[/quote]
máš to přesně popsané , čemu nerozumíš ? napíchneš mobil kabelem k pc a jedeš podle popisu vše se dělá v pc , myslím že to bude fungovat na všechny verze sygicu 20 co jsou
už jsem to zkoušel v autě a jede v pohodě v android auto
[/quote]
ako môže niekto napíchnuť mobil kablom keď sa nedá.Svokor má v aute 2din autoradio s androidom6 a telefon ma dôchodkovsky.V aute ma navigaciu sygic verzie 18..Chce aktualne mapy.
Ja tiež nepoužívam telefón a nechcem zrkadlenie telefónu,nato mám autorádio s androidom.Tiež zostávam u staršej verzie
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
LG oo p510
LG oo p510
12
13. 11. 2011 11:44
Odesláno:
22. 05. 2021 07:54
22. 05. 2021 07:54
Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
Tam to není, složka je prázdná, jakoby se něco pořád stahuje, ale nic tam není. Dělá mi to jen tahle verzelucan.david píše: ↑10. 05. 2021 10:57Je to ve složce nastaveni, jazyk a zvuky a pak hlasové pokyny.. ...
máš to přesně popsané , čemu nerozumíš ? napíchneš mobil kabelem k pc a jedeš podle popisu vše se dělá v pc , myslím že to bude fungovat na všechny verze sygicu 20 co jsou
už jsem to zkoušel v autě a jede v pohodě v android auto
[/quote]
ako môže niekto napíchnuť mobil kablom keď sa nedá.Svokor má v aute 2din autoradio s androidom6 a telefon ma dôchodkovsky.V aute ma navigaciu sygic verzie 18..Chce aktualne mapy.
Ja tiež nepoužívam telefón a nechcem zrkadlenie telefónu,nato mám autorádio s androidom.Tiež zostávam u staršej verzie
[/quote]
nějak nechápu tvůj problém , můj příspěvek je o zprovoznění funkce android auto , ty píšeš o tobě a svokrovi a že o android auto nemáte zájem
nějak nechápu tvůj problém , můj příspěvek je o zprovoznění funkce android auto , ty píšeš o tobě a svokrovi a že o android auto nemáte zájem
, spousta ostatních o funkční návod zájem mít bude
[/quote]
Všetci chápeme.Ja som prosil o radu ako dostať novšie mapy na staršie verzie sygicu.Presne tvoj komentár korešponduje s recenziami na google play so sygicom.Len každú chvíľu si kupovať nové a nové zariadenia.Na staršej platforme androidu už nenainštaluješ novšie verzie sygicu.Keď nevieš poradiť tak nenavádzaj zbytočnými príspevkami o sprevádzkovaní android auto keď to nechcem a ani som o to nežiadal.Ten kto chce android auto nech postupuje podla návodu.
[/quote]
Všetci chápeme.Ja som prosil o radu ako dostať novšie mapy na staršie verzie sygicu.Presne tvoj komentár korešponduje s recenziami na google play so sygicom.Len každú chvíľu si kupovať nové a nové zariadenia.Na staršej platforme androidu už nenainštaluješ novšie verzie sygicu.Keď nevieš poradiť tak nenavádzaj zbytočnými príspevkami o sprevádzkovaní android auto keď to nechcem a ani som o to nežiadal.Ten kto chce android auto nech postupuje podla návodu.
To, co předvádí poslední roky s aktualizacemi naši Slovenští bratia v Sygicu je hnus! Začal jsem kdysi dávno na windows mobile (full platba). Pak jsem přešel na android (opět full platba, protože licence je nepřenositelná) a teď jsem na iOS (ano, opět zakoupena prémium licence). Po několika týdením čekání na odpověď z podpory na Sygicu jsem se dozvěděl, že všechny moje Oblíbené (POI) se nedají přenést z Androidu na iOS!!!!!!!Tvl, tohle je amatérismus nejvyšší úrovně! Projel jsem kus světa a nechci o tyto POI přijít. Zná někdo způsob, jak extrahovat POI ze sygikovského souboru items.dat? Případně jakýkoliv convert do google maps, nebo prostě cokoliv...Díky všem, kdo se zapojí..
Edit: A další info ze stránek POIBASE.COM
"Unfortunately, Sygic has blocked the import of POIs & speed cameras for entire countries with the latest updates. Countries have been divided into smaller regions and our import no longer works. The best thing to do is to write to the app provider and ask whether the function could be made available again."
Edit: A další info ze stránek POIBASE.COM
"Unfortunately, Sygic has blocked the import of POIs & speed cameras for entire countries with the latest updates. Countries have been divided into smaller regions and our import no longer works. The best thing to do is to write to the app provider and ask whether the function could be made available again."
Mám nainštaľovaný Sygic 20.5.1 s mapami TA 2021.05. Chcel som vymeniť súbor 2dc pre zobrazovanie budov, ale nefunguje to. Vo verzii 18.7.7 s mapami TA 2021.05 je súbor funkčný. Ako vymeniť súbor buildings, aby bol funkčný aj vo verzii 20.5.1?
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N97
Nokia N97
2
27. 12. 2011 10:54
Odesláno:
08. 07. 2021 09:34
08. 07. 2021 09:34
[/quote]
[/quote]
Chcelo by to viac polopatisticky, nie každý má skončené IT. Krok po kroku aj s ukážkami obrazovky takto je tvoj návod len pre pár vyvolených... ja som toho už čo to nainštaloval ale z tohoto sa neviem vysomariť...
Chcelo by to viac polopatisticky, nie každý má skončené IT. Krok po kroku aj s ukážkami obrazovky takto je tvoj návod len pre pár vyvolených... ja som toho už čo to nainštaloval ale z tohoto sa neviem vysomariť...
[/quote]
Ja nechápem len jedno.Mám 2din autorádio s androidom,nainštalujem doň súbor apk(hocijaký)tak ako v telefóne s androidom.Tak načo mi je ešte aj zrkadlenie telefónu v autorádiu.
[/quote]
Ja nechápem len jedno.Mám 2din autorádio s androidom,nainštalujem doň súbor apk(hocijaký)tak ako v telefóne s androidom.Tak načo mi je ešte aj zrkadlenie telefónu v autorádiu.
Mobil Guru
Zařízení:
Huawei P smart Z
Huawei P smart Z
142
10. 08. 2015 14:08
Odesláno:
23. 08. 2021 11:17
23. 08. 2021 11:17
Mám nainštaľovaný Sygic 18.5.3 s mapami 2021.05. Po nainštaľovaní mi dopravné informácie fungujú do najbližšej nedele. Od pondelka už nefungujú. Skúšal som rôzne inštalácie(sd karta, interné úložisko) a stále dopr. informácie nefungujú. Ako tento problém odstrániť? Thx
Huawei P smart Z
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia N97
Nokia N97
2
27. 12. 2011 10:54
Odesláno:
24. 08. 2021 10:59
24. 08. 2021 10:59
Instaloval som Sygic presne podla návodu cez ADB nainstaloval sa sygic avšak po zapojení do auta mi v android auto nenašlo sygica, už fakt neviem ako to spraviť