Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

Pomoc pri kupe

Potřebujete pomoc s výběrem nového mobilu? Nebo se rozhodujete který je lepší? Poradíme Vám.

ktoremu z tychto zariadeni by ste dali prednost?

Nokia E72
0
Žádná hlasování
Palm Treo Pro
1
33%
Blackberry Bold 9700
1
33%
Samsung B7330 Omnia Pro
1
33%

Celkem hlasů: 3
Morph007
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
16. 09. 2010 18:51
Pomoc pri kupe
Zdravim, planujem zakupit novy mobilny telefon.No neviem si vybrat.Teraz pouzivam Palm Treo 650, co bol pred 4rokmi, ked som ho kupoval spickovy telefon.A nemal som problem s vyberom, lebo bol jediny svojho druhy(dotyk display+qwerty klavesnica).Da sa povedat, ze aj teraz splna vsetky moje poziadavky, len uz ma predsa 4roky, je to velka tehla co mi zabera cele vrecko a tak by som ho rad vymenil.Popozeral som sa na interenete, ake su moznosti v sucasnosti, o cenu vobec nejde.A tak som si vybral tychto 4favoritov a medzi nimi si neviem vybrat.

Nokia E72
Obrázek

Palm Treo Pro
Obrázek

Blackberry Bold 9700
Obrázek

Samsung B7330 Omnia Pro
Obrázek

Dost ma prekvapilo, ze dotykovym displayom disponuje jedine Palm Treo Pro. Co ocakavam od mojho noveho mobilu? Tak hlavne Wi-Fi pripojenie(ktore moj Treo650 nema),komunikacia(sms,volania,facebook,icq),bluetooth,fotak mi v mobile vobec netreba,QWERTY klavesnicu,a operacny system na ktory existuje na internete velka komunita a disponuje velkou podporou(warez,opensource sofs atd.), napr. v mojom Treu pouzivam program, ktory mi nahrava hovory na SDkartu.

Dost som si zvykol na dotykovy display, netusim preco nim disponuje len zas Treo.Zatial sa priklanam k nemu, aj ked je z tychto kuskov asi najmenej popularny a na mobilmanii ma najnizsie hodnotenia, netusim preco(asi koli slabsiemu fotaku).Cena nehra rolu.

Dakujem za vsetky rady !
Mobil Čumil Plus
jerzi
Mobil Guru
Zařízení:
Blackberry 8520
Odesláno:
18. 09. 2010 18:23

Re: Pomoc pri kupe

Išiel by som do BB 9700 bold. Má výkon, pohodlný intuitívny OS, Fb a ICQ na ňom rozbehneš bez problémov a podľa mňa je to dizajnovo najkrajšia možnosť.
Mobil Guru
2 příspěvky •Stránka 1 z 1