754 příspěvků
eLTy
Mobil Plus User
Zařízení:
Galaxy Note3, HTC HD2
Odesláno:
09. 09. 2015 18:26
Re: iGO NextGen - rady jak nastavit a vyladit
@ olesko

Děkuji za utilitku.
Funguje mi ale pouze na Androidu.
Na WinCE se nezobrazují "Rozšířené nastavení". Rastrové mapy, ale systém vidí, protože v souhrnu trasy, kde je zobrazen náhled mapy jsou zobrazeny příslušné rastrové čtverce, které jsou v adresáři content/raster.
MPx220,Mio A701, HTC HD2 WM6.5|Android SD, Note3 Android10
Prestigio Geovision 5700BTFMHD
Mobil Plus User
pietrov
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
09. 09. 2015 18:48

Stiahol som SK jazyk od nng z fora, ulozil som ho do zlozky lang, no nefunguje. Prosim dobru dusu - ako tam dat SK jazyk a SK hlas. Dakujem.
Mobil Čumil Plus
olesko
Mobil Profi User
Odesláno:
09. 09. 2015 21:11

@ eLTy
Malinko jsem poupravil utilitu mapcustom.zip, tlačítko pro zobrazení nabídky jsem přidal do Zobrazení navigace > Vzhled mapy. Nemám licenci pro rastrové mapy, neschází mi, ale jsem si jist, že to bude funkční.
Obrázek Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xCTufEdj/mapcustom-zip
Staženým souborem nahradit stávající. Pokud ani to nepomůže musíš hledat chybu u sebe.

@ pietrov
Lang a voice musíš nastavit v Nastavení > Regionální
Citáty slavných:
Mark Twain
"Blbce lze povýšit, ale tím nezmoudří."

Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mobil Profi User
eLTy
Mobil Plus User
Zařízení:
Galaxy Note3, HTC HD2
Odesláno:
09. 09. 2015 21:55

@ olesko

Takto to bylo v Primu 2.x (dimka skin modif svoda|amater), bohužel chyba někde u mě. Tlačítko pro zobrazení rastru se neobjevilo, končím menu "Značky míst"
Pro zobrazení rastru používám starou licenci ISR z 2011

http://uloz.to/xxVUgTpc/lyc-rast-rar
Mobil Plus User
olesko
Mobil Profi User
Odesláno:
09. 09. 2015 22:22

Ani SvoDa, ani já, jsme nikdy žádnou modifikaci skinu diMka nedělali :D. Já nemám jak WinCE odzkoušet, mé stařičké Mio na to nestačí, ale napadlo mě ještě ten starý zápis do sys.txt

[interface]
extra_settings=1
Citáty slavných:
Mark Twain

Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mobil Profi User
eLTy
Mobil Plus User
Zařízení:
Galaxy Note3, HTC HD2
Odesláno:
09. 09. 2015 22:44

@ olesko

Nějak jsem vás měl s tím skinem zafixované .... možná tím, že jste moderovali forum.ent.... Omlouvám se tímto TomSoftovi.

Ale hlavně proč píšu, jsem blb. Jak jsi napsal, že je chyba u mne, tak jsem trochu "přemýšlel", díval jsem se na ten mapcustom.zip a když jsem uviděl ten DEBUG, tak mě to trklo a celý problém byl v tom, že mám mapy na SD kartě (vlastně celý adresář mobilenavigator) a úpravy v ux jsem dělal v zařízení. Takže odvolávám vše ........
Všechno funguje jak jsi napsal tj. jak <<<<labs.zip>>> tak <<<mapcustom.zip>>>. Omlouvám se za přidělání práce a děkuji za svatou trpělivost.

Pro ty, kdo chtějí používat NextGen na zařízeních s WinCE i Androidem s rastrovými mapami, utility uvedené oleskem fungují super.
Mobil Plus User
mukly
Mobil Guru
Odesláno:
10. 09. 2015 09:35

Zdravím chalani. Kúpil som LG G4, nainstaloval som Nextgen, vyskočí výber jazy, potvrdím, načítava a spadne do Androidu. Skin pre Qhd mám a nič...
Mobil Guru
mafian
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Galaxy S10 lite
Odesláno:
10. 09. 2015 15:00

Prosím, kdo používá igo nextgen na sony z1 nebo compact jestli by mi nemohl postnout sys soubor. Při spouštění mi to nechce najít složku se soubory a už nevím co zadat do Folders, aby se to povedlo.
Mobil Plus User
zivotjeboj
Mobil Extra User
Odesláno:
10. 09. 2015 16:55

Existují i jiné zvuky pro varování radarů nebo vystražných značek, např. železniční přejezdy,nemocnice atd.? místo toho pípání. Mě to upozornění (pípání )stejně funguje jen při odbočování a mám zapnuto vše.
BlackBerry Motion
Mobil Extra User
olesko
Mobil Profi User
Odesláno:
10. 09. 2015 16:56

mukly píše:Zdravím chalani. Kúpil som LG G4, nainstaloval som Nextgen, vyskočí výber jazy, potvrdím, načítava a spadne do Androidu. Skin pre Qhd mám a nič...
Postupuj podle návodu >>> zde <<<. Nejprve nainstaluj jen to, co tam je, teprve potom, až to bude funkční můžeš přidávat doplňky. Jen tak zjistíš, kde je chyba. Napatlat všechno dohromady, a potom chtít radu? Trochu složité ...
Citáty slavných:
Mark Twain

Mobil Profi User
754 příspěvků