Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

neviem nainstalovat cydiu

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
exitus
Mobil Plus User
Zařízení:
HP iPAQ 114 Classic Handeln
Odesláno:
24. 10. 2010 19:16
neviem nainstalovat cydiu
caute mam najstarsi typ iphonu ktory som si dnes updatol na najnovsi software a mam aj jailbreak. ale nemam tam cydiu. ako ju mam nainstalovat? pozeral som vela navodov. skusal som to cez blackra1n ale ten mi vzdy padne ked ho pustim. potom som skusil tento navod:
1. Download Clear Cydia List Cache tool (.Net Framework required)
2. Unzip files from above downloaded zip file
3. Run ClearCydiaListCache.exe from above unzipped folder and connect your device
4. Click on button “connect your device and click here” on ClearCydiaListCache.exe
5. Now wait for successful message
ale na to mi iphone nereagoval.
neviete co s tym moze byt? ako sa to da vyriesit? popripade dalsim jailbreakom aj to by som bral.
HP iPAQ 114 Classic Handheld:
WM Mobile 6 Classic, processor 624 MHz, 64 MB SDRAM, 256 MB Flash ROM + 16 GB SDHC.
Mobil Plus User
Majky
exMód
Zařízení:
iPhone 4 + iPad
Odesláno:
25. 10. 2010 05:52

Re: neviem nainstalovat cydiu

Pokud tam nemáš Cydii tak nemáš ani JB :D
Otevři si Safari a do adresy dej "jailbreakme.com" - přejeď prstem po displeji a hotovo.
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)
exMód
exitus
Mobil Plus User
Zařízení:
HP iPAQ 114 Classic Handeln
Odesláno:
25. 10. 2010 11:57

je to mozne. az tak tomu nerozumiem. ja som na tom iphone cydiu mal ale spravil som update sofwaru a potom som tam uz cydiu nemal a okrem toho sa mi nic nenaformatovalo tak som si myslel ze jailbreak je ale bez cydie . :) ale ok mam teraz iny problem s ktorym ak by si mi pomohol bol by som velmi vdacny. ten iphone som dostal po bratovi lebo svoj stary telefon som rozbil tak zatial mam tento. mal ho cely zapratany roznymi aplikaciami hudbou a vsetkym moznim. tak som dal restore celeho iphonu. ale ten iphone bol dovezeny z ameriky (to je uplne prvy typ iphonu) a ja tam mam O2 kartu. teraz ho mam blocknuty a itunes mi pise ze nevie rozpoznat moju kartu. mozem len emergency call. prosim ta napis mi sem ako sa to odblockuje :) bol by som moc vdacny lebo hladal som na nete aj tu vselico a neviem to spravit a som uz dost zufaly.. :/ diki moc dopredu :)
HP iPAQ 114 Classic Handheld:
WM Mobile 6 Classic, processor 624 MHz, 64 MB SDRAM, 256 MB Flash ROM + 16 GB SDHC.
Mobil Plus User
Majky
exMód
Zařízení:
iPhone 4 + iPad
Odesláno:
26. 10. 2010 16:54

Nenapadá mě nic jiného než si koupit ze zahraničí aktivační SIM kartu (vložíš ji do iPhonu a on se aktivuje).
Najdeš ji třeba na eBay.
ObrázekObrázekObrázekObrázek

30.3.2011
- Omlouvám se celému 4ALL Teamu, ale poslední dobou mi všechen čas, který bych chtěl / měl věnovat foru, požírá škola.

EDIT: Můj názor na (ne)placení za aplikace se změnil, forum pro mě tedy ztratilo význam - avšak děkuji Vám všem, za ty krásné chvíle tu :)
exMód
WHITE-CZ
Mobil Beginner
Zařízení:
iPhone 12 mini + Nokia N95 8GB
Odesláno:
26. 10. 2010 21:46

me pomohlo tohle je to lehke...paradni postup staci parkrat kliknout a je hotovy JB i unlock

Kód: Vybrat vše

http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-os-3.1.3-firmware-with-redsn0w-0.9.4/
a skontroluj jaky mas typ iphone....to je dulezite
Mobil Beginner
5 příspěvků •Stránka 1 z 1