Podělte se s ostatnímy o důležité návody. Pokud chcete pomoct nedávejte to sem ale do pomoc!
510 příspěvků

TomTom - snadna a rychla instalace za par minut !!!

Podělte se s ostatnímy o důležité návody. Pokud chcete pomoct nedávejte to sem ale do pomoc!
Jirka Krokodýl
Moderátor
Zařízení:
Huawei P20 lite, android 8
Odesláno:
27. 03. 2013 12:50
Re: TomTom - snadna a rychla instalace za par minut !!!
Vypni si na chvíli antivir, nebo raději instaluj méně hysterický :-). Aktivátor 100% není zavirovaný, pouze obsahuje pro některé antiviry "nebezpečné" řetězce, což je u aktivátorů a cracků naprosto běžné. Začínám mít pocit že to někteří výrobci aplikací kterých se ty cracky týkají po dohodě s výrobci antivirů zakomponovávají do některých antivirů záměrně.
Moderátor
audis
Mobil Beginner
Odesláno:
28. 03. 2013 22:13

prosím o pomoc. Tomtom dělám poprvé v životě, požádal mě o aktualizaci map v Go730 příbuzný. V namáklý mám Igo, ale to mi je tady na nic.

Mám PNA Tomtom Go730, verze 9.430.890926.103. Stahl jsem mapy Europe 905.4754. V nich je nějakýMeta.txt. *.bif nacházím v navigaci ve vnitřní paměti v kořenovém adresáři, má název ttgo.bif. Překopíruju ho vedle složky s mapou, kterou chci aktivovat. (i když ho přejmenuju na ttnavigator.bif, výsledek snažení je stejný. Když nepoužiju *.bif soubor, ale vypíšu ID ručně, výsledek opět stejný.)
Použiju EasyActivator dle návodu. Aktivuju ve složce v počítači. Při kliknutí na GENERATE META DCT FILE EasyActivator vypíše chybu FILE OR COMAND NOT FOUND. Po odkliknutí OK vyhodí další chybovou hlášku, kde text v okně není. Soubor *.dct se ve složce s mapou nevytvoří.

Mohl by mi někdo prosím pomoci s aktivaci mapy? už se s tím trápím druhé odpoledne. Děkuji. Fast Activator chybu nevypíše, ale *.dct soubor také nevytvoří.
Mobil Beginner
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
28. 03. 2013 22:34

1) Koukni na 1.post tohoto vlakna a zacni v navodu od bodu 4 - vse je podrobne popsano.

2) ttgo.bif -- neprejmenuj, ponech jak je

3) pouzij EasyActivator

4) pouzij mapy urcene pro PDA a PNA (viz tabulka kompatibility map), ale k temto poslednim mapam myslim nejsou META - tak zkus mapu z navodu v 1.postu. Neni to sice uplneta posledni, alespon si vsak na ni overis postup.
Jakmile sezenes novejsi mapu, postup uz budes umet

5) po aktivaci mapy musis provest PATH - taky viz obrazek v navodu, je to jedno kliknuti mysi
Moderátor
kubesmarta
Mobil Profi User
Zařízení:
S8 +
Odesláno:
29. 03. 2013 08:15

audis píše:
Mohl by mi někdo prosím pomoci s aktivaci mapy? už se s tím trápím druhé odpoledne. Děkuji. Fast Activator chybu nevypíše, ale *.dct soubor také nevytvoří.
Problém bude v tom, že ani EasyActivátor, ani Fast Ti nestáhne metu k dané mapě on-line. Musíš ji nakopírovat do texťáku "metatxt" ručně a dát uložit. Ale nejdříve si poléč ttsystém v NC, pokud je origo.
Pokud metu neznáš, nebo spíše nemáš, pár jich mám.
Obrázek
Mobil Profi User
kubesmarta
Mobil Profi User
Zařízení:
S8 +
Odesláno:
29. 03. 2013 19:30

TomTom Official Speedcams (28.3.2013)

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/857341:tomtom-official-speedcams-28-3-2013-rar_2MB

http://download.hellshare.cz/tomtom-official-speedcams-28-3-2013-rar/12447497

http://www.fastshare.cz/2067082/tomtom-official-speedcams-28.3.2013.rar

http://czshare.com/5127610/TomTom+Official+Speedcams-28.3.2013.rar

http://share-rapid.com/stahuj/hzho2zlh

http://www.uloz.to/xG8BFtT/tomtom-official-speedcams-28-3-2013-rar
Obrázek
Mobil Profi User
audis
Mobil Beginner
Odesláno:
29. 03. 2013 20:45

KAMILOS, KUBESMARTA:
díky za reakce. bojím se, že nejdřív musím vyřešit následující: (před bastlením jsem zálohoval skrz TomtomHome a i ručně vnitřní pamět a Sdkartu. )
včera jsem přes TThome chtěl navigaci obnovit ze zálohy, TTHome vždy bud vyhazoval chybu a nedokončil, nebo během vtřetiny napsal Dokončeno ale fyzicky nic neobnovil. Vymazání paměti a ruční nakopírování starých souborů skončilo chybu zápisu *.dat souborů (0x807045D) a že je málo místa na disku. Navigace vždy zamrzla. Nutno tužkou Reset. Myslel jsem, že se poškodila vnitřní pamět a je na vyhození celá navigace.

To se opakovali i dnes. Opakovanými pokusy se mi nakonec podařilo natlačit původní soubory do vnitřní paměti, navigace už nezamrzá, ale při zapnutí dělá dokolečka toto.
(na videu je vložena stolní dokovací stanice a v nabíječce)

Co s tím? ??? wtf?

Tu chybu zápisu *.dat souborů a málo místa na disku mi 1x se stalo při kopírování starých souborů přes čtečku karet na SDkartu. Podruhý už to bylo cajk. ted to vypadá, že vnitřní pamět je v pořádku a mám nějaký začarovaný osobní počítač, na kterém to dělám.

Edit: restartoval jsem počítač. strčil navigaci a v ní Sdkartu do jiného USB slotu v pc. V navigaci a na kartě bych díky ručnímu kopírování měl mít původní soubory. Když chci pro jistotu přes TThome provést obnovu, vypíše že to nejde

http://img853.imageshack.us/img853/112/1303292109331.jpg
WTF?

Co ted? Obdobné problémy jsem na svém počítači nikdy neměl. Ted už navigace při spojení s počítačem nezamrzá jako včera, ale při zapnutí a pokusu navigovat dokola opakuje cyklus jako na videu výše. Zkoušel jsem hardreset, ale asi se mi nepodařil udělat - neumim to.

Zajímavý je, že soubory z vnitřní paměti jsem měl pouze jako zdroj, vykopírovával jsme je pryč a nebo jsem mazal a obnoval mapy přes TTHome. Nic jsem v ní nebastlil, neměnil. A ted ani obnovit ze zálohy nejde.
Mobil Beginner
audis
Mobil Beginner
Odesláno:
30. 03. 2013 17:34

jak píšu, že navigacce je při zapnutí (pro navigování) zacyklená, tak zajímavé je, že přes TThome > Ovládat Go > se navigační aplikace spustí a lze s ní (přes počítač ) normálně pracovat. Co to je za srandu?
Mobil Beginner
audis
Mobil Beginner
Odesláno:
30. 03. 2013 17:52

zasekávání vyřešeno. Opět jsem vnitřní pamět smazal a nahrál tam původní soubory, ale tentokrát bez složky s mapou (a mapy jsem umsítil na SDkartu). Navigace se po zapnutí (pro navigování) nezasekává. Asi je hw poškozen pamětový čip a ty velké mapové soubory už nepobere. Teda to jsou srandy. 2 odpoledne zkoušení zase. :-(

Ted se vrhnu na aktivaci map dle výše uvedených rad.
Mobil Beginner
audis
Mobil Beginner
Odesláno:
30. 03. 2013 18:44

Kamilos píše:1) Koukni na 1.post tohoto vlakna a zacni v navodu od bodu 4 - vse je podrobne popsano.

2) ttgo.bif -- neprejmenuj, ponech jak je

3) pouzij EasyActivator

4) pouzij mapy urcene pro PDA a PNA (viz tabulka kompatibility map), ale k temto poslednim mapam myslim nejsou META - tak zkus mapu z navodu v 1.postu. Neni to sice uplneta posledni, alespon si vsak na ni overis postup.
Jakmile sezenes novejsi mapu, postup uz budes umet

5) po aktivaci mapy musis provest PATH - taky viz obrazek v navodu, je to jedno kliknuti mysi
AD1) Stáhl jsem z tvého topicu Eastern Europe 900.4608. ad1 provedeno
ad2) vepsal jsem ID ručně
ad3) + AD4) Easy aktivátor vyhodil hlášku o úspěšné aktivaci a vytvořil *dct soubor. Zasunu kartu do navigace a ta vypíše TUTO MAPU 670 NELZE POUŽÍVAT NA TOMTO ZAŘÍZENÍ. (ORIGINÁLNÍ NAVCORE JSEM NEPATCHOVAL v tét o chvíli).
AD5) jak? prosím postup jak pro blbečky. neznám to. Když na tlačítko kliknu, chce to po mě zvolit soubor typu TTSYSTEM. Kde ho vezmu a co potom s ním?
Mobil Beginner
audis
Mobil Beginner
Odesláno:
30. 03. 2013 18:58

Updatoval jsem přes TThome navcore na verzi 9.465.
ad5 + ad4: updatoval jsem soubor TTSYSTEM. Úspěšně. Ty tvoje mapy Eastern europe 900 fungují v přístroji. :-))) Ted jdu zkusit aktivaci mapy celé evropy 905...
Mobil Beginner
510 příspěvků