Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

QuickOffice Premier Upgrade v6.1.94 S60v3 SymbianOS9.1 Unsig

Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
14. 06. 2009 22:30
QuickOffice Premier Upgrade v6.1.94 S60v3 SymbianOS9.1 Unsig
Obrázek

Download:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/1943966/quickoffice.premier.upgrade.v6.1.94.s60v3.symbianos9.1.unsigned.cracked.read.nfo-codepda-without.rar
The Most Powerful & Complete Mobile Office Suite Available.

Our award-winning Quickoffice Premier is the only mobile solution available to View, Edit & Create native Microsoft® Office 2007 documents on S60 3rd Edition devices. Unlock the full potential of your smartphone and turn your device into a powerful mobile office. Document integrity is preserved with no data loss, so you can confidently edit and exchange Office files between your smartphone and desktop.Quickoffice Premier is the essential office productivity application for mobile professionals, business, education and individuals.

Features:

View & Edit Word, Excel and PowerPoint attachments on your device.
Create & Save new Word, Excel and PowerPoint files on your device.
Retain file formats with no data loss.
Easy, intuitive desktop look and feel.
Advanced folder and file management capabilities.
Support for complex formulas.
Complete graphical editing.
Advanced editing of text, lists, tables, style, and formatting.
Free spell check dictionaries in multiple languages.
Add images to Word and PowerPoint.
Advanced email integration with Mail for Exchange.

Compatibility:

File formats: DOCX, DOC, XLSX, XLSM, XLS, PPT, PPS, ZIP & TXT
Microsoft Office version support: 97, 2000, XP, 2003, & 2007
Compatible with all Symbian S60 3rd Edition Devices

Note: when you start the app for first time it will ask you to
register your e-mail to receive updates click on"DO not register"
Při prvním spuštění se aplikace zeptá jestli vás zaregovat pro příjem novinek - odpovíme NE.

Doufám že není potřeba popis překládat, aplikace nám ze základního office baličku v telefonu který slouží jen ke čtení kancelářských souborů udělá full verzi která nám dovolí soubory i editovat a vytvářet :D

Aplikace je nepodepsaná - třeba Hack nebo podepsat.
Navíc tahle verze je bez License Managera a možná bude potřeba ho doinstalovat.
Je to záměr protože někomu to s tím starým LM haprovalo. Myslím že aktuální License Manager (LM) je 6.17.
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
Bombur
Mobil Guru
Zařízení:
Xiaomi Redmi note 8 Pro
Odesláno:
15. 06. 2009 07:29

Re: QuickOffice Premier Upgrade v6.1.94 S60v3 SymbianOS9.1 Unsig

Hmm,aplikace mi při instalaci píše:Soubor poškozen.Stáhl jsem to několikrát a furt to píše to samé.
Mobil Guru
lucifer7595
V.I.P.
Zařízení:
Samsung Galaxy Note II
Odesláno:
15. 06. 2009 08:23

Re: QuickOffice Premier Upgrade v6.1.94 S60v3 SymbianOS9.1 Unsig

Ah tak, tak tady je původní verze s tím License Managerem. Je to přímo skoro od Cr@ckera takže doufám že to půjde. Kdyby nee, tak bych musel pročítat celý dlouhý vlákno v Anglině. Takže napiš ... :wink:

Download:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/1944783/quickoffice.premier.upgrade.v6.1.94.s60v3.symbianos9.1.unsigned.cracked.read.nfo-codepda.rar
Dělejme něco s cigánama nebo se z toho poserem - POSERETE !!! Já už to mám za pár a děcka do cigánova jsem ani nevyráběl !! A neptejte se mě proč. Samy uvidíte. Je to podpis a tohle mě vystihuje nejlíp. Sám proti všem v zájmu zachování lidstva !!

BTW: potřeboval bych pozvat na pívo někoho z KM bo okolí ( odborníka na Android ) by mi objasnil pár věcí. To jsem zvědav :)
V.I.P.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1