834 příspěvků
jirkab
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One M8
Odesláno:
28. 11. 2012 10:03
Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
A problém je takový, že aplikace spadne při spuštění bez jakékoliv hlášky ještě než se začne cokoliv na displeji zobrazovat?

Pokud ano měl jsem stejný problém a nevyřešil jsem. Bohužel mne uživatel, který tento telefon vlastnil nedovolil udělat HR a formát všech úložišť. To je poslední co jsem nezkusil.
Mobil Guru
frodo130
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
SGS 7
Odesláno:
28. 11. 2012 17:14

Mám stejný problém, už jsem tu o tom dříve taky psal. Vyzkoušel jsem toho hodně a bez úspěchu. HR, formát uložišť ani root nepomůže. Už jsem to vzdal. Vyzkouším to zase až po aktualizaci SW, pokud nějaká vůbec bude. Další možností je alternativní ROM, ale do toho se mi zatím nechce. Ono ani není moc z čeho vybírat. :(
Samsung Galaxy S7
ex Samsung Galaxy S Advance
ex ZTE Blade
Mobil Čumil Plus
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
28. 11. 2012 17:32

Mám Android 4.1 Cyanogenmod 10, HTC Sensation, hlasitost navigace se automaticky ztlumuje na minimum takže nic neslyším. Nevíte čím by to mohlo být? Dá se to nějak opravit, nějaký fix nebo tak něco? Jakmile zvuk zapnu hned se zase vypne, děje se tak pouze u iGo primo 2.0

Edit: Chyba mezi klávesnicí a židlí, omylem jsem nainstaloval verzi 1.1
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Mobil Extra User
jirkab
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One M8
Odesláno:
29. 11. 2012 05:51

frodo130 píše:HR, formát uložišť ani root nepomůže.
Takže to zkoušet nemusím. Tady už nezbývá mnoho co by se dalo zkoušet a kde hledat problém.
Nemám mobil po ruce, ale co zkusit přepnout lokalizaci třeba na Angličitinu?
Mobil Guru
prdivous
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung galaxy Advance brand T-mobile
Odesláno:
29. 11. 2012 07:33

Zdravím, mám též samsung galaxy s advance s NFC, od T-mobile a ten stejný problém, už jsem to konzultoval s několika členy fora a nepohnul jsem s tím, vypadá to že, v telefonech v tomto sestavení to nepoběží, taktéž čekám na aktualizaci na Jelly Bean. :punish:
Samsung galaxy s advance, brand T-mobile, bez ROOT
Mobil Čumil Plus
jirkab
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One M8
Odesláno:
29. 11. 2012 09:30

Znovu jsem se k zařízení dostal.
Změna jazyka nepomohla. Potvrzuji, že je to také zařízení od cz t-mobile.
Takže v současnosti smůla.
Mobil Guru
luboz
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
30. 11. 2012 23:04
kesik
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
optimus one
Odesláno:
01. 12. 2012 10:48

cau.po poslední aktualizaci od samsungu igo funguje i na galaxy s advance(no root ,T-mobile)
Mobil Čumil Plus
olesko
Mobil Profi User
Odesláno:
01. 12. 2012 15:14

luboz píše:SK a CZ TTS Pro hlas (volitelne - nie je potrebne na prevadzku)
Autorom je Amater, takze vdaka. Dovolil som si upravit len idendifikaciu hlasu, nakolko "pohlavie" a meno hlasu zalezi od tts hlasu a enginu nainstalovaneho v systeme. Je pravda ze zatial existuje len svox a ich Elena a Iveta, no mozno casom bude nieco aj od ivona...
Když je identifikace hlasu tak zbytečná, proč je tedy nutné tyto zápisy upravovat?
A mimo to, od té doby pro češtinu přibil ještě hlas Eliška. Syntax pro Elišku nebude správně fungovat s engine od SVOX a syntax Iveta nebude správně fungovat s engine Acapela. Proto to pojmenování hlasu, aby to vždy při výběru bylo jasné. Kdo nechce pochopit, nepochopí.
Citáty slavných:
Mark Twain
"Blbce lze povýšit, ale tím nezmoudří."

Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mobil Profi User
luboz
Mobil Guru
Zařízení:
HTC Desire
Odesláno:
01. 12. 2012 16:09

2 olesko (amater): Pokial nesuhlasis so zverejnovanim na inom fore, treba to napisat. Pokial nesuhlasis s tym, aby tvoj hlas niekto upravoval, taktiez by to bolo vhodne napisat a staci aj sukromna sprava, nemusis verejne. Kedze si ale zvolil tuto formu, odpovedam rovnako. Rozhodne tym ale nemienim, aby to vyznelo, ze som nevdacny, prave naopak.

Myslim, ze o tejto teme sme sa uz bavili na inom fore a akosi si moje zdovodnenia zahodil s tym, ze tym pojmom "nerozumies". cize plati to tvoje "Kto nechce pochopit, nepochopi".
Pisal som, ze rozumiem ze chyby tts enginu/hlasu si opravoval v textoch tvojho hlasu, no taktiez som pisal, ze to povazujem za nespravne miesto po systemovej stranke.
Texty v hlase by mali byt jazykovo spravne a ze nieco ten ktory tts engine nepovie spravne treba riesit pomocou nastrojou toho enginu.
Tam som spomenul, ze napr pre svox by to mal byt riesene pomocou "pronuncciation correction", t.j. importom dvojic retazec - retazec pre spravnu vyslovnost. Tym padom by to pomohlo nielen v iGO ale aj inym programom, t.j. na systemovej urovni. A pouzil som preto anglicky vyraz, lebo tak to je presne uvedene v Svox-e.
Pisal si, ze nieco podobne ma aj acapella, tak potom by to bolo jednoznacne spravne riesenie, nemyslis?

A este jeden priklad, zober si ze napr pre anglictinu existuje niekolko hlasov od svoxu. To by si potom pre kazdy vydal igo hlas, pricom by sa lysil len identifikaciou, aj ked obsah by bol rovnaky?
Mobil Guru
834 příspěvků