje zdarma jak normalne (podrzenim "0"), tak pres Operu Mini (=java), tak i na streamovane videa v hud. prehravaci :D ===> ZCELA ZDARMA. Jediny problem je v tom, ze po dosahnuti 100 MB // mesic se vam snizi rychlost na uroven GPRS. toto rychlostni omezeni plati do zacatku dalsiho mesice.

2 spermikromik: neni pravda. staci i normalni pristupovy bod ("internet") ...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mobil Member User
8 příspěvků •Stránka 1 z 1