Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
21 příspěvků

Schaním základní informace..

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
13. 02. 2009 21:14
Schaním základní informace..
Dobrí den panove...
Jelikoz jsem vlastnikem PPC memam o problematice Iphone vubec paru ale chci si jej v nejblyžší době pořídit..Proto mam nasledujicii dotazi:
1.Jaky iphone vubec koupit?starou verzi?nebo novou 3G
2.Jak se iphone odemika aby do nej sli hry a app treba odsud z fora?
3.navazuje na 2 otazku+jak pripojit k pc/os windows xp/kopirovani souboru do iphone,instalace her,kopirovani mp3 (jde to pres dratek?)
4.Lze pripojit Bluethoth sluchatka?
5.Jak je to s pameti ulozneho prostoru?vim ze nove 3G verze jsou 8,16 GB ale co ta prvni verze???
Proste takove ty informace pred nakupem.-)
Bud najde li se nekdo kdo iphone ma a otazky mi zotpovi nebo me prosim nasmerujte na dobre stranky nejlepe primo na clanky...

Predem moc dekuji jelikoz jsem asi 3 roky na PPC a iphone me nikdy nezajimal az donedavna...Takze je to pro me spanelska vesnice :wink: kam se teprve chystam
na poznavací vylet:-)
Hlavne me zajima to ODBLOKOVANI+Instalace her a aplikaci a take ktery iphone si koupit...

Zarizeni budu vyuzivat prevazne na hry a multimedia,internet...
Treba fotoaparat u me nehraje velkou roli...

Snad se nekdo najde protoze informaci je vsude vic nez dost ale to by bylo na 2roky kdyz vubec netusim o co go....
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
ExiMoR
Mobil Guru
Zařízení:
iPhone 1G 16GB
Odesláno:
16. 02. 2009 19:24

Re: Schaním základní informace..

Ahoj..
Vidím, že ustává demence a přichází nabývání chytrosti lidí...
Rozhodl ses skvěle...
Tvých otázek je hodně a na VŠECHNY dokážu odpovědět, ovšem teď namám čas...
Tak mi prosím písní PM se svým Jabberem, ICQ, AOLem... Cokoliv přes co se dá psát v reálném čase a já se ti pokusím co nejdříve napsat ;)
Obrázek
Mobil Guru
Fishkusss
Mobil Beginner
Zařízení:
HTC Desire CyanogenMod-7 7.0.0 (800×480)
Odesláno:
05. 08. 2010 22:37

Zdravim, jsem presne ten sam pripad, jak skooopa. Doted jsem mel pouze Symbian a Windows mobile, takze o iphonu vubec nic nevim... Zkousel jsem hledat zde na foru, zkousel jsem i vsudemozne jinde, ale moc to nechapu co presne mam vlastne udelat, abych tam mohl davat vlastni hry, programky atd.
Kdyby se nekdo nasel, kdo by mi venoval nejaky casek a pomohl mi s tim, byl bych moc rad. :)
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
05. 08. 2010 22:42

Myslim ze v tejto sekci je vsetko napisane jasne: viewforum.php?f=94
Moderátor
Fishkusss
Mobil Beginner
Zařízení:
Odesláno:
06. 08. 2010 09:39

Jak uz jsem psal, vse jsem cetl, ale nejak extra chytry z toho nejsem....
Predpokladam, ze Jailbreak je to odemceni, ale zde na foru je akorat 2.2 firmware pro iphone G2 a kdyz se tak divam na hry, tak tam vetsinou pisou, ze je potreba vyssi verze firmwareu. Takze predpokladam, ze s tim 2.2 ty hry fungovat nebudou... Jde do iphone G2 dat vyssi firmware?
Jak rikam, jsem totalni zacatecnik a vzivote jsem se o to nezajimal. Proto bych prosil trochu schovivavosti vuci me. dekuji :)
Mobil Beginner
ogi
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Touch HD / Iphone 4 16gb
Odesláno:
06. 08. 2010 09:57

Taky jsem měl 3 roky HTC a TeĎ používám IP a nemůžu si stěžovat.
Je to ale úplně něco jiného.

Jakou verzi koupit? No určitě minimalně 3GS, popřípadě si počkat na nejrychlejší Iphon 4, který se u nás začne prodávat v záři.

Odemíka se pomoci Jailbreaku, který se provádi maximalně jednoduše pomoci safari prohlížeče v Iphonu. Návod tady na foru najdeš.

IP připojíš pomoci kabelu, ale skoro veškere operace se provádí přes Itunes (soft od applu), potom můžeš použít spoustu programku jako Total commander atd..
Instalace her a programu se provádí take přes itunes nebo přes cydii a dalši aplikace přímo v Iphonu. Návody tady na fóru.
Kopírováni mp3 také přes Itunes.
Bluethooth sluchátka nepoužívám tak nevím, ale určitě ano. Moje handsfree sada v autě se přes BT propojila bez problému.
Velikosti IP jsou 8 , 16 , 32 GB. Já mám 16 a ještě jsem nevyužil do maxima. Ale rozhodně mám zaplněno více paměti než u HTC HD. Aplikace a hry jsou některe Hodně veliké takže jestli jsi zvyklý na hodně mp3 doporučuji 32 GB verzi - vyžší cena.

Odkazy na články a jine fóra jsou tady zakázane, já už dostal napomenutí takže když tak napiš PM a vše potřebne pošlu mailem nebo skype, icq atd...

Rozhodně koupi Iphonu neprohloupíš a určitě si ho zamiluješ.
Mobil Guru
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
06. 08. 2010 10:06

OT:
Ty si dostal varovanie za ine. Mas to vysvetlene v poznamke.

[ Odesláno z mobilu ] Obrázek
Moderátor
Fishkusss
Mobil Beginner
Zařízení:
Odesláno:
06. 08. 2010 11:16

Sice by se mi libil 3G, popr. 3GS, uz jen kvuli tomu GPS, ale mam doma 2G a podle toho, co jsem si zjistil, to vypada, ze je uplne stejne hardwerove vybaven jako ty dva dalsi kousky.
Takze otazecka: zahraju si na 2G ty samy hry, co na 3G, popr. 3GS?
Jaka nevyssi verze firmweru se do 2G da dat?
A nevyskytuje se nekdo v blizkosti Nameste na Hane, kdo by mi s tim osobne pomohl, popr. to udelal za me, abych to nejak nepokazil?
Mobil Beginner
ogi
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Touch HD / Iphone 4 16gb
Odesláno:
06. 08. 2010 11:25

Pro nejnovější FW 4.0.1 je rozdíl poznatelný. Už jen v multitaskingu, pro 3G se nedoporučuje zapínat. Určitě je 3GS rychlejší. Můžu porovnat s kolegou v práci. Je tam gps a tudiž dalši využití. Ip4 je celkově hardwerově lepší - rychlejší. Pro mě je ta rychlost dost důležitá.

Hry si teoreticky zahraješ, ale nemusi jet plynule.

Jinak nenechej si to dělat někým jiným, naučíš se to a je to brnkačka :)

EDIT: Tady je krásne video....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W2F4O0QIzC4[/youtube]
Naposledy upravil(a) ogi dne 06. 08. 2010 15:16, celkem upraveno 1 x.
Mobil Guru
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
06. 08. 2010 12:23

Rovnaky HW ma iba iphone 2g a 3g. 3gs ma vecsiu ram a silnejsie CPU. Niektore hry su urcene iba pre 3gs,ale vecsinou su aj optimalizonane pre prve dva modely. Samozrejme tiez. odporucam model 3gs. Novu metodu JB musi vediet urobitbnaozaj aj decko.

[ Odesláno z mobilu ] Obrázek
Moderátor
21 příspěvků