Pěkně jsi to napsal Deny. Také jsem původně v tom měl hokej, ale už jsem si zvykl a musím dát za pravdu Tomsoftovi. Je v tom jen systém na který když přijdeš, tak je to pak naopak velmi přehledné 
HTC Touch HD CZ (480x800), WM 6.5 ROM Energy HD 3 (build23001) + iGO 8.3.2.93112, skin Dimka HD 1.1.19 Tomsoft, HyperGPS 1.0 beta5
Re: IGO8.3 - HLAVNÍ DISKUZE - Obecné rady, tipy, triky
To sedí. Bohužel se ale vždycky najde někdo, kdo strčí svůj dotaz kam nemá, většinou jen kvůli tomu že je línej hledat, nebo číst.
//smazat
//smazat
Naposledy upravil(a) sergej dne 20. 04. 2009 20:03, celkem upraveno 1 x.
ALIGATOR RX400
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
n6220c, e65, n6300
n6220c, e65, n6300
12
29. 03. 2008 10:47
Odesláno:
20. 04. 2009 17:40
20. 04. 2009 17:40
Vidim, ze som vytvoril mojim zle uvazenym prispevkom vymenu nazorou tak sa ktomu vyjadrím aj ja. Kedze som potreboval arab voice tak som pozeral ze kde vo fore polozim moju otazku. V pravidlach som nasiel ze si mam vyplnit typ telefonu, inak by mi nemuselo byt ponuknute riesenie na moj problem. Tak som si to vyplnil aby som sa nedostal do konfliktu.
Dalej som pokracoval hladanim spravnej sekcie kde prispejem. Ano, videl som tam ze igo - multimedia, ale kedze tam boli len 2 prispevky,nevedel som ci mozem vytvorit novy topic kde bude moja otazka, kedze na kazdom fore je to zauzivane inac a vacsinou existuje vzdy take nieco ako help kde sa kladu otazky.
Preto som uvazil za najvhodnejsie umiestnit moju otazku do temy IGO8.3 - HLAVNÍ DISKUZE - Obecné rady, tipy, triky, pretoze mi pripadala ako najlepsia alternativa a zaroven ma neutralny nazov a je vhodna na kladenie vseobecnych otazok a davanie odpovedi.
Aby sa do buducnosti neopakoval podobný svár, odporučil by som (čo je v mojej kompetencii) založiť do multimediii topic rady, tipy, triky kde by mohli uzivatelia s podobnym problemom ako som mal ja klast otazky ohladne multimedii.
Zaroven by som sa chcel podakovat denymu a phone2222 za ich rychly prispevok, ktorym mi pomohli.
ĎAKUJEM
Dalej som pokracoval hladanim spravnej sekcie kde prispejem. Ano, videl som tam ze igo - multimedia, ale kedze tam boli len 2 prispevky,nevedel som ci mozem vytvorit novy topic kde bude moja otazka, kedze na kazdom fore je to zauzivane inac a vacsinou existuje vzdy take nieco ako help kde sa kladu otazky.
Preto som uvazil za najvhodnejsie umiestnit moju otazku do temy IGO8.3 - HLAVNÍ DISKUZE - Obecné rady, tipy, triky, pretoze mi pripadala ako najlepsia alternativa a zaroven ma neutralny nazov a je vhodna na kladenie vseobecnych otazok a davanie odpovedi.
Aby sa do buducnosti neopakoval podobný svár, odporučil by som (čo je v mojej kompetencii) založiť do multimediii topic rady, tipy, triky kde by mohli uzivatelia s podobnym problemom ako som mal ja klast otazky ohladne multimedii.
Zaroven by som sa chcel podakovat denymu a phone2222 za ich rychly prispevok, ktorym mi pomohli.
ĎAKUJEM
2: tom€oft 
Hello (dufam, ze tejto EN budu rozumiet
), riesim ,alu dilemu okolo napajania a to z Tvojej stranky sys.txt:
Aky je rozdiel pri
[interface]
shutdown_time=5 ;počet vteřin autoodpočtu do vypnutí
a
power_off_timeout=300 ;doba nečinosti pro auto vypnutí (sekundy) Aka je to doba pri necinnosti a coho necinnosti? GPS? Hybania sa s autom? Kliknutia na LCD...? Atd...
A prosim dalsie info ohladne tychto dvoch poloziek:
Mne z kontextu vyplyva to, ze ak po vypnuti nabiojacky sa napriklad do 15 sec. PDA vypne, tak tymto prikazom opatovne aktivujem po zapojeni nabijacky PDA do stavu ON. Ale nefunguje mi to, poradis? Resume je predsa prebudenie tak ako ked stlacim ja tlacitko na PDA, nie?
Danke.
skip_resume_process=0 ; ignoruj probuzení <0=vyp, 1=zap>
skip_suspend_process=0 ; ignoruj uspání <0=vyp, 1=zap>
Hello (dufam, ze tejto EN budu rozumiet
Aky je rozdiel pri
[interface]
shutdown_time=5 ;počet vteřin autoodpočtu do vypnutí
a
power_off_timeout=300 ;doba nečinosti pro auto vypnutí (sekundy) Aka je to doba pri necinnosti a coho necinnosti? GPS? Hybania sa s autom? Kliknutia na LCD...? Atd...
A prosim dalsie info ohladne tychto dvoch poloziek:
Mne z kontextu vyplyva to, ze ak po vypnuti nabiojacky sa napriklad do 15 sec. PDA vypne, tak tymto prikazom opatovne aktivujem po zapojeni nabijacky PDA do stavu ON. Ale nefunguje mi to, poradis? Resume je predsa prebudenie tak ako ked stlacim ja tlacitko na PDA, nie?
Danke.
skip_suspend_process=0 ; ignoruj uspání <0=vyp, 1=zap>

to: phone2222
Odpovědi od jinud "Ivo K"
z jiné diskuze
Odpovědi od jinud "Ivo K"
Funguje to tak, že při nečinnosti (dle nastaveného času, power_off_timeout=300) programu iGO8(stojíš na fleku nebo jsi bez signálu nebo neťukáš do displeje) se PDA uspí.
Nemá na to vliv, jestli je v PDA na externím napájení nebo ne, nebo bylo na externím napájení a odpojil si ho.
Diki za info, to asi moc nepotrebujem, ale zaujima ma ta moznost opatovneho zapnutia, ked ho dam nabijat, resp. zapnem klucik a a nabijacka sa zapne a potesilo by opatove prebudenie a ide sa... Nemalo by to tak fungovat?
Takze toto je ono a neviem ci si to naozaj plni svoju funkciu a naco to naozaj je:

Dalej, pozuzivam TTS, nemate niekto nejaky trik na zvysenie hlasitosti cca +10%+/- do SYS.txt?
Vdaka.
Takze toto je ono a neviem ci si to naozaj plni svoju funkciu a naco to naozaj je:

Dalej, pozuzivam TTS, nemate niekto nejaky trik na zvysenie hlasitosti cca +10%+/- do SYS.txt?
Vdaka.

Nemáš Tome už tu novou verzi 8.3.2.83157?
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/223713689/nav_apr3.rarHTC Touch HD CZ (480x800), WM 6.5 ROM Energy HD 3 (build23001) + iGO 8.3.2.93112, skin Dimka HD 1.1.19 Tomsoft, HyperGPS 1.0 beta5
Mobil Guru
Zařízení:
Sony Xperia Z5 Compact
Sony Xperia Z5 Compact
137
12. 05. 2008 18:15
Odesláno:
21. 04. 2009 06:56
21. 04. 2009 06:56
squirrel
Už mi to běhá, vypadá to naprosto bez problému. Je potřeba akorát vyhodit staré licence a dát tam jen tu novou!
Už mi to běhá, vypadá to naprosto bez problému. Je potřeba akorát vyhodit staré licence a dát tam jen tu novou!
HTC Touch HD CZ (480x800), WM 6.5 ROM Energy HD 3 (build23001) + iGO 8.3.2.93112, skin Dimka HD 1.1.19 Tomsoft, HyperGPS 1.0 beta5