Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

web browser

Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
bl4ckw1ng
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire X & HTC one
Odesláno:
16. 09. 2008 18:49
web browser
Haj lidi...
Zhanam nejaky web browser do mojej 6300-vky, ale taky, ktoy by nepotreboval na prehliadanie GPRS. Mam kredit a GPRS nie je zatial v dohladne...

BTW, kedysi davno som mal akusi verziu opera mini, ktora sice potrebovala GPRS, ale mojmu fonu to akosi nevadilo a kludne som surfoval... Ale tu verziu nemozem nikde najst...

Tak PLS help, ci uz v prvom, alebo v druhom pripade...
V buducnosti sa nebudu pouzivat poistky, prepatove ochrany a hlavne vedenia sa budu viest zasadne cez priestory plne ludi. Teda aspon tak to vyzera podla scifi serialov, kde vybuchuju ovladacie panely zakazdym, ked lod nieco trafi.
Mobil Čumil Plus
matoman
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
18. 09. 2008 18:02

Re: web browser

co tak dat do googla opera mini :) skus opera.com :)
Mobil Čumil Plus
bl4ckw1ng
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire X & HTC one
Odesláno:
19. 09. 2008 07:17

Re: web browser

To som uz skusal a neviem preco, nemozem sa dostat na starsiu verziu ako Opera mini 4... hmm
V buducnosti sa nebudu pouzivat poistky, prepatove ochrany a hlavne vedenia sa budu viest zasadne cez priestory plne ludi. Teda aspon tak to vyzera podla scifi serialov, kde vybuchuju ovladacie panely zakazdym, ked lod nieco trafi.
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1