Všechno možné pro Android co nemá vlastní kategorii.
12 příspěvků

Internet v mobile.

Všechno možné pro Android co nemá vlastní kategorii.
Furdik
Moderátor
Zařízení:
Realme 5
Příspěvky:
1434
Registrován:
25. 05. 2008 11:04
Odesláno:
23. 05. 2014 14:42
Re: Internet v mobile.
Podle me asi nejlepsi predplacenka (pokud znate lepsi, hodte info)
Mobil.cz - virtualni operator pod T-mobile, za dobiti dostanete 200MB na mesic, pokud uplyne mesic, tak se rychlost snizi, ale nic neplatite (fb, mail, zpravy, 4all.eu) me bohate staci (pri pouzivani opery, ktera setri data mi i kotel zbyde) - kredit, ktery si dobijete vam zustava (internet je proste zadara) - sms do vsech siti 1,50 - hovory do vsech siti 2,20
- pro ty kdo potrebuje vetsi mnozstvi dat, tak se da dokoupit balik za 300kc 1GB
Moderátor
BTjacker
Mobil Plus User
Zařízení:
LG Expo (WM 6.5)
Příspěvky:
71
Registrován:
07. 05. 2007 17:18
Odesláno:
11. 10. 2014 17:37

Re: Internet v mobile.

Osobně nemám rád balíčky a záludné podmínky typu: když dobiješ tolik dostaneš tolik MB na tolik dní... Nebo šaškování s Clubcard a jejich násobení kreditu který ale musím využít v určitém období nebo propadne. Tohle všechno dává uživateli jen falešný pocit že volá levně, přitom ho operátor nutí jeho služby využívat i když je zákazník nepotřebuje.
Internet v mobilu používám jen pro zjišťování nutných informací v terénu, emaily a jinou datově nenáročnou komunikaci. Takže ve firewallu mám mobilní net povolen jen u opery mini, emailu a pod. aby si mobil netahal co chce. Hudbu, filmy, kešky celé republiky mam na kartě a i když jsem doma zvyklý na Spotify, venku mi stačí offline hudba nehledě na to, že online poslouchání je náročné nejen na data, ale i energii.
Ještě před příchodem virtuálů jsem doma využíval Voip od Odorika a díky Callbacku volal levně i z mobilu. Když se pak stal virtuálem, neváhal jsem ani minutu. Jasně dané podmínky a ceny, 1 Kč /MB, pokročilé nastavení a funkce které u konkurence nenajdete a v neposlední řadě komunikace s podporou na fóru kde odpověď dostanu obvykle za pár minut. Zákazníci jsou spíše taková komunita. V nabídce jsou i nějaké balíčky na žádost uživatelů, přestože se balíčkování chtěli původně úplně vyhnout.
Mobil Plus User
12 příspěvků