Jak jsem psal nejsem proti. Dnes jdu od šesti k Pirátoj tak vem koloběh a doraž.skooopa píše:Pokud ne muzem nekdy zajit na jedno2345 a muzes si moji lasku osahat (mluvim stale o telefonu xD)
Jinak Pirát je tady 50.7913,15.06902
Jinak je to ulice Staškova v Ruprechticích.
Noooo neřeším momentálně OS vůbec. Jen body které jsem popsal. Jak jsem psal výše tak se nechám zviklat.Ramirez píše:Nokie uzasne? Nie,fon ktory nic nevie nemoze mat ani ziadny odber. Mne osobne vydrzi baterka niekedy pol dna.
Nooo právě že jedu na montáž a jsem celý den uprostřed lesů a mám jeden hovor za druhým. Navíc se neustále mění služební auto a tak sem tam zapomenu redukci do zapalovače v jiném autě a podobně.skooopa píše:Zaverem bych chtel rict ,ze vydrz vsech novejch telefonu je tak jako tak pri techto vyuzitich "tragicka" jelikoz napajeni je silne nedoresene
Ale v dobe kde je vsude zasuvka USB ci 12V zasuvka neni co resit pokud vydrzi 8-12 hodin plneho provozu.
To by mohlo být řešení. Jen si vzpomenout a nabít ji.skooopa píše:Ja vydrz neresim naprosto vubec jelikos v batohu nosim stale kouzelnou 4000mAh krabicku
Nech na hlavě, nebráním se zcela ničemu.Majky píše:Jako moderátor iPhone sekce Ti naprosto nezaujatě doporučuji iPhone