Mobilní telefony LG POP SE Xperia X2 Samsung S5230 Star LG Arena Samsung B3410 SE Vivaz Pro LG KP500 Cookie SE Xperia X10 SE Hazel
4ALL Mobile Warez Forum

Právě je pát zář 03, 2010 7:12 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 139 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GARMIN MobileXT 5000 v40 - nejnovější - komplet + mapy
OdeslatNapsal: ned lis 08, 2009 6:28 pm 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Mobil: Nokia E66, E50, 6230i

Dal THX: 2
Dostal THX: 0 v 0 příspěvku

Tady je hlas :
Kód:
http://rapidshare.com/files/260552699/Voice.rar

Doufám, že link je ještě funkční.
Soubor nakopíruj do složky Garmin/Voice. Pokud složka Voice není vytvořená, musíš jí vytvořit. V nastavení pak zvolíš hlas.

OdeslatNapsal: pon lis 23, 2009 6:51 pm 
Mobil Plus User
Mobil Plus User

Dal THX: 13
Dostal THX: 6 v 4 příspěvcích

Nainstaloval jsem to vše, a když spustím prgram, je tam:
Kupte a běžte
Zah. bezpl. zk. pr.
Zadat klíč k produktu
Připojit k zařízení GPS garmin <<< toto je ta navigace+mapy

tak tedy najedu do GPSky....jak mám zapnout gps? když dám mapu, je tam napsané GPS Vypnuto. Když se vrátím do menu navigace, nahoru jsou 2 žluté čárečky a mezi nimi je lupa...mezi signálem mobilu a baterkou. kliknu, dám najít a nikdy to nenajde, přitom když kliknu v mobilu (předinstalované symbianem) na GPS data, enbo na mapy, ukazuje mě to stav satelitu/signálu normální, plný... aji mě to ukáže polohu, vše, souřadnice kde sem, enbo mě to ukáže na mapě. Ale musím používat garmin, protože u nokia map mě nejde navigovat, jelikož je to drahé, a i když jsem si dal zkušební verzi, je ktomu potřeba internet, a když jsem ho zapl, sežralo mi to "kilo"!

Můj stroj: nokia 6220 classic
-------------------------------------------------------------------------

EDIT!!!

Hele, ještě to furt píše, když se chci připojit k GPS, že to chce zapnout BLUETOOTH!

Fotoaparát 5Mpx s xenonovým bleskem
GPS s hlasovou navigací
pojme až 8 GB paměti
Systém Symbian 3rd S60

OdeslatNapsal: úte lis 24, 2009 9:32 am 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Zdravím, dělal jsi vše, podle návodu v tomto článku? Detailní popis instalace a oživení programu a GPS je v návodu na první stránce a na 4. stránce tohoto tématu.

OdeslatNapsal: sob lis 28, 2009 11:03 am 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Mobil: Nokia N96

Dal THX: 0

Omlouvam se, jestli uz to tu nekde je, ale nenasel jsem. Prosim o pomoc. Updatoval jsem si nove POI do sve Nokie N96 s Garmin Mobil XT 5.00.40, ted uz i 5.00.50 pomoci POI loaderu, vcetne .bmp ikony. Vzdy mi fungovalo, ale ted se mi zadne POI na mape nezobrazi. V telefonu prokazatelne jsou, daji se vyhledat nejblizsi, da se na ne navigovat a i je jednotlive zobrazit na mape - je videt i ikona. Ale v normalnim rezimu se na mape nezobrazi, at delam co delam. Uz jsem vse preinstaloval, prosel nastaveni, vsude se zda POI nastaveno, ale na mape nic neni. Mate nekdo nejaky napad? Diky!

OdeslatNapsal: sob pro 05, 2009 9:40 am 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Ahoj, zkusil jsem garmina xt v nokii 6120, ale co se dělo, bylo to že se telefon vybil do dvou dnů. aplikace byla ukončena ukončit. po odinstalovaní měl telefon výdrž opět normální, prosím o radu

OdeslatNapsal: sob pro 05, 2009 3:30 pm 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Zdravím,
a tadyto jsi taky dělal?
Zvyseni vydrze baterie:

Garmin ve verzi 5.xx prinesl aj neprijemnost v podobe zvysene spotreby/mensi vydrz baterie. Reseni :

1. Z karty smaz subor \sys\bin\CardRunner.dll
2. Z karty smaz subor \resource\plugins\CardRunner.RSC
3. ukoncit proces tsrautostart.exe

Spust Garmin daj NASTROJE - NASTAVENI - SYSTAM a jed az dule na LAUNCH BACKGROUND SERVICE daj zapnout vypni garmin a pak znova do nej najed a vypni to.A nemelo by to zrat tolik baterky.

Já mám taky Garmina v mobilu(E66) a nahrál jsem si ho tam hned když jsem měl telefon novej(nezkoušel jsem, jak baterka dlouho vydrží bez aplikace) a baterka mi vydrží taky 2 dny,ale dost si s ním hraju(není problém ho vybít i za 1 den). Garmina jsem nezkoušel jsem odinstalovat, jestli to pomůže, nebo ne.
To podle toho návodu jsem taky dělal, ate v tý době jsem ještě nevěděl, jak se vypne ten proces. Dá se to vypnout třeba přes JbakTaskMana. Zkuz to a docela by mě zajímalo, jestli to pomůže.

OdeslatNapsal: sob pro 05, 2009 3:54 pm 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

nedělal jsem to nijak, jen jsem to odinstaloval a o garmina přestal jevit zájem, tak asi tak, jen mi to vrtalo hlavou proč, tak jsem se zeptal

OdeslatNapsal: úte pro 22, 2009 7:20 pm 
Mobil Guru
Mobil Guru

Mobil: HTC Desire microSDHC 8GB, Nokia E52, microSDHC 4GB

derde píše:
Zdravim, dotaz. Nokia E52 symbiean 9.3 S60 3rd s integrovanym monudem GPS

má s tim nekdo zkušenosti, jestli to poběži????

Zkušenosti jsou takové, že celá instalace podle návodu proběhla úplně bez problémů.
Ale když jsem zkoušel jet podle navigace tak se to po nějakém čase kouslo.
S postupem času se to kouše čím dál za kratší dobu od spuštění.
Kousne se to tak, že přestane reagovat na tlačítka, kterékoliv.
Ale zdá se, že nějak pořád běží, páč je schopna zahlásit třeba ztrátu signálu (když to zkouším doma u stolu).

Zkoušeno jak s verzí 5.00.40 tak s 5.00.50.

Ví někdo co s tím?
Ne se ztrátou signálu, ale s tím kousaním.

Prosím.

OdeslatNapsal: sob pro 26, 2009 10:33 pm 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Dal THX: 1

tak půl dne jsem se s tím je**l a nevím v čem nebo kam to dat

OdeslatNapsal: pon pro 28, 2009 10:27 pm 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Zdravím,
nejdřív musíš zprovoznit GarminMobileXT v telefonu. Potom nainstaluješ MapSource do PC, přes který se instalují(nahrávají) mapy do zařízení(telefonu,navigace). Mapy v MapSource musíš nejdřív odemknout přes přiloženou medicínku. Vše potřebné najdeš na první stránce v tomto foru v balíku od uživatele ROSTIGUE.

OdeslatNapsal: pon pro 28, 2009 11:56 pm 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

fformis píše:
Zdravím,
nejdřív musíš zprovoznit GarminMobileXT v telefonu. Potom nainstaluješ MapSource do PC, přes který se instalují(nahrávají) mapy do zařízení(telefonu,navigace). Mapy v MapSource musíš nejdřív odemknout přes přiloženou medicínku. Vše potřebné najdeš na první stránce v tomto foru v balíku od uživatele ROSTIGUE.

čau jo ale ten formát je MDR a FRT + nějaký další věci v tom.Aby mi to tem MapSource vzal..píše mit to že to ten formát nepodporuje.Zkoušel jsem to po jednom to do toho mapsource dávat a furt nic :( potřeboval bych to do zítra do večera

OdeslatNapsal: úte pro 29, 2009 12:04 pm 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Co to je za formáty a kde jsi to vzal. Ty mapy se instalují nejdřív do PC. Musíš dát SETUP.EXE a projet normálně instalaci a pak se Ti ty mapy objeví v tom MAPSOURCE. Jinak je tam nedostaneš. Vše máš v tom prvním balíku tohoto fora(těch 5 částí). Měla by tam být složka A_CZ_8 a z tý to nainstaluješ, pak tam jsou ADRESY to taky nainstluješ. Objeví se Ti to v MAPSOURCE, tam to odemkneš a nahraješ do mobilu.

Předmět příspěvku: Re: Slape i na N97
OdeslatNapsal: ned led 10, 2010 12:00 pm 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

trance_dj píše:
Pouzival jsem Sygica ale ten mi po chvili behu zacal hlasit unexpected eror. Takze sel ven a ja hledal nahradu. Tom Tom je na symbian spatny, proto jsem zvolil Garmina. Cca dve hodky stahovani, odemykani, instalovani a vse v pohode, hned na prvni pokus vse bezelo jak ma. Proto mohu doporucit. Interni GPS no problem . . A bezi i na kralovne N97.

Ahoj, mám N97probíhalo vše v poho až do kroku kdy se na displayi zobrazí ID karty, které se má opsat. Tu obrazovku už pak nemůžu dostat pryč. Jsou tam dvě volby "Obsah" a "Zpět", ale dotykýč nereaguje ani na jednu. Věděl by jsi mi poradit? Dík

OdeslatNapsal: pon led 18, 2010 10:32 pm 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Mobil: N95

Zlatej TOMTOM.. no možná že by to šlo líp kdyby byl návod ze strany 3. líp napsanej.. dík za zbytečnej formát telefonu.. tomtom má složitější každý zapnutí ale jinak instalace paráda.. bylo by fajn kdyby někdo napsal parádní návod na instal i odemikání map.. celkem mi trvalo než jsem zjistil kam mám napsat takzvaný RESENI ??? co to má bejt za hovna.. ve složkách co jsem stáhnul nic takovýho nebylo !!! a map unlocker taky nefungoval do vytvoření mapsource.exe a nikde sem se nedočetl kam mám mapy nakopírovat... myslím že více lidí by bylo vděčnejch za profesionální návod od 1. kroku až po podlední odemykání a kopírování mapy na kartu

OdeslatNapsal: pon led 18, 2010 11:12 pm 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Mobil: Nokia N82 + 8GB

myslím že více lidí by bylo vděčnejch za profesionální návod od 1. kroku až po podlední odemykání a kopírování mapy na kartu[/quote]
Myslím si rovněž, že vydařená navigace Garmin by si zasloužila osvětu, abych i my, kteří do MT zasahují s obavami si troufnuli řádně, tedy blbuvzdorně aktualizovat mapy i POi body. Pokud se toho někdo ujme, udělá skutečně moc. Stálým hledáním vysvětlení na už 6ti stránkách začátečník tak akorát zmagoří.

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 139 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další