Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

Jak zabránit iTunes samovolnému odinstalovávání ipk

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
ManneQuin
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Sony Ericsson Xperia X10 Luster White
Odesláno:
15. 12. 2011 16:30
Jak zabránit iTunes samovolnému odinstalovávání ipk
Dobrý den, mám takový problém...

Mám Apple iPhone 4 s iOS verze 4.3.2 a Jailbreakem nainstalovaným pomocí JailbreakMe.com... Všechno proběhlo v pořádku, nainstaloval jsem si Installous a pomocí něj instaloval aplikace dle libosti. Do této chvíle žádný problém..

Problém nastal po připojení iPhone k Macu a následná synchronizace z Itunes. Itunes začne samo synchronizovat a mazat cracklé aplikace jako smyslu zbavené. Důvod proč je jasný, v PC není žádná záloha a aplikace jsou emailově registrovaného na někoho jiného, tak je iTunes smaže. To chápu. Mě by zajímalo, jestli to jde nějak obejít. Itunes používám hlavně k převodu fotek, mp3 a videí. Tudíž používat ho musím, a synchronizaci se prostě nevyhnu (když to zastavím hned po připojení k PC, stejně musím synchronizovat když chci dát písničky do iPhone, a bez toho aniž by iTunes aplikace nesmazalo se dál prostě nedostanu)

Mám tedy 2 otázky:

1) lze nějak zabránit iTunes aby mi mazalo aplikace, ale abych stále mohl program iTunes pro synchrnizaci používat?

2) pokud to možné není, existuje nějaká náhrada za iTunes pro MAC? našel jsem jen pro windows, což je mi k ničemu. Děkuji :)
ManneQuin
Mobil Čumil Plus
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
15. 12. 2011 16:41

Re: Jak zabránit iTunes samovolnému odinstalovávání ipk

V nastavenich Installousu je volba sync with iTunes,vtedy to aplikacie a hry mazat nebude.Tak to aspon niekedy fungovalo.Teraz Installous nepouzivam.
Moderátor
2 příspěvky •Stránka 1 z 1