Veškeré programy pro kapesní počítače.
61 příspěvků

Pocketshield v2.0.6

Veškeré programy pro kapesní počítače.
jozinzbazin
Mobil Beginner
Odesláno:
17. 03. 2009 10:00
Re: Pocketshield v2.0.6
To tad: díky, podařilo se. Nicméně se mi to stejně nedaří zprovoznit. Nejsem si jistej, jestli správně dávám tu registrační položku. Normálně ji přetáhnu do nainstaleného programu. Když na ni kliknu, tak mi vyskočí registry s těma čtyřma kolonkama (HKEY ...) ale nevím, jestli je to regnuté nebo ne, protože po SR a po zapnutí programu ve spuštěných, se tváří, že není nainstalený :o Tak nevím. Může někdo helpnout?
JZB

Edit: tak jsem se pustil do instalace znovu (asi popáté) a to krok za krokem. Po instalaci normálně běží, ale již po výměně položky pckshd a SR nenaběhne i když ve spuštěných programech je povolený.
Telefon: HTC Desire rooted
ROM : DeFrost 4.9
Mobil Beginner
Bombera
Mobil Extra User
Odesláno:
17. 03. 2009 10:21
Georf
Mobil Guru
Zařízení:
iPhone 3 GS, Nokia E52, teď bez WM na zkoušku...
Odesláno:
17. 03. 2009 12:18

Co dáváte do e-mailu a Device IDENT ?
Mobil Guru
jozinzbazin
Mobil Beginner
Odesláno:
17. 03. 2009 13:58

To Bombera: používám SK Tools, poslední verze. No, používám to jen na prohlédnutí registrů, jinak nemám páru co bych s tím ještě mohl dělat :D . Já jsem vycházel z toho, že stejně jak v PC když "léčím", tak tu reg. položku přetáhnu do toho nainstalovaného progu, SR a hotovo :)

Btw. díky za to postnutí přepracované klávesky do toho prvního příspěvku. Přehlídl jsem se když tvrdím, že tam chybí takový ten dvojitý křížek? Ne, že by mi chyběl, ale třeba čárka, středník, tečka i dvojtečka jsou na jedné klávesnici dvojmo. Ber to jen jako nesmělý návrh do diskuze.
JZB
Mobil Beginner
Bombera
Mobil Extra User
Odesláno:
17. 03. 2009 14:07

Tak v tom pripade si stahni program regedit treba na xda a ten registr dej otevrit v tomto programu vyskoci ti hlaska jestli chces registr pridat ano SR a je to.Jinak ke klavesnici je to mozne az budu u pc mrknu na to
Mobil Extra User
jozinzbazin
Mobil Beginner
Odesláno:
17. 03. 2009 16:03

To Bombera: SK Tools to umí taky. Na reg. položku jsem klikl a do registrů se přidala.

To all: držel jsem se návodu uvedeného výše. Jakmile změním tu položku pckshd v nainstalovaném programu, tak program přestane fungovat. Hotovo. Vrátím zpět původní a funguje. Samozřejmě jako zkušební verze. Po každé instalaci i deinstalaci proveden SR. Už jsem fakt vyzkoušel různé kombinace a nejsem schopen to zprovoznit :evil: Místo abych se v klidu vyléčil, tak se tady nervuju jaká jsem lama.

Nenajde se někdo, kdo podobným nechápavcům (lamám) jako já, popíše tu instalačku s tím, že ji fakt vyzkoušel a registroval? Byl bych mu neskonale vděčný už proto, že by mě zachránil od infarktu :D
JZB
Mobil Beginner
vesi
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
iPhone 3G 8GB -> HTC Desire
Odesláno:
17. 03. 2009 21:28

Hele mě ta poslední verze taky nějak blbne, přide mi, že po nějaký době začne blnout snad každá verze a i když na začátku funguje, pak najednou začne házet že se nemůže spustit kvůli nějakému certifikátu (nemyslím tím registraci). Takže já se zatím vracím k S2U2, než se tahle aplikace trochu vyladí, přecejenom to je hodně mladá aplikace...
Mobil Čumil Plus
jozinzbazin
Mobil Beginner
Odesláno:
17. 03. 2009 21:47

To je divné, před chvilkou jsem sem postnul příspěvek a není tady :cry: No nevadí. Vesi zkus verzi z tohoto linku:

Kód: Vybrat vše

http://www.board4all.cz/showthread.php?s=26e3bbe8e1d3e75236a1c1cd667881b8&p=322957#post322957
Je plně funkční a po instalaci se sama aktivuje, jakmile se připojíš na net. Není třeba přes wifi, může být i GPRS. Já jsem se připojil přímo z mobilu a ne přes wifi. Výsledný obrázek je v uvedeném linku. Zatím fachčí a když, tak dej vědět jak pojede tobě.
JZB

//linky do CODE.... Sk0p!X
Mobil Beginner
vesi
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
iPhone 3G 8GB -> HTC Desire
Odesláno:
18. 03. 2009 22:13

Tak jsem ji zkoušel ale zas mě po restartu vypadla hláška
"The file ‘pckshdControler’ cannot be opened. Either it is not signed
with a trusted certificate, or one of its components cannot be found.
If the problem persists, try reinstalling or restoring this file."
Našel jsem si na fóru pockedshieldu, že to opravuje nová verze (2.6.0.23), tak jsem ji stáhnul a hledal crack na známých stránkách a hle, už potřetí přicházím s novou a ještě vyšší verzí :)
Pocketshield 2.6.0.4
Vše potřebné najdete tady

Kód: Vybrat vše

http://aftalik.firstvds.ru/ps/
Tahle vypadá zatím nadějně :wink:
Mobil Čumil Plus
jozinzbazin
Mobil Beginner
Odesláno:
19. 03. 2009 14:54

To vesi: tak jsem se nechal znovu nalákat na tu vylepšenou verzi a odinstaloval tu předchozí. Držel jsem se přesně návodu, ale opět se objevily ty samé problémy, které byly ve verzích předchozích, popsaných v mých příspěvcích výše. Po čisté instalaci, běží jako víno, ale jen zkušební verze. Jakmile změním položku pckshd, tváří se, že tam není i když ji fyzicky zaměnila, jestli je to tím, že je menší než ta původní? Nevím. Narvu ty zbývající dvě položky tam kam patří, chci aktivovat (přes puštěný IE v mobilu, ne přes operu, kterou standardně používám) a vyskočí hláška že se aktivace nezdařila. :evil: Zkoušel jsem to i přes wifi a se stejným výsledkem.

Buďto dělám něco blbě, nebo to takhle, jak to popisujou, nejde aktivovat. Docela mě to štve, protože je to prográmek, který mě fakt oslovil a splňuje naprosto to, co jsem očekával a co mi chybělo. Takže vesi, jestli jsi to aktivoval, tak bys mohl poradit, jak na to, co? Získáš nehynoucí slávu :mrgreen: Hlavně nehoď mrtvého brouka. A věz, že lamě (já) je třeba napovědět polopatě. Díky předem.
JZB
Mobil Beginner
61 příspěvků