V našem měste žije jen 30 tisíc lidí. Ovšem když se začínají všichni kolem 11:35 scházet na radnici, jde o život... Dělobuchy létají vzduchem, občas vám jeden děloboušek vletí za kapuci nebo 5 cm od nohy a leknete se tak, že byste měli mít u pytlíka sáček... Ne. Rovnou celej barel.( příběh z roku 2007?)Když jsem za rachejtle a petardy s kámošem utratil asi 4 500 Kč, rozhodli jsme se, i když jsme dlouho přemýšleli, že půjdeme k radnici... Stáli tam benga, a hned jsme šli zaněma, a zeptat se, jestli to můžem pouštět ( ptz se na nás koukli, 18 nám není, a ani nebylo) Dobře, pustili jsme nějakou tu krabici, krásný. Potom pá raket, a když jsem šel jednu pouštět já, stalo se. Raketu jsem dal do flašky, zapálil, flaška spadla na zem. Raketa najednou vyletěla, a asi do 15 metrů vzdáleného davu, napálil do slečny, která se snažila před raketou utéci. Ale napálilo jí to přímo do zadku. Myslím že děvčica skončila min. s propálenýma kalhotama (překvapivě ani policajti, ani nikdo z dvoutisícového davu na nás nikdo neřval, nevynadal). Jen za 15 minut pobytu u radnice, na nás přiletěli přesně 4 flašky se šampaňským, a schytal jsem to šogunkou krásně do ouška, asi půl hodiny sem neslyšel.(a zase se vracíme k dnešku, 31.12.2009) Jen dnes, když jsem šel asi v 20:30 od radnice, někdo nejspíš z okna hodil megu 50 cm ode mě, lekl jsem se tak že jsem málem na místě upadl do šoku...
Silvestr mám rád, je volno, užívám si ho, ale zase se nerad dívám, jak se lidi ožírají sprominutím do kurew, málem do bezvědomí, úplně mi není líto jich, ale jejich těla...
Na městě, asi 20:00 sme si pustili 2 malé a slabé římanky, pouštěli to jak měli, ale děděk hned ať vypadnem, tentokrát jsem se mu postavil, protože jednou ročně se to může, je totiž den, kdy má svátek Silvestr. Tak ať si políbijou ešus, když nemají kalendář. Taky asi ve 4 jsem byl bouchat petardy, jsem toleroval psi a malé děti+kočárky. Toleroval jsem to asi do 19:30, když už jsem pomalu na ty (promiňte)kokotský lidi začal nadávat, co ty psi tahaj ven, když už je celý město pod palbou, úplně jsem viděl psi, jak se línají ke stěnám a snaží se utéct.
Momentálně jsem byl do 22:10 venku, kdy jsem pouštěl petardy, vyjel po mě napitej borec, kterej moc dělal a stejně se poskládal. Je to tak. Nemaj mít mlaďoši plný držky keců. Ale procházet městem, to je o život. Bylo asi 19:15, kdy jsem šel na náměstí, kterýmu lidi říkaj "Točák". Víte, jak jsou takový ti krabice, ze kterých jde ohňostroj? postavili ho na plocho, a šli sme, a pálili to do nás. Potom to otočili, a přípo do výlohy dětského obchodu s hračkami.
Takhle bych mohl vyprávět do 23:55, kdy jdu vzbudit upracovanou mamku, připít si a potom ještě na hodinku, dvě vyrazit ven. No nevadí, budu Vám takhle snad psát častěji
Majte sa!