To vesi: tak jsem se nechal znovu nalákat na tu vylepšenou verzi a odinstaloval tu předchozí. Držel jsem se přesně návodu, ale opět se objevily ty samé problémy, které byly ve verzích předchozích, popsaných v mých příspěvcích výše. Po čisté instalaci, běží jako víno, ale jen zkušební verze. Jakmile změním položku pckshd, tváří se, že tam není i když ji fyzicky zaměnila, jestli je to tím, že je menší než ta původní? Nevím. Narvu ty zbývající dvě položky tam kam patří, chci aktivovat (přes puštěný IE v mobilu, ne přes operu, kterou standardně používám) a vyskočí hláška že se aktivace nezdařila. :evil: Zkoušel jsem to i přes wifi a se stejným výsledkem.
Buďto dělám něco blbě, nebo to takhle, jak to popisujou, nejde aktivovat. Docela mě to štve, protože je to prográmek, který mě fakt oslovil a splňuje naprosto to, co jsem očekával a co mi chybělo. Takže vesi, jestli jsi to aktivoval, tak bys mohl poradit, jak na to, co? Získáš nehynoucí slávu

Hlavně nehoď mrtvého brouka. A věz, že lamě (já) je třeba napovědět polopatě. Díky předem.
JZB