834 příspěvků
olesko
Mobil Profi User
Odesláno:
01. 12. 2012 23:16
Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala
Nevadí mi uveřejnění jinde. Vadí mi nic neřešící prosté přejmenování dvou zápisů v souboru info.ini, pokud zůstane nezměněn řádek voicekey=, to potom dává příčinu různým problémům.
Tebou vzpomínaná korekce výslovnosti u aplikace SVOX opravuje chyby přímo v engine, tedy možné chyby výslovnosti, nikoli chyby systémové.

Každý z dosud dostupných engine pro českou lokalizaci má své mouchy, a u každého syntax jsou potřeba určité korekce, které mohu opravit dílem v syntax, dílem v engine (Acapela, Nuance), korekce výslovnosti u SVOX jsou specifické tím, že mohu provést korekce pouze v syntyx, korekce v engine musí potom již každý sám (právě nástrojem "korekce výslovnosti").

Abys pochopil proč to zmiňuji, shodou okolností jsou, v současnosti, obě veze syntax pro Acapela i SVOX označeny 1.3
Obrázek
Pokud bych to řešil tvým způsobem, dostal bych toto:
Obrázek
A teď mi prozraď který syntax ze spodního obrázku je pro SVOX, a který pro Acapelu. Já to nepoznám.

Vše je prostě jen o respektování vůle autora. Také nezpochybňuji tvé doporučení:
"Ak chcete urobit mirror ci to niekam inam nahrat, mozete, no poprosim len v originalnom tvare 7z!"
I když názor mohu mít jiný, ale vím proč to píšeš.
Citáty slavných:
Mark Twain
"Blbce lze povýšit, ale tím nezmoudří."

Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mobil Profi User
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC One, HTC One X, HTC Sensation, HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
02. 12. 2012 00:51

Chalani, mám problém. iGo mi mluví hrozně potichu do sluchátek, do repračku mluví normálně hlasitě ale ve sluchátkách je sotva slyšet, přitom všechny ostatní aplikace jsou ve sluchátkách normálně hlasité takže to musí být přímo v iGO, nicméně hlasitost v iGO mam na max. Není to někde sys.ini nebo tak někde? či snad rovnou v instalaci? Popřípadě můžete to někdo vyzkoušet? Stačí když připojíte sluchátka, poslechnete si příklad svox hlasu a poté poslechnete hlas v iGO..
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!
Mobil Extra User
olesko
Mobil Profi User
Odesláno:
02. 12. 2012 01:05

Já tě nepotěším, PRIMO je přes sluchátka zřetelné, a zvuk stejný jako u jiných aplikací.
Citáty slavných:
Mark Twain

Svůj dotaz vkládejte do příslušného vlákna. Vše co vím o navigaci iGO NextGen najdete >>> Rady - ZDE <<< a >>> testovací verze - ZDE <<<.
Mobil Profi User
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
02. 12. 2012 01:54

Zřetelné to je, ale hlas je o dost tišší než Svox hlas..
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Mobil Extra User
olesko
Mobil Profi User
Odesláno:
02. 12. 2012 09:55

Jak jsem psal, popisovaný problém jsem nezjistil, zkus ještě třeba nějakou čtečku knih, pokud tvůj problém přetrvá, zkus hlas Eliška od Acapela.

Kód: Vybrat vše

http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=91&t=2766#p87886
Citáty slavných:
Mark Twain

Mobil Profi User
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
02. 12. 2012 09:59

Hlasem to neni, musí to být něco v iGO protože stejně potichu jsou ostatní, ne-svox hlasy. U My Way to mluvilo normálně hlasitě, musí to být něco v aplikaci, protože jak jsem řekl, zkouška svox mimo iGO mluví taktéž hlasitě, pouze iGO zkusím smazat sys.txt a nainstalovat novou verzi 1.3
Mobil Extra User
xsub
Mobil Plus User
Zařízení:
Xperia Ray
Odesláno:
03. 12. 2012 06:39

A máš to klasický sluchátka připojený drátem, nebo blůtůtový bezdráty ?
Vzhledem k obrázku co máš v podpisu, bych to tipoval na nějakou soupravu v helmě :good
Mobil Plus User
Rada8
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia
Odesláno:
03. 12. 2012 18:52

Zdravím. Mám tel. Samsung S6802 a padá mi Igo Primo v případě, že chci zobrazit položku východ a západ slunce. Nevíte, co to může způsobovat? Nechybí třeba nějaký soubor či mapa, na které se toto zobrazuje? Děkuji
Mobil Čumil Plus
X46X
Mobil Extra User
Zařízení:
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
04. 12. 2012 09:09

xsub píše:A máš to klasický sluchátka připojený drátem, nebo blůtůtový bezdráty ?
Vzhledem k obrázku co máš v podpisu, bych to tipoval na nějakou soupravu v helmě :good
:rofl: nene, normálním drátem, nejde tak úplně o sluchátka ale o handsfree do auta který se připojuje jako sluchátka (což je úplně to samé), zkoušel jsem ale i normální sluchátka a je to úplně stejné iGO je tak o polovinu tišší než cokoliv ostatního..
Mobil Extra User
lokomaz
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Dell Streak
Odesláno:
04. 12. 2012 15:56

Potřebuju radu. proč se mě nezobrazí v nastavení skin, je tam jen ten původní den a noc. Nahraný je dobře igo/Content/skin/diMkaWA_aP113.zip.
Ale nezobrazí v igu.
Díky
Mobil Čumil Plus
834 příspěvků