Moderátor
Zařízení:
Huawei P20 lite, android 8
Huawei P20 lite, android 8
1406
25. 03. 2008 21:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
27. 03. 2013 12:50
27. 03. 2013 12:50
Vypni si na chvíli antivir, nebo raději instaluj méně hysterický
. Aktivátor 100% není zavirovaný, pouze obsahuje pro některé antiviry "nebezpečné" řetězce, což je u aktivátorů a cracků naprosto běžné. Začínám mít pocit že to někteří výrobci aplikací kterých se ty cracky týkají po dohodě s výrobci antivirů zakomponovávají do některých antivirů záměrně.
Re: TomTom - snadna a rychla instalace za par minut !!!
prosím o pomoc. Tomtom dělám poprvé v životě, požádal mě o aktualizaci map v Go730 příbuzný. V namáklý mám Igo, ale to mi je tady na nic.
Mám PNA Tomtom Go730, verze 9.430.890926.103. Stahl jsem mapy Europe 905.4754. V nich je nějakýMeta.txt. *.bif nacházím v navigaci ve vnitřní paměti v kořenovém adresáři, má název ttgo.bif. Překopíruju ho vedle složky s mapou, kterou chci aktivovat. (i když ho přejmenuju na ttnavigator.bif, výsledek snažení je stejný. Když nepoužiju *.bif soubor, ale vypíšu ID ručně, výsledek opět stejný.)
Použiju EasyActivator dle návodu. Aktivuju ve složce v počítači. Při kliknutí na GENERATE META DCT FILE EasyActivator vypíše chybu FILE OR COMAND NOT FOUND. Po odkliknutí OK vyhodí další chybovou hlášku, kde text v okně není. Soubor *.dct se ve složce s mapou nevytvoří.
Mohl by mi někdo prosím pomoci s aktivaci mapy? už se s tím trápím druhé odpoledne. Děkuji. Fast Activator chybu nevypíše, ale *.dct soubor také nevytvoří.
Mám PNA Tomtom Go730, verze 9.430.890926.103. Stahl jsem mapy Europe 905.4754. V nich je nějakýMeta.txt. *.bif nacházím v navigaci ve vnitřní paměti v kořenovém adresáři, má název ttgo.bif. Překopíruju ho vedle složky s mapou, kterou chci aktivovat. (i když ho přejmenuju na ttnavigator.bif, výsledek snažení je stejný. Když nepoužiju *.bif soubor, ale vypíšu ID ručně, výsledek opět stejný.)
Použiju EasyActivator dle návodu. Aktivuju ve složce v počítači. Při kliknutí na GENERATE META DCT FILE EasyActivator vypíše chybu FILE OR COMAND NOT FOUND. Po odkliknutí OK vyhodí další chybovou hlášku, kde text v okně není. Soubor *.dct se ve složce s mapou nevytvoří.
Mohl by mi někdo prosím pomoci s aktivaci mapy? už se s tím trápím druhé odpoledne. Děkuji. Fast Activator chybu nevypíše, ale *.dct soubor také nevytvoří.
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
34228
24. 12. 2006 00:13
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
28. 03. 2013 22:34
28. 03. 2013 22:34
1) Koukni na 1.post tohoto vlakna a zacni v navodu od bodu 4 - vse je podrobne popsano.
2) ttgo.bif -- neprejmenuj, ponech jak je
3) pouzij EasyActivator
4) pouzij mapy urcene pro PDA a PNA (viz tabulka kompatibility map), ale k temto poslednim mapam myslim nejsou META - tak zkus mapu z navodu v 1.postu. Neni to sice uplneta posledni, alespon si vsak na ni overis postup.
Jakmile sezenes novejsi mapu, postup uz budes umet
5) po aktivaci mapy musis provest PATH - taky viz obrazek v navodu, je to jedno kliknuti mysi
3) pouzij EasyActivator
4) pouzij mapy urcene pro PDA a PNA (viz tabulka kompatibility map), ale k temto poslednim mapam myslim nejsou META - tak zkus mapu z navodu v 1.postu. Neni to sice uplneta posledni, alespon si vsak na ni overis postup.
5) po aktivaci mapy musis provest PATH - taky viz obrazek v navodu, je to jedno kliknuti mysi
• Návod jak stahovat ze zahraničních serverů. (Na požádání linky přeuložím.)
• Návod jak založit nové vlákno s programem (aplikací) či hrou.
Mobil Profi User
Zařízení:
S8 +
S8 +
313
31. 01. 2012 16:45
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
29. 03. 2013 08:15
29. 03. 2013 08:15
Problém bude v tom, že ani EasyActivátor, ani Fast Ti nestáhne metu k dané mapě on-line. Musíš ji nakopírovat do texťáku "metatxt" ručně a dát uložit. Ale nejdříve si poléč ttsystém v NC, pokud je origo.audis píše:
Pokud metu neznáš, nebo spíše nemáš, pár jich mám.

Mobil Profi User
Zařízení:
S8 +
S8 +
313
31. 01. 2012 16:45
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
29. 03. 2013 19:30
29. 03. 2013 19:30
TomTom Official Speedcams (28.3.2013)

Kód: Vybrat vše
http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/857341:tomtom-official-speedcams-28-3-2013-rar_2MBKód: Vybrat vše
http://download.hellshare.cz/tomtom-official-speedcams-28-3-2013-rar/12447497Kód: Vybrat vše
http://www.fastshare.cz/2067082/tomtom-official-speedcams-28.3.2013.rarKód: Vybrat vše
http://czshare.com/5127610/TomTom+Official+Speedcams-28.3.2013.rarKód: Vybrat vše
http://share-rapid.com/stahuj/hzho2zlhKód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/xG8BFtT/tomtom-official-speedcams-28-3-2013-rar
KAMILOS, KUBESMARTA:
díky za reakce. bojím se, že nejdřív musím vyřešit následující: (před bastlením jsem zálohoval skrz TomtomHome a i ručně vnitřní pamět a Sdkartu. )
včera jsem přes TThome chtěl navigaci obnovit ze zálohy, TTHome vždy bud vyhazoval chybu a nedokončil, nebo během vtřetiny napsal Dokončeno ale fyzicky nic neobnovil. Vymazání paměti a ruční nakopírování starých souborů skončilo chybu zápisu *.dat souborů (0x807045D) a že je málo místa na disku. Navigace vždy zamrzla. Nutno tužkou Reset. Myslel jsem, že se poškodila vnitřní pamět a je na vyhození celá navigace.
To se opakovali i dnes. Opakovanými pokusy se mi nakonec podařilo natlačit původní soubory do vnitřní paměti, navigace už nezamrzá, ale při zapnutí dělá dokolečka toto.
(na videu je vložena stolní dokovací stanice a v nabíječce)
Co s tím? ??? wtf?
Tu chybu zápisu *.dat souborů a málo místa na disku mi 1x se stalo při kopírování starých souborů přes čtečku karet na SDkartu. Podruhý už to bylo cajk. ted to vypadá, že vnitřní pamět je v pořádku a mám nějaký začarovaný osobní počítač, na kterém to dělám.
Edit: restartoval jsem počítač. strčil navigaci a v ní Sdkartu do jiného USB slotu v pc. V navigaci a na kartě bych díky ručnímu kopírování měl mít původní soubory. Když chci pro jistotu přes TThome provést obnovu, vypíše že to nejde WTF?
Co ted? Obdobné problémy jsem na svém počítači nikdy neměl. Ted už navigace při spojení s počítačem nezamrzá jako včera, ale při zapnutí a pokusu navigovat dokola opakuje cyklus jako na videu výše. Zkoušel jsem hardreset, ale asi se mi nepodařil udělat - neumim to.
Zajímavý je, že soubory z vnitřní paměti jsem měl pouze jako zdroj, vykopírovával jsme je pryč a nebo jsem mazal a obnoval mapy přes TTHome. Nic jsem v ní nebastlil, neměnil. A ted ani obnovit ze zálohy nejde.
díky za reakce. bojím se, že nejdřív musím vyřešit následující: (před bastlením jsem zálohoval skrz TomtomHome a i ručně vnitřní pamět a Sdkartu. )
včera jsem přes TThome chtěl navigaci obnovit ze zálohy, TTHome vždy bud vyhazoval chybu a nedokončil, nebo během vtřetiny napsal Dokončeno ale fyzicky nic neobnovil. Vymazání paměti a ruční nakopírování starých souborů skončilo chybu zápisu *.dat souborů (0x807045D) a že je málo místa na disku. Navigace vždy zamrzla. Nutno tužkou Reset. Myslel jsem, že se poškodila vnitřní pamět a je na vyhození celá navigace.
To se opakovali i dnes. Opakovanými pokusy se mi nakonec podařilo natlačit původní soubory do vnitřní paměti, navigace už nezamrzá, ale při zapnutí dělá dokolečka toto.
(na videu je vložena stolní dokovací stanice a v nabíječce)
Co s tím? ??? wtf?
Tu chybu zápisu *.dat souborů a málo místa na disku mi 1x se stalo při kopírování starých souborů přes čtečku karet na SDkartu. Podruhý už to bylo cajk. ted to vypadá, že vnitřní pamět je v pořádku a mám nějaký začarovaný osobní počítač, na kterém to dělám.
Edit: restartoval jsem počítač. strčil navigaci a v ní Sdkartu do jiného USB slotu v pc. V navigaci a na kartě bych díky ručnímu kopírování měl mít původní soubory. Když chci pro jistotu přes TThome provést obnovu, vypíše že to nejde
Kód: Vybrat vše
http://img853.imageshack.us/img853/112/1303292109331.jpgCo ted? Obdobné problémy jsem na svém počítači nikdy neměl. Ted už navigace při spojení s počítačem nezamrzá jako včera, ale při zapnutí a pokusu navigovat dokola opakuje cyklus jako na videu výše. Zkoušel jsem hardreset, ale asi se mi nepodařil udělat - neumim to.
Zajímavý je, že soubory z vnitřní paměti jsem měl pouze jako zdroj, vykopírovával jsme je pryč a nebo jsem mazal a obnoval mapy přes TTHome. Nic jsem v ní nebastlil, neměnil. A ted ani obnovit ze zálohy nejde.
jak píšu, že navigacce je při zapnutí (pro navigování) zacyklená, tak zajímavé je, že přes TThome > Ovládat Go > se navigační aplikace spustí a lze s ní (přes počítač ) normálně pracovat. Co to je za srandu?
zasekávání vyřešeno. Opět jsem vnitřní pamět smazal a nahrál tam původní soubory, ale tentokrát bez složky s mapou (a mapy jsem umsítil na SDkartu). Navigace se po zapnutí (pro navigování) nezasekává. Asi je hw poškozen pamětový čip a ty velké mapové soubory už nepobere. Teda to jsou srandy. 2 odpoledne zkoušení zase.
Ted se vrhnu na aktivaci map dle výše uvedených rad.
Ted se vrhnu na aktivaci map dle výše uvedených rad.
AD1) Stáhl jsem z tvého topicu Eastern Europe 900.4608. ad1 provedenoKamilos píše:1) Koukni na 1.post tohoto vlakna a zacni v navodu od bodu 4 - vse je podrobne popsano.
3) pouzij EasyActivator
ad2) vepsal jsem ID ručně
ad3) + AD4) Easy aktivátor vyhodil hlášku o úspěšné aktivaci a vytvořil *dct soubor. Zasunu kartu do navigace a ta vypíše TUTO MAPU 670 NELZE POUŽÍVAT NA TOMTO ZAŘÍZENÍ. (ORIGINÁLNÍ NAVCORE JSEM NEPATCHOVAL v tét o chvíli).
AD5) jak? prosím postup jak pro blbečky. neznám to. Když na tlačítko kliknu, chce to po mě zvolit soubor typu TTSYSTEM. Kde ho vezmu a co potom s ním?
Updatoval jsem přes TThome navcore na verzi 9.465.
ad5 + ad4: updatoval jsem soubor TTSYSTEM. Úspěšně. Ty tvoje mapy Eastern europe 900 fungují v přístroji.
)) Ted jdu zkusit aktivaci mapy celé evropy 905...
ad5 + ad4: updatoval jsem soubor TTSYSTEM. Úspěšně. Ty tvoje mapy Eastern europe 900 fungují v přístroji.