GPS Navigation BE-ON-ROAD

Všemožné navi aplikace pro android ;-)
Odpovědět
Leclerk
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 25. 12. 2011 10:55
Zařízení: HTC Wildfire S

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od Leclerk » 15. 05. 2012 17:09

Spusť Be-on-road Updater >> Menu >> Zobrazit nainstalované >> Aplikace a označit zkušební verzi >> Zpět a Odinstalovat

LOL, díky, funguje.
HTC Wildfire S (320 × 480)
kuchmontsp
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 27. 02. 2012 22:49
Zařízení: asus p320-omnia II-nexusS-SGS3,SGS4,SGS2

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od kuchmontsp » 17. 05. 2012 09:34

tak taky nevím jak ,když dám updater tak to chce bud klíč nebo koupit
mrst29
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 17. 05. 2012 13:00
Zařízení: Samsung galaxi mini s5570

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od mrst29 » 18. 05. 2012 08:06

Nazdar
Stiahol som b-o-r na Samsung galaxy mini GT-S5570 z play-marketu. Skusobna verzia fungovala. Potom som odinstaloval skusobnu a stiahol tuto z fora. Nainstaloval som ju, no po spusteni furt chcela seriove cislo, ze skusobna verzia vyprsala.
Nejakym zazrakom po opakovanom odstraneni apk a adresara Be-on-road, a naslednej instalacii sa navigacia spustila. No ako som z menu zistil, 2 seriove kody (v zalozke system-info) boli iba trial a po 7 dnoch navigacia opat chcela seriove cisla. Tak verzia b-o-r tu na fore je full, alebo nie? (Neskusal som posunut systemovy cas mobilu pred 1.2.2012 ako som to kdesi cital...a instalovat bor.) Ci ako to s nou vlastne je...
Mimochodom s poslednou verziou Sygic ,alebo Navigon s instalaciou na mobil nebol problem.
Paya88
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 10. 01. 2012 10:27
Zařízení: GT8500

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od Paya88 » 11. 06. 2012 13:42

Tato verze uz nefunguje, když spustím BOR updater, tak to napíše chybovou hlášku a vypne se.
Uživatelský avatar
error_404
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 21
Registrován: 29. 12. 2011 19:43
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od error_404 » 11. 06. 2012 18:00

me funguje naprosto bez problemu...
z prvniho postu sem stahl apk. naistaloval sem a az me skoncila zkusebka, vlezl sem do updateru a tam sem tu zkusebni verzi odinstaloval... od te doby plne funkcni, zadny problem... akorat je ta prvni verze malinko neuktualni... dnes vysla dalsi nova verze, ktera bude osefovana stejne jako ta predtim, takze nezbyva nez pouzivat prvni verzi nebo ji koupit...
uvital bych novou vylecenou verzi ;-)

*Tapatalk II*
jakie999
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 11. 06. 2012 19:16
Zařízení: Samsung Galagy S i9000

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od jakie999 » 11. 06. 2012 20:22

ahojte mohli by ste mi niekto dat seriove cislo lebo som uz to mal raz nainstalovane a teraz ma to pyta seriove cislo....velmi pekne dakujem...posting.php?mode=reply&f=157&t=41141#
Paya88
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 10. 01. 2012 10:27
Zařízení: GT8500

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od Paya88 » 12. 06. 2012 20:09

to: error_404

No pokud ji mas nainstalovanou tak jede bez problemu, ale jakmile ji odinstalujes a vymazes data z karty a chces ji znova nainstalovat tak nejde spustit downloader. Error_404 zkus ted spustit downloader a stahnout si treba nejakou mapu jestli ti to pujde.
Uživatelský avatar
error_404
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 21
Registrován: 29. 12. 2011 19:43
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od error_404 » 12. 06. 2012 20:51

mas pravdu, navigace jede bez problemu, ale updater hlasi, ze nejsou pro moji verzi zadna data. Nicmene sem si jist, ze cca pred 5-6 dny sem to s kamosem daval do jeho tel a v te dobe updater jeste jel, ted uz bohuzel nestahnu zadnou mapu navteq. Jenze mame jeste mapy Ceda, tudis me to az tak netrapi, potrebnej zbytek stahlej mam :-)

*Tapatalk II*
Manek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 10. 01. 2012 13:01
Zařízení: HTC Wildfire CM7

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od Manek » 20. 06. 2012 17:39

Ahoj, nenasel by se nekdo, kdo by nam tady hodil mapy Evropy? V BOR mam licenci na Navteq 3Q2011, ale BOR updater uz nefunguje :-( Nebo daji se nejak predelat mapy Navtequ ve formatu *fbl do formatu vhodneho pro BOR ( *.bmd ) ??? Moc by mi to pomohlo.
Diky :-)
vime
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 23
Registrován: 02. 05. 2011 19:40
Zařízení: Huawei Ascend G300

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od vime » 26. 06. 2012 17:05

tak bohužel se mi už nedaří rozběhat apku z prvního postu, updater už se se mnou vůbec nebaví a tím pádem ani nestáhne skiny, hlasy atd holt mám smůlu
Odpovědět