Zdravim,potřebuju pomoc hledám hledám nenacházim ani vyhledáváč tu nic nevyhodil potřebuju poradit.Chci si koupit novoj mobil stará N95 je dobrá ale jeko hudební mobil se strácí a už dosluhuje takže potřebuju poradit co se vleze do těchto kritérií.
Cena:
tak maximálně lehce přez 6000Kč
Druh:dotykový smartphone.
Dále by měl mít Symbiana a především to musí bejt hudební mobil nejlíp nokia.Taky aby se mu porád něco nerušilo jako u N95 tam mám v jednom kole v pr.... reproduktory.
Jeden by tu byl to jest Nokia 5800 XpressMusic jaké sou vaše názory na něj nejni pamalý?Dík za rady.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy Note II
303
25. 07. 2008 12:41
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
25. 02. 2010 19:01
25. 02. 2010 19:01
Re: Nokia 5800 XpressMusic
No už se to tady taky myslím psalo, ale nevadí, rád to napíšu ještě jednou Nokia 5800 XM je každopádně dobrý telefon pokud vyloženě nenarazíš na vadný kousek. Měl jsem tyhle telefony už dva a byl jsem velice spokojenej pokud nebudu brát v potaz kvalitu zpracování a materiály !!
Co se týká hudby tak jsem vážně žasl nad kvalitou zvuku repráků (mojemu uchu lahodil možná někomu nee), displej dobrý, reakce dotyk. ovládání výborný atd atd. a to jsem měl první verze. Dnes je na tom jistě ještě líp se vším. Navíc dnes je už poměrně starší telefonek takže bude za super cenu
Co se týká hudby tak jsem vážně žasl nad kvalitou zvuku repráků (mojemu uchu lahodil možná někomu nee), displej dobrý, reakce dotyk. ovládání výborný atd atd. a to jsem měl první verze. Dnes je na tom jistě ještě líp se vším. Navíc dnes je už poměrně starší telefonek takže bude za super cenu
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!
BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav
BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav
Koukal sem na Mobilky.cz ho maj něco pod 6 táců ale od tam tud mam N95 a nadšenej nejsem jako ochotně opravovali zlikvidovaný reproduktory ale jako odcházeli pouze jen z vyzvánění....
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 25. 02. 2010 20:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: predchadzajuci prispevok sa necituje!
Důvod: predchadzajuci prispevok sa necituje!
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy Note II
303
25. 07. 2008 12:41
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
25. 02. 2010 20:46
25. 02. 2010 20:46
Předchozí zpráva se necituje
A kvalita internetových obchodů se tu taky někde řešila. Já ten obchod Mobilky.cz neznám, ale tam bych si nekoupil ani poutko
Ale dneska si nevybereš, stejně někomu naletíš - dřív nebo později 
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!
Ok,dik
5 příspěvků •Stránka 1 z 1