5 příspěvků •Stránka 1 z 1
schanim tyhle dve hry hledal jsem vsude a nic diamond twister je pryy este lepsi nez bejeweled resco bubbles jsem videl na kamosove HTC a je to fakt dobry dival jsem se a pro ipody to je taky. diky moc predem! (pokud mozny s nejnovejsim updatem)
Mobil Guru
Zařízení:
iPhone 1G 16GB
iPhone 1G 16GB
199
11. 10. 2007 17:47
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
16. 02. 2009 18:40
16. 02. 2009 18:40
Re: Resco Bubbles a Diamond Twister
Hah... Moje řeč.. Kámoš pro mně RB exluzivně cracknul 
Jinak další super hra je Labyrinth nebo Labyrinth 3D......
Najdeš je na appulo.us...
Tady máš linky na Diamond Twister a Resco Bubles (přes 30 level se nedostaneš, to ti slibuji XD):
Diamond Twister
Resco Bubbles
Sakra.. Všechny linky dead... Naštěstí oboje mám na druhém hdd.. Moutnu přes terminal, skopčím a upnu... Nevím, ale jestli ti to pojede...
BTW: Doufám, že máš miPatch pro instalaci crack. her!!!
bTW2: Kámoše odfakuj, HTC jsou nejhorší krámy, které mají zcela nepoužitelný systém (Windows Mobile
- svinstvo prvního kalibru) a všechny mají přibližně stejné a pomalé vnitřnosti, jen se snaží napodobit design a technologie od apple..
Např.: Marný pokus o Touch F3D, nepoužitelné prostředí..... Display - horší, víc se mastí.... na multitouch nemají, brácho
..... 'dotykový' display, který reaguje NA VŠE... pomlčet...
od PDA a MDA jsem dávno odpustil... Jsou to hrozný krámy.. Kámošovi vyřiď, že přeju málo hard resetů, více zálohování, pozor na poškození přes DFu a ať si shání dobré aplikace...
Buď rád, že máš cihlu s použitelným systémem - můj názor: Modifikovaný linux = MAC OS....
Je to na mém PVT FTP.. Zítra budu čistit server, tak ještě stahuj, dokud můžeš...
Jo a jestli chceš ze vším ohledně jabkové cihly poradit, tak mi písni PM... Dám ti jabber nebo icq a můžeme pokecat
Jinak další super hra je Labyrinth nebo Labyrinth 3D......
Najdeš je na appulo.us...
Tady máš linky na Diamond Twister a Resco Bubles (přes 30 level se nedostaneš, to ti slibuji XD):
Diamond Twister
Resco Bubbles
Sakra.. Všechny linky dead... Naštěstí oboje mám na druhém hdd.. Moutnu přes terminal, skopčím a upnu... Nevím, ale jestli ti to pojede...
BTW: Doufám, že máš miPatch pro instalaci crack. her!!!
bTW2: Kámoše odfakuj, HTC jsou nejhorší krámy, které mají zcela nepoužitelný systém (Windows Mobile
Např.: Marný pokus o Touch F3D, nepoužitelné prostředí..... Display - horší, víc se mastí.... na multitouch nemají, brácho
od PDA a MDA jsem dávno odpustil... Jsou to hrozný krámy.. Kámošovi vyřiď, že přeju málo hard resetů, více zálohování, pozor na poškození přes DFu a ať si shání dobré aplikace...
Buď rád, že máš cihlu s použitelným systémem - můj názor: Modifikovaný linux = MAC OS....
Je to na mém PVT FTP.. Zítra budu čistit server, tak ještě stahuj, dokud můžeš...
Jo a jestli chceš ze vším ohledně jabkové cihly poradit, tak mi písni PM... Dám ti jabber nebo icq a můžeme pokecat

Tak dik moc zatim jsem zaseklej v levlu 27 XD, jinak jsem se dival a uz je verze 1,2 a obsahuje pry bonusovy level nevis o tom neco? Labyrinthy mam uz dlouho z appula...ae diamond a resco tam nebylo....
EDIT: Ale kamos (ten s tim HTC) uz je v lvl 48
EDIT: Ale kamos (ten s tim HTC) uz je v lvl 48
Mobil Guru
Zařízení:
iPhone 1G 16GB
iPhone 1G 16GB
199
11. 10. 2007 17:47
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
08. 03. 2009 19:49
08. 03. 2009 19:49
Bodejď, žes nenašel Diamond Twister se snaží lidi z gameloftu "vyčistit" z netu 
A Resco bubbles: No.. Kámoš si to kupoval extra pro mě... Já mu dneska napíšu, jestli by nemohl udělat update ˇˇ,
Ale nic neslibuji. Myslím, že nebude mít čas..
Jinak: Doba je zlá.. Saurik vydal Cydii Store a k tomu všemu začínají developeři stíhat všechny crackery a přidávat extra ochrany.. Týpci jako pani[K] a Reilly (Reillyho znám moc dobře
Ale panika vůbec
) si s tím vždy věděli rady... Teď ale nemají na novější ochrany.. Zejména od R.I.P. DEV (pěkní kkti - znáš z Installera - 20 $ za sk*** Kate, která dělá jenom bordel a ničí iPhone - SMRT INSTALLERU (já ho mám pro jistotu skrytý
)).. Naštěstí tu ochranu si koupili jenom dev.s kteří dělají iPrefs..
Ale najdou se skvosty jako ExZeus 1.2 .. Hold vývojáři jsou před NÁMA o krok napřed..
BTW: Asi si skusím regnout creditku u AS a skusím Crackulous (naposledy, co jsem ho měl mi ale neudělal nic dobrého, to doufám že updaty napravily)...
Dokonce sem se začínal zajímat o patchování..
No nic.. Jdu mu napsat..
A Resco bubbles: No.. Kámoš si to kupoval extra pro mě... Já mu dneska napíšu, jestli by nemohl udělat update ˇˇ,
Ale nic neslibuji. Myslím, že nebude mít čas..
Jinak: Doba je zlá.. Saurik vydal Cydii Store a k tomu všemu začínají developeři stíhat všechny crackery a přidávat extra ochrany.. Týpci jako pani[K] a Reilly (Reillyho znám moc dobře
Ale najdou se skvosty jako ExZeus 1.2 .. Hold vývojáři jsou před NÁMA o krok napřed..
BTW: Asi si skusím regnout creditku u AS a skusím Crackulous (naposledy, co jsem ho měl mi ale neudělal nic dobrého, to doufám že updaty napravily)...
Dokonce sem se začínal zajímat o patchování..
No nic.. Jdu mu napsat..

Tak uz jsem lvl 47 XD ale vypada to ze dal uz se nedostanu XDDD.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1