Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

Tweak Peaks 1.3 UIQ3 + serial

Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
D.Haba
Veterán
Zařízení:
HTC One Silver
Odesláno:
23. 08. 2008 12:13
Tweak Peaks 1.3 UIQ3 + serial
I couldnt find this software in version 1.3 on this site so I thought I should up it here for all to try... I installed it on my P1i (world 1) latest firmware and it seems to be working very nicely.

I installed version 1.0 first and entered serial. Then upgraded to 1.3 and entered the same serial... working just fine for me.

I also noticed some HUGE improvements on some apps... especially the camera.. It opens in 1-2 sek instead of 10 sek... and photos are taken instantly... etc... The rest of the apps seems a lot smoother but not perfect...
Obrázek
Tweak Peaks is a system utility that provides various enhancements to operating the phone. Display acceleration can dramatically increase the performance. Effects like instant menus and fast list scrolling improve the overall experience of using the phone. Finally you can have a truly fast UIQ3 device!

Major features:
# Provides various enhancements to operating the phone.
# Improves the phone's overall performance by providing display acceleration.
# Significant speed boost on most phones.
# Enhances your experience while using the phone.

NEW in version 1.30:
# Setting the start page for the built-in internet browser application.
# Improved performance and speed boost on the latest phone models and firmwares.
# Optional integration into the Control Panel.

If the attachment dosnt work try this link...

Kód: Vybrat vše

http://www.mediafire.com/?chmxmxy4jbz
http://www.edisk.cz/stahni/48699/TweakPeaks.zip_167.51KB.html
http://uloz.to/686931/TweakPeaks.zip
Motorola d520>Nokia 5110>Siemens M55>Panasonic X700>Motorola MPx220>Nokia 6681>Nokia N93>HTC TyTN>HTC HD2>HTC EVO 3D>HTC One Silver

Vsechny moje 3D filmy pro HTC EVO 3D jsou konvertovane z FullHD 3D filmu.
Veterán
MustiPavel
Mobil Beginner
Zařízení:
Nyní Sony Ericsson X8 - Vivaz PRO U8i - Symbian S60v5 [640 x 360]
Odesláno:
07. 12. 2008 21:21

Re: Tweak Peaks 1.3 UIQ3 + serial

Jaksi neumím tak dobře anglicky....je tu dobrá duše která to aspon částečně přelouská do češtiny??? kujuuu :wink:
Sony Ericsson X8
Mobil Beginner
Jarone
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC ChaCha A810e
Odesláno:
15. 12. 2008 15:08

Nebude to presne dakde:
I couldnt nalézt tohoto software ve verzi 1.3 na této stránce a tak jsem myslel, že bych se ho sem pro všechny zkusit ... Nainstaloval jsem to na mém P1i (svět 1) poslední firmware a zdá se, že se pracuje velmi příjemně.

Nainstaloval jsem verzi 1.0 a první vstoupila sériové výroby. Tedy upgradovat na 1.3 a zapisuje stejným pořadovým ... pracuje dobře pro mě.

Rovněž jsme si všimli nějaké zlepšení, na některé aplikace ... zejména fotoaparát .. Jedná se otevře v 1-2 sek. 10 sek. místo ... a fotografie jsou převzaty okamžitě ... atd. .. Zbývající část aplikace se zdá být mnohem hladší, ale ne perfektní ...

Tweak Peaks je systémový nástroj, který poskytuje různé příslušenství pro provoz telefonu. Displej zrychlení může dramaticky zvýšit výkon. Účinky, jako je instant menu a rychlé rolování seznamu zlepšení celkové zkušenosti s používáním telefonu. Konečně můžete mít opravdu rychle UIQ3 zařízení!

Hlavní rysy:
# Poskytuje různé příslušenství pro provoz telefonu.
# Zlepšuje telefonu celkovou výkonnost tím, že poskytne displeje akceleraci.
# Výrazné zvýšení rychlosti na většině telefonů.
# Zlepšuje vaše zkušenosti při používání telefonu.

Nové ve verzi 1.30:
# Nastavení úvodní stránky pro Built-In internetový prohlížeč použití.
# Lepší výkon a rychlost zvýšit o nejnovější modely telefonů a FW.
# Volitelná integrace do Ovládací panely.

Je-li připojovací dosnt práci zkuste tento odkaz ...
Mobil Čumil Plus
linky
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
03. 03. 2010 23:55

Tuto aplikaci jsem na tomto serveru ve verzi 1.3 nenašel a tak jsem se rozhodl ji uploadnout aby si ji všichni mohli vyzkoušet. Na svojí P1i s posledním firmwarem a zdá se, že funguje bezchybně a krásně.

Nejprve jsem instaloval verzi 1.0 a vložil do ní serial. Potom jsem aplikaci updatoval na verzi 1.3 a zadal stejné serial a funguje to.

Po použití této aplikace jsem si všiml na některých aplikacích obrovských změn...zvlášť u foťáku.Namísto původních 10ti vteřin se startuje tak asi 1-2 vteřiny a fotky se ukládají ihned atd. Zbytek aplikací neběhá úplně perfektně, ale je mnohem svižnější.

Tweak peaks je systémová utilitka, která poskytuje mnoho rozšíření při práci s telefonem. Akcelerace displaye může dramaticky zvýšit výkon telefonu. Efekty jako okamžité načtení menu a rychlé skrolování zlepšují celkový dojem z používání telefonu. Konečně můžete mít opravdu rychlé UIQ3 zařízení :-)

Hlavní vlastnosti:
- poskytuje mnoho rozšíření pro práci s telefonem
- zvyšuje celkový výkon telefonu zapojením akcelerace displaye
- na většině telefonů jde pozorovat znatelné zrychlení
- zlepšuje vaše zážitky z používání telefonu

Novinky ve verzi 1.3
- pro vestavěný webový prohlížeč lze nastavit domovskou stránku
- zlepšený výkon a rychlost na novějších zařízeních
- zlepšená integrace aplikace do ovládacího panelu

Pokud nefunguje příloha, zkuste tento link.
Stačí? líbí se vám překlad?
Mobil Čumil Plus
4 příspěvky •Stránka 1 z 1