Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Resco Bubbles a Diamond Twister

Sháníte hru, program nebo cokoliv jiného? Napište si a my se po tom určitě mrkneme :)
Bartrix
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
11. 02. 2009 22:42
Resco Bubbles a Diamond Twister
schanim tyhle dve hry hledal jsem vsude a nic diamond twister je pryy este lepsi nez bejeweled resco bubbles jsem videl na kamosove HTC a je to fakt dobry dival jsem se a pro ipody to je taky. diky moc predem! (pokud mozny s nejnovejsim updatem)
Mobil Čumil Plus
ExiMoR
Mobil Guru
Zařízení:
iPhone 1G 16GB
Odesláno:
16. 02. 2009 18:40

Re: Resco Bubbles a Diamond Twister

Hah... Moje řeč.. Kámoš pro mně RB exluzivně cracknul :)
Jinak další super hra je Labyrinth nebo Labyrinth 3D......
Najdeš je na appulo.us...
Tady máš linky na Diamond Twister a Resco Bubles (přes 30 level se nedostaneš, to ti slibuji XD):
Diamond Twister
Resco Bubbles

Sakra.. Všechny linky dead... Naštěstí oboje mám na druhém hdd.. Moutnu přes terminal, skopčím a upnu... Nevím, ale jestli ti to pojede...
BTW: Doufám, že máš miPatch pro instalaci crack. her!!!
bTW2: Kámoše odfakuj, HTC jsou nejhorší krámy, které mají zcela nepoužitelný systém (Windows Mobile :( - svinstvo prvního kalibru) a všechny mají přibližně stejné a pomalé vnitřnosti, jen se snaží napodobit design a technologie od apple..
Např.: Marný pokus o Touch F3D, nepoužitelné prostředí..... Display - horší, víc se mastí.... na multitouch nemají, brácho :-D..... 'dotykový' display, který reaguje NA VŠE... pomlčet...
od PDA a MDA jsem dávno odpustil... Jsou to hrozný krámy.. Kámošovi vyřiď, že přeju málo hard resetů, více zálohování, pozor na poškození přes DFu a ať si shání dobré aplikace...

Buď rád, že máš cihlu s použitelným systémem - můj názor: Modifikovaný linux = MAC OS....
Je to na mém PVT FTP.. Zítra budu čistit server, tak ještě stahuj, dokud můžeš...
Jo a jestli chceš ze vším ohledně jabkové cihly poradit, tak mi písni PM... Dám ti jabber nebo icq a můžeme pokecat ;)
Obrázek
Mobil Guru
Bartrix
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
21. 02. 2009 18:56

Tak dik moc zatim jsem zaseklej v levlu 27 XD, jinak jsem se dival a uz je verze 1,2 a obsahuje pry bonusovy level nevis o tom neco? Labyrinthy mam uz dlouho z appula...ae diamond a resco tam nebylo....

EDIT: Ale kamos (ten s tim HTC) uz je v lvl 48 :o
Mobil Čumil Plus
ExiMoR
Mobil Guru
Zařízení:
iPhone 1G 16GB
Odesláno:
08. 03. 2009 19:49

Bodejď, žes nenašel Diamond Twister se snaží lidi z gameloftu "vyčistit" z netu :D
A Resco bubbles: No.. Kámoš si to kupoval extra pro mě... Já mu dneska napíšu, jestli by nemohl udělat update ˇˇ,
Ale nic neslibuji. Myslím, že nebude mít čas..
Jinak: Doba je zlá.. Saurik vydal Cydii Store a k tomu všemu začínají developeři stíhat všechny crackery a přidávat extra ochrany.. Týpci jako pani[K] a Reilly (Reillyho znám moc dobře :D Ale panika vůbec :D) si s tím vždy věděli rady... Teď ale nemají na novější ochrany.. Zejména od R.I.P. DEV (pěkní kkti - znáš z Installera - 20 $ za sk*** Kate, která dělá jenom bordel a ničí iPhone - SMRT INSTALLERU (já ho mám pro jistotu skrytý :-P)).. Naštěstí tu ochranu si koupili jenom dev.s kteří dělají iPrefs..
Ale najdou se skvosty jako ExZeus 1.2 .. Hold vývojáři jsou před NÁMA o krok napřed..
BTW: Asi si skusím regnout creditku u AS a skusím Crackulous (naposledy, co jsem ho měl mi ale neudělal nic dobrého, to doufám že updaty napravily)...
Dokonce sem se začínal zajímat o patchování..
No nic.. Jdu mu napsat..
Obrázek
Mobil Guru
Bartrix
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
31. 03. 2009 19:09

Tak uz jsem lvl 47 XD ale vypada to ze dal uz se nedostanu XDDD.
Mobil Čumil Plus
5 příspěvků •Stránka 1 z 1