Taky resim presun /content na SD kartu. Mam Huawei P7 mini s Android 4.3 (Jelly Bean).
V interni pameti iGO funguje. Jak se trefit do nazvu SD karty kde mam slozku igox ?
TotalCommander mne ukazuje interni pamet jako "sdcard" nebo "sdcard0" a iGO lze najit 3x na:
/mnt/sdcard/iGO
/sdcard/iGO
/storage/sdcard0/iGO
...a moji slozku jako
/storage/sdcard1/igox
Vychazi mne z toho ze SD karta se bude nejak jmenovat "sdcard1" ale co je predtim?
Vyzkousel jsem (snad) vse ale mapy nenalezeny.
Nelze to nejak normalne zjistit? To je fakt zoufalstvo zkouset vsechny kombinace.
[folders
linked_root_list="/storage/sdcard1/igox /sdcard1/igox /mnt/storage/sdcard1/igox /mnt/sdcard1/igox /scard1/igox"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/sdcard1/igox"
content="/storage/sdcard1/igox/content"
;content="/sdcard1/igox/content"
;content="mnt/storage/sdcard1/igox/content"
;content="/mnt/sdcard1/igox/content"
;content="/sdcard1/igox/content"
;------------------------------------------
Bruca píše:To mas blby .. nikdo, kdo vlastni stejny mobil jako ty se neozval. Takze si to budes muset najit sam. To co se tu pise je vesmes hruby nastrel moznych kombinaci.
Neco se da vkladat v chuchvalcich a primo si to prebere, jine hodnoty je nutne zadat presne.
Na kartu nahrajes z adresare Content vse do vytvoreneho adresare Addons. Az potom muzes testovat hodnoty.
Nyni k samotne editaci sys.txt. Tyto radky zacinajici [folders] tam musi byt, ale hodnoty v nich uz ne. Tebe bude zajimat druhy a ctvrty. Do druheho muzes nacpat ten hoodne dlouhy chuchvalec o kterem jsem psal. Ten obsahuje vsemozne kombinace nazvu karet. Z tohoto maglajze ty potrebujes najit jeden a ten vlozis do ctvrteho radku misto tohoto nazvu: "ext_sd".
[folders]
linked_root_list="/sdcard/iGO"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/ext_sd/addons"