Mobil Guru
Zařízení:
Nokia E51, E66
Nokia E51, E66
222
03. 03. 2009 20:15
Odesláno:
23. 10. 2009 14:04
23. 10. 2009 14:04
To jo, jejich nazory jsou dobry, ale znam z nich jenom suldu. Tebe znam docela dobre
Líbilo? Poděkuj!
Ať žijí! lucifer7595 za nejlepší programy v mém mobilu, Rusnak-COBRA, bez kterého bych asi v symbianu pořád plaval, BM.the.Guru za to, že je s datalinem prostě nejlepší javák, dataline za super javové uploady, stejně jako BlackMail... Kdybych mohl mí víc URL, pokračoval bych. Určitě musim poděkovat šuldovi (URL už se mi sem nevejde) za věc, kterou vám nesmím říct, páč byste ji chtěli taky...
Ať žijí! lucifer7595 za nejlepší programy v mém mobilu, Rusnak-COBRA, bez kterého bych asi v symbianu pořád plaval, BM.the.Guru za to, že je s datalinem prostě nejlepší javák, dataline za super javové uploady, stejně jako BlackMail... Kdybych mohl mí víc URL, pokračoval bych. Určitě musim poděkovat šuldovi (URL už se mi sem nevejde) za věc, kterou vám nesmím říct, páč byste ji chtěli taky...
Mobil Member User
Zařízení:
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
N950, N9, E7, Lumia 800, TouchPad + 700 kusov zbierka ;)
1810
18. 05. 2009 22:29
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
23. 10. 2009 19:00
23. 10. 2009 19:00
Re: ESET Mobile antivirus (BETA VERZE)
este raz dakujem za uznanie.
no a pokusi sa to tu uviest na pravu mieru,
mne osobne je znamych (teda docital som sa) asi o 20tich mobilnych viroch. dokonca nie vsetko bolo pre symbian, nieco bolo java, niektore boli len modifikacie uz znamych.
takze podla mna je antivirus absolutne zbytocna vec do mobilu. ako vravim virus som mal len raz (tada viackrat schvalne ten isty.) ked bol v mobile tak trojhmat, ked na karte tak format karty.
bezne virusy na karte by mal odhalit aj antivirak v PC po pripojeni mobilu, takze naozaj nevidim zatial velky zmysel antivirakov. akurat zabranie pamati, spomalovanie internetoveho pripojenia a celkoveho chodu mobilu.
samozrejme nikomu nebranim si ho zaobstarat, mozno niekomu pomoze
no a pokusi sa to tu uviest na pravu mieru,
mne osobne je znamych (teda docital som sa) asi o 20tich mobilnych viroch. dokonca nie vsetko bolo pre symbian, nieco bolo java, niektore boli len modifikacie uz znamych.
takze podla mna je antivirus absolutne zbytocna vec do mobilu. ako vravim virus som mal len raz (tada viackrat schvalne ten isty.) ked bol v mobile tak trojhmat, ked na karte tak format karty.
bezne virusy na karte by mal odhalit aj antivirak v PC po pripojeni mobilu, takze naozaj nevidim zatial velky zmysel antivirakov. akurat zabranie pamati, spomalovanie internetoveho pripojenia a celkoveho chodu mobilu.
samozrejme nikomu nebranim si ho zaobstarat, mozno niekomu pomoze
Rusnak-COBRA (***vytvaram certifikaty na poziadanie***)
Ak potrebujete pomoc, ozvite sa kdekolvek ma najdete
4x MOD, 3x VIP, 2xHLP. Symbian: GPS, certifikaty, (FLASH)hack
.:ZBIERAM MOBILY - vsetky stare, rozbite a pokazene (akykolvek stav). PROSIM PRISPEJTE:.
zbierka 9.8/09: http://img10.imageshack.us/img10/7229/rusnakcobra.jpg

Re: ESET Mobile antivirus (BETA VERZE)
Je už něco nového ohledně toho cr*cku? Já tedy nic nevygooglil... 
Jinak aktuální verze je 1.1.11 Beta.
Jinak aktuální verze je 1.1.11 Beta.