Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
154 příspěvků

GARMIN MobileXT 5000 v40 - nejnovější - komplet + mapy

Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
fformis
Mobil Plus User
Zařízení:
SONY Xperia z1 Compact Lime
Odesláno:
05. 12. 2009 15:30
Re: GARMIN MobileXT 5000 v40 - nejnovější - komplet + mapy
Zdravím,
a tadyto jsi taky dělal?

Kód: Vybrat vše

Zvyseni vydrze baterie:

Garmin ve verzi 5.xx prinesl aj neprijemnost v podobe zvysene spotreby/mensi vydrz baterie. Reseni :

1. Z karty smaz subor \sys\bin\CardRunner.dll
2. Z karty smaz subor \resource\plugins\CardRunner.RSC
3. ukoncit proces tsrautostart.exe

Spust Garmin daj NASTROJE - NASTAVENI - SYSTAM a jed az dule na LAUNCH BACKGROUND SERVICE daj zapnout vypni garmin a pak znova do nej najed a vypni to.A nemelo by to zrat tolik baterky.
Já mám taky Garmina v mobilu(E66) a nahrál jsem si ho tam hned když jsem měl telefon novej(nezkoušel jsem, jak baterka dlouho vydrží bez aplikace) a baterka mi vydrží taky 2 dny,ale dost si s ním hraju(není problém ho vybít i za 1 den). Garmina jsem nezkoušel jsem odinstalovat, jestli to pomůže, nebo ne.
To podle toho návodu jsem taky dělal, ate v tý době jsem ještě nevěděl, jak se vypne ten proces. Dá se to vypnout třeba přes JbakTaskMana. Zkuz to a docela by mě zajímalo, jestli to pomůže.
Mobil Plus User
lu_lu
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
05. 12. 2009 15:54

nedělal jsem to nijak, jen jsem to odinstaloval a o garmina přestal jevit zájem, tak asi tak, jen mi to vrtalo hlavou proč, tak jsem se zeptal
Mobil Čumil Plus
radegast
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire microSDHC 8GB, Nokia E52, microSDHC 4GB
Odesláno:
22. 12. 2009 19:20

derde píše:Zdravim, dotaz. Nokia E52 symbiean 9.3 S60 3rd s integrovanym monudem GPS

má s tim nekdo zkušenosti, jestli to poběži????
Zkušenosti jsou takové, že celá instalace podle návodu proběhla úplně bez problémů.
Ale když jsem zkoušel jet podle navigace tak se to po nějakém čase kouslo.
S postupem času se to kouše čím dál za kratší dobu od spuštění.
Kousne se to tak, že přestane reagovat na tlačítka, kterékoliv.
Ale zdá se, že nějak pořád běží, páč je schopna zahlásit třeba ztrátu signálu (když to zkouším doma u stolu).

Zkoušeno jak s verzí 5.00.40 tak s 5.00.50.

Ví někdo co s tím?
Ne se ztrátou signálu, ale s tím kousaním.

Prosím.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem.
Mobil Guru
ci5c
Mobil Beginner
Odesláno:
26. 12. 2009 22:33

tak půl dne jsem se s tím je**l a nevím v čem nebo kam to dat
sony ericsson ELM
Mobil Beginner
fformis
Mobil Plus User
Zařízení:
Odesláno:
28. 12. 2009 22:27

Zdravím,
nejdřív musíš zprovoznit GarminMobileXT v telefonu. Potom nainstaluješ MapSource do PC, přes který se instalují(nahrávají) mapy do zařízení(telefonu,navigace). Mapy v MapSource musíš nejdřív odemknout přes přiloženou medicínku. Vše potřebné najdeš na první stránce v tomto foru v balíku od uživatele ROSTIGUE.
Mobil Plus User
ci5c
Mobil Beginner
Odesláno:
28. 12. 2009 23:56

fformis píše:Zdravím,
nejdřív musíš zprovoznit GarminMobileXT v telefonu. Potom nainstaluješ MapSource do PC, přes který se instalují(nahrávají) mapy do zařízení(telefonu,navigace). Mapy v MapSource musíš nejdřív odemknout přes přiloženou medicínku. Vše potřebné najdeš na první stránce v tomto foru v balíku od uživatele ROSTIGUE.

čau jo ale ten formát je MDR a FRT + nějaký další věci v tom.Aby mi to tem MapSource vzal..píše mit to že to ten formát nepodporuje.Zkoušel jsem to po jednom to do toho mapsource dávat a furt nic :( potřeboval bych to do zítra do večera
sony ericsson ELM
Mobil Beginner
fformis
Mobil Plus User
Zařízení:
Odesláno:
29. 12. 2009 12:04

Co to je za formáty a kde jsi to vzal. Ty mapy se instalují nejdřív do PC. Musíš dát SETUP.EXE a projet normálně instalaci a pak se Ti ty mapy objeví v tom MAPSOURCE. Jinak je tam nedostaneš. Vše máš v tom prvním balíku tohoto fora(těch 5 částí). Měla by tam být složka A_CZ_8 a z tý to nainstaluješ, pak tam jsou ADRESY to taky nainstluješ. Objeví se Ti to v MAPSOURCE, tam to odemkneš a nahraješ do mobilu.
Mobil Plus User
Shampi
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
10. 01. 2010 12:00

Re: Slape i na N97

trance_dj píše:Pouzival jsem Sygica ale ten mi po chvili behu zacal hlasit unexpected eror. Takze sel ven a ja hledal nahradu. Tom Tom je na symbian spatny, proto jsem zvolil Garmina. Cca dve hodky stahovani, odemykani, instalovani a vse v pohode, hned na prvni pokus vse bezelo jak ma. Proto mohu doporucit. Interni GPS no problem . . A bezi i na kralovne N97.

Ahoj, mám N97probíhalo vše v poho až do kroku kdy se na displayi zobrazí ID karty, které se má opsat. Tu obrazovku už pak nemůžu dostat pryč. Jsou tam dvě volby "Obsah" a "Zpět", ale dotykýč nereaguje ani na jednu. Věděl by jsi mi poradit? Dík
Mobil Čumil Plus
Tesi88
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung Galaxy Note ROOTed
Odesláno:
18. 01. 2010 22:32

Zlatej TOMTOM.. no možná že by to šlo líp kdyby byl návod ze strany 3. líp napsanej.. dík za zbytečnej formát telefonu.. tomtom má složitější každý zapnutí ale jinak instalace paráda.. bylo by fajn kdyby někdo napsal parádní návod na instal i odemikání map.. celkem mi trvalo než jsem zjistil kam mám napsat takzvaný RESENI ??? co to má bejt za hovna.. ve složkách co jsem stáhnul nic takovýho nebylo !!! a map unlocker taky nefungoval do vytvoření mapsource.exe a nikde sem se nedočetl kam mám mapy nakopírovat... myslím že více lidí by bylo vděčnejch za profesionální návod od 1. kroku až po podlední odemykání a kopírování mapy na kartu
Mobil Beginner
tolan
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
SE XPERIA PRO a Nokia N82 + 16GB
Odesláno:
18. 01. 2010 23:12

myslím že více lidí by bylo vděčnejch za profesionální návod od 1. kroku až po podlední odemykání a kopírování mapy na kartu[/quote]
Myslím si rovněž, že vydařená navigace Garmin by si zasloužila osvětu, abych i my, kteří do MT zasahují s obavami si troufnuli řádně, tedy blbuvzdorně aktualizovat mapy i POi body. Pokud se toho někdo ujme, udělá skutečně moc. Stálým hledáním vysvětlení na už 6ti stránkách začátečník tak akorát zmagoří.
Mobil Čumil Plus
154 příspěvků